Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (19/5)

Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 27ο 38΄ του Σκορπιού 00:11 π.μ ώρα Ελλάδας.

 

Η Πανσέληνος σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, που όμως δεν έχει ιδιαίτερα ισχυρή επιρροή, αλλά παράλληλα και ένα σημαντικό τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα. Λόγω των όψεων αυτών ο Πλούτωνας ασκεί θετική επιρροή στην Πανσέληνο του Μαΐου και μας βοηθάει να εστιάσουμε και να κατανοήσουμε τις καταστάσεις σε ένα πιο βαθύ επίπεδο. Μας φέρνει σε επαφή με τη συναισθηματική μας φύση, κυρίως με τα βαθιά θαμμένα συναισθήματά μας! Οι σχέσεις είτε θα κινηθούν σε ένα βαθύτερο επίπεδο, είτε είναι καταδικασμένες να εκπνεύσουν. Επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του σταθερού Σταυρού: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

ΚΡΙΟΣ
Μια πρωτότυπη ή πρωτοπόρα ιδέα σου μπορεί σήμερα να αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για τις αλλαγές που μπορούν να δρομολογηθούν στον τομέα της καριέρας σου με την πανσέληνο στον Σκορπιό και το εξάγωνο του Πλούτωνα. Χειρίσου τα οικονομικά σου με σύνεση και προσοχή για να μην αντιμετωπίσεις στο άμεσο μέλλον δυσκολίες και απρόβλεπτες καταστάσεις.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 33, 2.

ΤΑΥΡΟΣ
Ιδιαίτερα παραγωγική είναι η μέρα σου και οι υποθέσεις σου μπορούν να διευθετηθούν με σχετική άνεση με τον Ερμή από τον Ταύρο να επηρεάζει θετικά το ωροσκόπιό σου. Κάνε καλή χρήση των θετικών πλανητικών επιρροών. Θέματα οικονομικά ωστόσο θα έρθουν στη επιφάνεια. Με δυναμισμό και δημιουργικότητα χάραξε νέα πορεία και άφησε τα προβλήματα πίσω σου.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 32, 4.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ, γιατί θα μπορούσες να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα περίμενες. Απαιτείται ψυχραιμία και κοινή λογική με την πανσέληνο στον Σκορπιό. Μια ανοιχτή αντιπαράθεση θα μπορούσε να σου προκαλέσει αρκετές απώλειες που θα πλήγωναν το γόητρό σου και θα δυναμίτιζαν τις προσπάθειές σου.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 35, 2.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η δημιουργικότητά σου είναι σε άνθιση και θα μπορούσε να σου φέρει μια νέα ευκαιρία στον επαγγελματικό τομέα με τη θετική όψη του Πλούτωνα στο ωροσκόπιό σου. Επωφελήσου των συμπαντικών δώρων. Η δυσκολία όμως στο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου αλλά και να ζητήσεις τη βοήθεια των άλλων, όταν την χρειάζεσαι, φαίνεται στις σημερινές σου δραστηριότητες και δοσοληψίες.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 32, 6.

ΛΕΩΝ
Οικονομικά θέματα σε πρώτο πλάνο κατά τη σημερινή μέρα με τον Ουρανό στο 10 οίκο σου. Με σοβαρά μελετημένες κινήσεις μπορείς να ξεπεράσεις χρόνια προβλήματα. Δυσκολίες έχει η μέρα, καθώς και κάποια πιθανή ψυχρότητα με άτομα του περιβάλλοντός σου που θα σε κάνει να σκεφτείς πολλά πράγματα για τις σχέσεις σου.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 39, 30, 21, 12, 3, 37, 2.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Περιόρισε την επιθετική σου διάθεση, γιατί εύκολα μπορείς να βλάψεις τα συμφέροντά σου με τον Ποσειδώνα στον 7ο οίκο σου και την πανσέληνο στον Σκορπιό! Άφησε τη λογική να κατευθύνει τις πράξεις σου. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα μπορούν να διευθετηθούν σήμερα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 40, 31, 22, 13, 4, 32, 8.

ΖΥΓΟΣ
Οι πλανητικές επιρροές σήμερα θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον με την Σελήνη να περνά στον Τοξότη και στον 3ο οίκο σου. Προσπάθησε να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και την κοινωνική σου άνοδο. Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Στα αισθηματικά η ένταση θα σου χαλάσει τη διάθεση.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 41, 32, 23, 14, 5, 39, 2.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλεις μια συζήτηση, μια συνάντηση ή μια μετακίνηση σήμερα. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελός σου γιατί έτσι θα έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς ακόμη μια φορά το τι πρέπει να πεις ή να κάνεις με την πανσέληνο να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου. Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως απατηλή και γεμάτη εντάσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 42, 33, 24, 15, 6, 32, 10.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ερωτικά ζεις μια κατάσταση έντονου πάθους και αμοιβαίας επικοινωνίας, που είναι δύσκολο να την εξηγήσεις. Από την άλλη όμως είσαι δοσμένη στον επαγγελματικό σου χώρο, μιας και έχεις σκοπό να καταπλήξεις με τις επιδόσεις σου. Αργά το βράδυ προσπάθησε να μη δυσαρεστήσεις κάποιον από τους συγγενείς σου με την Σελήνη να περνά στο ζώδιό σου. Απόφυγε τις παρανοήσεις και έκφρασε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 43, 34, 25, 16, 7, 41, 2.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρκετή δράση και κινητικότητα σου φέρνει το πλανητικό σκηνικό με τα συναισθήματά σου να εναλλάσσονται, το ένα με το άλλο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να είσαι διαλλακτική και προσαρμοστική στις απαιτήσεις της ημέρας. Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα και η αισιοδοξία θα επανέλθει σύντομα στην καρδιά σου με την Σελήνη να περνά στον Τοξότη και να επηρεάζει θετικά τον 12ο οίκο σου.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 33, 2.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εντάσεις και ζήλιες δημιουργούν προβλήματα σε επαγγελματικό και αισθηματικό επίπεδο με την Πανσέληνο στον Σκορπιό να σε επηρεάζει! Φρόντισε να είσαι υπομονετική και μη σπας τα νεύρα των άλλων. Δώσε τέλος σε υποθέσεις που σε έχουν κουράσει. Απόφυγε ακαταστασία, συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 34, 2.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα άστρα σήμερα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις τόσο στις σχέσεις σου με το σύντροφο της ζωής σου όσο και με τους συνεργάτες σου, με το τετράγωνο του Ποσειδώνα να θολώνει την κρίση και να φέρνει εμπόδια. Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην οξύνεις καταστάσεις. Καταπιάσου με την τακτοποίηση ορισμένων θεμάτων εργασίας. Εκκρεμότητες που καθυστερούσαν από καιρό θα σε αγχώσουν αφάνταστα. Κάνε υπομονή, τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 33, 4.

 

Tlife.gr

Related posts

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (30/8)

Iωάννα Μπράχου

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (26/7)

Iωάννα Μπράχου

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (17/4)

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X