Κομμωτήρια Παρουσιάσεις

Hair place | Το ολοκαίνουριο luxurious κομμωτήριο στην πόλης μας

To «Hair place» βρίσκεται πλέον στην Λάρισα και στολίζει την οδό Παπαναστασίου με τρόπο μοναδικό.

Είναι ένας χώρος απίστευτος και η διακόσμηση γίνεται αντικείμενο θαυμασμού από όλους. Έχει δοθεί απίστευτη έμφαση στην παραμικρή λεπτομέρεια και έχουν επιλεγεί όλα με τόσο μεράκι και επιμέλεια.

Τα ζεστά και όμορφα χρώματα, το εφέ μάρμαρου σε πολλές επιφάνειες και οι χρυσές λεπτομέρειες δίνουν στο χώρο αριστοκρατικό αέρα με φινέτσα και στυλ.

Μπορούμε να απολαύσουμε υπηρεσίες ενός υπερσύγχρονου κομμωτηρίου με πολύ υψηλά standards. Συγκεκριμένα, πέρα από την εξειδικευμένη φροντίδα των μαλλιών μας, έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε και ανάμεσα σε manicure/pedicure, αποτριχώσεις και μακιγιάζ.

Οι υπηρεσίες αναμένεται να ενισχυθούν και πλέον σε έναν χώρο θα απολαμβάνεις όλα τα beaute σου σε τιμές ασυναγώνιστες.

Οι κομμωτές και όλοι οι επαγγελματίες που εργάζονται στο Hair place είναι εξειδικευμένοι και έμπειροι στο αντικείμενό τους.

Με πολύ μεγάλη φροντίδα οδηγούνται σε ένα άψογο επαγγελματικό αποτέλεσμα. Η τεχνογνωσία τους αλλά και τα επαγγελματικά προϊόντα που χρησιμοποιούν (από εταιρείες όπως ΚΥΑΝΑ και GOLDWELL) εξασφαλίζουν την εγγυημένη επιτυχία.

Βέβαια, έχοντας γνώση των οικονομικών δυσκολιών που μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιος, φρόντισαν και για αυτό. Οι τιμές τους είναι εξαιρετικά προσιτές και είναι σίγουρα δυσανάλογη η σχέση των υπηρεσιών με το οικονομικό τους κόστος. Συγκεκριμένα, το γυναικείο κούρεμα έχει μόλις 8€,  οι ανταύγειες ξεκινάνε από 15-35 €, το ημιμόνιμο manicure είναι στα 10€ και η τεχνική του μπαλαγιάζ από 25-35 €. Κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί!

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία είναι ότι δεν χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού. Μπορείς να επισκεφτείς το κομμωτήριο για ό,τι θες και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε εξυπηρετήσουν. Η ευελιξία αυτήν οφείλεται στο ότι υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες έτοιμοι να σε αναλάβουν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Το ωράριο του καταστήματος είναι τόσο επιβοηθητικό και για όλους όσοι βρίσκονται συνεχώς σε ένα πιεσμένο πρόγραμμα. (Δευτέρα από τις 12 έως τις 8, την Τρίτη και Σάββατο από τις 9 έως τις 5 και Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 9 έως τις 9).

Αξίζει, λοιπόν, να επισκεφτείς έναν τόσο όμορφο χώρο για να λάβεις περιποίηση υψηλών προδιαγραφών από χέρια επαγγελματιών.

Hair Place

2410 535558

 Παπαναστασίου 53

Facebook icon

Related posts

Τouch hair salloon by Maria: Η πολυτέλεια που θέλουμε για τα μαλλιά μας

Iωάννα Μπράχου

Ταράτσα ΓΗ: Εκεί που χτυπάει η καρδιά του καλοκαιριού

larisaevents

Στο Bb Creations ανακαλύπτεις τη μαγεία του χειροποίητου!

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X