Ομορφιά

Αυτός είναι ο πιο ξεχωριστός τρόπος για να απλώνεις γρήγορα το μακιγιάζ σου!

Οι τρόποι για να απλώσει κανείς το foundation είναι πολλοί, ενώ χρόνο με το χρόνο νέα καινοτόμα εργαλεία έρχονται στη μόδα, προκειμένου να κάνουν τη διαδικασία του μακιγιάζ εύκολη και γρήγορη. Την αρχή έκαναν τα πινέλα, τα οποία διαδέχτηκε το beauty blender, το ροζ σφουγγαράκι σε σχήμα αυγού, ενώ το εργαλείο για το οποίο μιλούν όλοι σήμερα είναι το Silisponge, γνωστό και ως σφουγγαράκι σιλικόνης!

Πρόκειται για ένα διάφανο  και πολύ μαλακό σφουγγαράκι, φτιαγμένο από σιλικόνη, που σε κάποιους η όψη του μπορεί στην αρχή να θυμίσει εμφύτευμα σιλικόνης. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του είναι πως δεν απορροφά καθόλου ποσότητα από το foundation, σε αντίθεση με τα περισσότερα πινέλα και σφουγγαράκια μακιγιάζ, και ως αποτέλεσμα, καταφέρνεις να εξοικονομήσεις προϊόν, αλλά και χρήματα.

Αφού χρησιμοποιηθεί, το Silisponge καθαρίζεται πάρα πολύ εύκολα, δίχως να χρειάζεται να στεγνώσει, και αυτό σημαίνει πως δεν συγκρατεί βακτήρια μέσα του, με κίνδυνο να τα εξαπλώσει στο πρόσωπο μας, την επόμενη φορά που θα το χρησιμοποιήσουμε.

Όσο για την κάλυψη, μπορεί να δώσει μέτρια ή πλήρη κάλυψη, αφού απλώνει το προϊόν τέλεια στο πρόσωπο και βοηθά στο να «χτιστεί» το αποτέλεσμα. Οι οδηγίες για την χρήση του είναι πολύ απλές. Αρχικά, τοποθετείς λίγη από την ποσότητα του foundation σου είτε στο σφουγγαράκι σιλικόνης, είτε απευθείας στο πρόσωπο σου και το απλώνεις με απαλές και κυκλικές κινήσεις.

Το γεγονός πως είναι διάφανο, σε βοηθά ώστε να βλέπεις σε ποια σημεία ακριβώς εφαρμόζεται το προϊόν, ώστε να καταφέρεις να αποκτήσεις το τελικό αποτέλεσμα που επιθυμείς, καλύπτοντας παράλληλα όλα τα σημεία και τις γωνίες του προσώπου σου. Στη συνέχεια, τοποθετείς όλα τα υπόλοιπα προϊόντα του μακιγιάζ σου κανονικά και γρήγορα θα συνειδητοποιήσεις πως η τοποθέτηση τους μπορεί να δώσει ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, ακριβώς επειδή έχεις χρησιμοποιήσει προηγουμένως το σφουγγαράκι σιλικόνης.

Εάν αναρωτιέσαι πως θα αποκτήσεις και εσύ το παραπάνω καινοτόμο beauty tool, που θα σε βοηθήσει να απλώνεις καλύτερα και γρηγορότερα το καθημερινό σου μακιγιάζ, τότε δεν έχεις άλλη επιλογή, παρά να επισκεφθείς τα καταστήματα BEAUTY FREE! Εκεί θα ανακαλύψεις τι ακριβώς είναι το Silisponge, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό του θα σου δώσει τις απαραίτητες οδηγίες χρήσης! Εάν και εσύ θέλεις να αλλάξεις την beauty ρουτίνα σου, τότε ο δρόμος σου οδηγεί μόνο στα καταστήματα BEAUTY FREE σε Λάρισα, Βόλο και Κατερίνη, όπου μπορείς να αποκτήσεις το καινοτόμο σφουγγαράκι σιλικόνης στη μοναδική τιμή κάτω των 2€!

Related posts

Μάθε πώς θα κάνεις μόνη σου γρήγορα και εύκολα απολέπιση!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΜΟΥΛΗ

Πώς θα αντιμετωπίσετε τους πόρους στο πρόσωπό σας

Iωάννα Μπράχου

Έντονα χρώματα στα χείλη: Τόλμησε το και εσύ!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΜΟΥΛΗ

Αφήστε ένα σχόλιο

X