Παρουσιάσεις

e-book: Το νέο ψηφιακό trend στη Λάρισα!

Η τεχνολογία προχωρά και η εξέλιξη είναι προ των πυλών! Αναρωτηθήκατε ποτέ πως  θα ήταν να είχατε όλες τις επιχειρήσεις της πόλης σε ένα «ψηφιακό βιβλίο» και να το διαχειρίζεστε απλά και εύκολα από τον υπολογιστή σας;

Από το 1991 και επί 27 συνεχή χρόνια ο Επαγγελματικός Οδηγός Λάρισας με κύρος και ευσυνειδησία, προσέφερε αδιάλειπτα στον Λαρισαίο επαγγελματία ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΕΓΚΥΡΟ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ εργαλείο με δυνατότητα ιδιαίτερης προβολής των επαγγελματιών μέσα από τις σελίδες του συμμετέχοντας ουσιαστικά στην πρόοδο και τη ραγδαία εξέλιξη, ο Επαγγελματικός Οδηγός Λάρισας  κυκλοφορεί πλέον και σε ψηφιακή μορφή εκσυγχρονίζοντας την ενημερωτική τεχνική γραμμή του.

Με το e-book οι Λαρισαίοι έχουν ΔΩΡΕΑΝ όλες τις επιχειρήσεις τις πόλης μας οργανωμένες ανά κατηγορία μπροστά τους χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουν αλλού.

Η αναζήτηση στο e-book είναι τόσο εύκολη όσο η αναζήτηση ενός τηλεφώνου στο κινητό. Αλλά και για αυτούς που τους αρέσει να σημειώνουν πάνω στο έντυπο  επιχειρήσεις που έχουν συχνή επικοινωνία έχουμε δημιουργήσει στο e-book τα Αγαπημένα ώστε να τις βλέπουν άμεσα και γρήγορα κάθε ώρα και στιγμή.

Το πρόγραμμα λειτούργει και χωρίς internet αποθηκεύοντας απλά το «ψηφιακό βιβλίο» στον υπολογιστή σας με όλες τις επιχειρήσεις της πόλης και τους επαγγελματίες σε ένα αρχείο. Η ανανέωση των νέων επιχειρήσεων γίνεται αυτόματα, όπου με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας του κάθε επαγγελματία και της κάθε επιχειρήσεις.

Κατεβάστε σήμερα το e-book και γλιτώστε χρονοβόρες αναζητήσεις έτσι απλά.. Stay tuned… γιατί σε λίγο καιρό η έκδοση για τα κινητά θα είναι στον αέρα!

Κατεβάστε το εδώ!

 

Related posts

Piccolo cafe: Το μικρό και φινετσάτο καφέ που λατρέψαμε!

admin

Ταράτσα ΓΗ: Εκεί που χτυπάει η καρδιά του καλοκαιριού

admin

Εν Καρπώ: Καρπός ευλογημένος, με χρώμα, με ιδιαίτερο άρωμα….

admin

Αφήστε ένα σχόλιο

X