Ειρήνη Θεοδωράκη GTNM2
Your City

Η Λαρισαία Ειρήνη Θεοδωράκη στο bootcamp του GNTM2 !

Η Ειρήνη Θεοδωράκη είναι 24 χρονών και επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο χώρο του μακιγιάζ.

Είναι καταξιωμένη make up artist και αγαπά πολύ την εργασία της αλλά είναι και το κομμάτι του modeling που πάντα την ιντρίγκαρε.

Έχει κάνει αρκετές φωτογραφήσεις ρούχων και το βλέμμα της μαγνήτιζε όλους όσοι έβλεπαν το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Αποφάσισε, λοιπόν, να λάβει μέρος στο GNTM 2 και να δοκιμάσει την τύχη της!

Όταν βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή, υπήρξαν έντονες διαφωνίες για τα τατουάζ της. Η Ειρήνη αγαπά τα τατουάζ, γιατί τα θεωρεί μορφή τέχνης και την εκφράζουν και ήθελε και η ίδια να σπάσει τα «στεγανά» και να δώσει μια ώθηση στο να αλλάξει η μόδα.

Η Βίκυ Καγιά ήταν εκείνη, όμως, που δεν λύγισε και δεν έδωσε τη δική της έγκριση για να περάσει στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, το bootcamp.

Ωστόσο, οι άλλοι τρεις κριτές ο Άγγελος Μπράτης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Σκουλός έκανα την ανατροπή και έδωσαν την ευκαιρία στην Ειρήνη.

ειρήνη θεοδωράκη

Το κύμα αντιδράσεων που ξέσπασε στα social media δριμύ, αφού δεν περίμεναν απο τη Βίκυ Καγιά, την υπέρμαχο της διαφορετικότητας, τέτοια αυστηρή στάση! Εξάλλου η ίδια υποστήριζε οτι στην Ελλάδα είμαστε πολύ οπισθοδρομικοί και δεν δεχόμαστε πολλά με αποτέλεσμα κάποιους να τους καταπιέζουμε!

Αν και η Ηλιάνα προσπάθησε να αλλάξει γνώμη στη Βίκυ Καγιά δεν τα κατάφερε, λέγοντας πως πολλά μοντέλα στο εξωτερικό κάνουν πασαρέλα και διαθέτουν τατουάζ.

Εμείς κρατάμε το οτι η δική μας Ειρήνη Θεοδωράκη κατάφερε να ξεχωρίσει και να περάσει με το «ΝΑΙ» του Άγγελου Μπράτη στο bootcamp!

Η συνέχεια στις οθόνες μας! Δείτε το σχετικό βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=zucgG-YqwY0

Related posts

5 απλά πράγματα που θα κάνουν την Λάρισα καλύτερη πόλη!

larisaevents

Γιατί τα φοιτητικά χρόνια στη Λάρισα μένουν αξέχαστα;

larisaevents

Λαρισαίοι και ζέστη: Πώς την αντιμετωπίζουμε;

Iωάννα Μπράχου

Αφήστε ένα σχόλιο

X