Citylife Your City

Οι χειροποίητες βέρες γάμου και οι βαπτιστικοί σταυροί του 2020 είναι εδώ!

Η οικογενειακή επιχείρηση χειροποίητων κοσμημάτων «Lure Jewellery» βρίσκεται δίπλα σας στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας για να τις κάνει ακόμη πιο αξέχαστες και μοναδικές!

Εξέχουσα θέση στην πλούσια συλλογή μας κατέχουν οι βέρες γάμου και οι βαφτιστικοί σταυροί, σε αναρίθμητες επιλογές που με τη σειρά τους δημιουργούν χιλιάδες τελικούς συνδυασμούς.

Jewelry is about keeping memories alive

Βέρες Γάμου

Η αναζήτηση για τις κατάλληλες βέρες γάμου ίσως ακούγεται μια τυπική διαδικασία αλλά με εμάς στο πλευρό σας θα γίνει μια χαρούμενη και μοναδική εμπειρία.

Εσείς μας δίνετε τις δικές σας κατευθύνσεις σχετικά με τα καράτια, που επιθυμείτε, τα χρώματα τις πέτρες και τον χρόνο παράδοσης κι εμείς θα φροντίσουμε το ..ξεχωριστό αυτό σύμβολο της ένωσής σας να σας ενθουσιάσει.

Ο συνδυασμός του δικού σας προσωπικού γούστου μαζί με τη δική μας εξειδικευμένη γνώση είναι βέβαιο ότι θα αποφέρει τις βέρες γάμου των ονείρων σας.

Στην Lure Jewellery πρεσβεύουμε πως η βέρα γάμου είναι κάτι που θα σας συντροφεύει για πάντα με διαμάντια κοπής brilliant, επιλογή που απαντάται συνηθέστερα στη γυναικεία βέρα.

Όποια και να είναι η επιλογή σας εμείς θα φροντίσουμε να σας παρέχουμε ένα κόσμημα που πέρα από αψεγάδιαστη εμφάνιση θα έχει και αντοχή στο πέρασμα του χρόνου, αφού θα είναι το καθημερινό σας κόσμημα.

Βαφτιστικοί Σταυροί

Η Lure Jewellery διαθέτει μια πλούσια συλλογή από βαφτιστικούς σταυρούς, για αγόρια και κορίτσια, σύμβολα που γίνονται μικρά έργα τέχνης.

Δίνοντας μεγάλη σημασία στο design του σταυρού, διαθέτουμε τόσο μοντέρνες όσο και πιο κλασσικές δημιουργίες, με πρωταρχική την επιλογή των καρατιών από τα οποία επιθυμείτε να αποτελείται ο βαπτιστικός σταυρός όπως και με την δυνατότητα προσθήκης ή όχι διακοσμητικών στοιχείων όπως πέτρες ζιργκόν.

Σημαντική επίσης είναι και η επιλογή του χρώματος του βαπτιστικού σταυρού, όπου μπορείτε να κινηθείτε μεταξύ μονοχρωμιών ή διχρωμίας, αλλά και το ιδιαίτερο φινίρισμα στο οποίο θα καταλήξουμε.

Στη Lure Jewellery θα ανακαλύψετε αυτό που ταιριάζει στη δική σας περίπτωση για να μην γίνει ο βαπτιστικός σταυρός, ένα κόσμημα που θα μείνει ….στο συρτάρι αλλά το σύμβολο που θα συνοδεύει το βρέφος σε όλη του τη ζωή.

Για περισσότερο από 3 δεκαετίες, η Lure Jewellery πρωτοπορεί στον τομέα της χρυσοχοΐας διαγράφοντας μια επιτυχημένη πορεία στην παραγωγή χειροποίητου κοσμήματος.

Απώτερος στόχος όλης της προσπάθειάς μας είναι να καταφέρουμε το προσιτό και το κομψό κόσμημα να ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η απόκτηση κατάλληλης εξειδίκευσης βασισμένη στην τεχνική και το σχεδιασμό του κοσμήματος συνετέλεσαν στην απόκτηση πολύτιμης πολυετούς εμπειρίας.

Επιπλέον η σταθερή συμμετοχή σε εκθεσιακά κέντρα και σεμινάρια του εξωτερικού αποδεικνύει ότι βασική επιδίωξη της κατασκευαστικής μας δράσης είναι η καινοτομία.

Η κατάκτηση από εμάς της δεύτερης θέσης σε διαγωνισμό χρυσοχοΐας πανευρωπαϊκού επιπέδου, που έλαβε χώρα στην Ιταλία, και η απονομή του τίτλου «Fine Goldsmith» στην εταιρεία μας, αποτέλεσε πρόκριση δικαίωσης της αδιάκοπης προσπάθειάς μας να γινόμαστε όλο και καλύτεροι.

Με αδιαπραγμάτευτο στόχο την κατασκευή δημιουργιών με αξεπέραστη ποιότητα και αισθητική.

Μεγ. Αλεξάνδρου 8, Λάρισα

2414002235

Facebook

Instagram

Related posts

9 αυτοκτονίες που τάραξαν τα νερά (και οι ιστορίες πίσω απ’ αυτές)

larisaevents

Αυτό είναι το πιο λαχταριστό street food menu της πόλης!

Iωάννα Μπράχου

#larisaMAS | Τα στολισμένα σπίτια των Λαρισαίων!

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X