Πολιτισμός Σινεμά

Dolby ATMOS στα ΝΕΑ Victoria Cinemas

 H μοναδική επαναστατική τεχνολογία του Dolby Atmos έρχεται στα NEA Victoria Cinemas, κάνοντας την κινηματογραφική εμπειρία να ακούγεται σε όλες της τις διαστάσεις.

Στην Ελλάδα, εκτός της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, το επαναστατικό σύστημα που αποδίδει ρεαλιστικά, σε βάθος και με απόλυτη ευκρίνεια τον ήχο, το Dolby Atmos, έρχεται στα ΝΕΑ Victoria Cinemas!

64 ηχεία με 128 κανάλια ήχου, για μια εντελώς αληθινή εμπειρία στα ΝΕΑ Victoria Cinemas!

Πώς θα σας φαινόταν τώρα να μπείτε σε μια κινηματογραφική αίθουσα στα ΝΕΑ Victoria Cinemas και να βιώσετε μια πραγματικά αληθινή εμπειρία ήχου; Όπως για παράδειγμα, παρακολουθώντας την ταινία, ξαφνικά να πιάνει καταιγίδα κι εσείς να ακούτε τις σταγόνες να πέφτουν κυριολεκτικά από τον ουρανό (άσχετα αν βρίσκεστε εντός κινηματογραφικής αίθουσας), σε τέτοιο σημείο που ενστικτωδώς θα κάνετε τη σκέψη «χρειάζομαι μια ομπρέλα επειγόντως»!


H μοναδική τεχνολογία ήχου Dolby Atmos αποδίδει οποιαδήποτε ηχητική εμπειρία με απόλυτη ακρίβεια και ρεαλιστικότατα, καθώς ο ήχος ταξιδεύει παντού μέσα στο χώρο της αίθουσας τρισδιάστατα, μέσω των 64 ξεχωριστών ηχείων που τοποθετούνται όχι μόνο μπροστά και γύρω από την αίθουσα αλλά και πάνω στην οροφή της.

Η τοποθέτηση όλων των ηχείων γίνεται περιμετρικά υπό συγκεκριμένη κλίση & γωνία και αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για το απόλυτο ηχητικό αποτέλεσμα.

Με πιο απλά λόγια, όπως ακούμε τους ήχους του περιβάλλοντος, συνομιλιών και θορύβων εκ φύσεως, την ίδια (ενδεχομένως και πιο πλούσια) εμπειρία θα βιώνουμε πλέον και στα Victoria Cinemas!

Δείτε παρακάτω μερικά από τα βίντεο της Dolby που εξηγούν την εμπειρία του Dolby Atmos:

Related posts

13 ταινίες για να μάθουν τα παιδιά τη μαγεία του σινεμά

larisaevents

Oscars 2019: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές

larisaevents

«Έτσι που το πας»: Το νέο τραγούδι του Λάμπρου Τζούμα βάζει φωτιά στις πίστες!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΝΟΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

X