Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (17/5)

Ο Ερμής σε τρίγωνο σήμερα με τον Κρόνο και παραδοσιακά διατηρούμε καλές σχέσεις με τους γύρω μας ενώ δεν αρνούμαστε εύκολα να προσφέρουμε τη βοήθειά μας στους ανθρώπους μας που τη χρειάζονται.

Σήμερα ίσως χρειαστεί να στηρίξουμε ένα δικό μας άτομο να ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες. Η μέρα θα μας θυμίσει κατά την εξέλιξή της ότι θα πρέπει να προνοήσουμε και για ενδεχόμενες δύσκολες μέρες που θα ακολουθήσουν. Είναι μια καλή ημέρα να βάλουμε σε τάξη τα οικονομικά μας και να ξεκινήσουμε να αποταμιεύουμε αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Το θετικό τρίγωνο στο ουράνιο στερέωμα υπόσχεται μελλοντικές απολαβές σε βάθος χρόνου! Θετικά ευνοούνται: Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς.

ΚΡΙΟΣ
Αισθάνεσαι εξαντλημένη, σήμερα Παρασκευή, από την έντονη και κοπιαστική εβδομάδα που έχεις πίσω σου και χρειάζεσαι ξεκούραση και αναδιάταξη των δυνάμεών σου. Η θετική όψη του Πλούτωνα στο ωροσκόπιό σου ευνοεί νέες γνωριμίες! Φρόντισε να περάσεις χαλαρά και όμορφα τη μέρα σου, με άτομα που σε αγαπούν.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 29, 2.

ΤΑΥΡΟΣ
Και σήμερα τα επαγγελματικά σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της μέρας σου. Ίσως χρειαστεί να παλέψεις για τις επιλογές σου και να στηρίξεις το έργο σου. Ώθηση ωστόσο σε θέματα συνεργασιών και σχέσεων στο επαγγελματικό περιβάλλον θα υπάρξει σήμερα με το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου. Είναι πιθανόν επίσης να φανούν τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου του τελευταίου διαστήματος.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 28, 4.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η βδομάδα ήταν κουραστική και κάπου αισθάνεσαι ότι ξεπέρασες τα όρια των αντοχών σου. Η μέρα όμως προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες να βγεις μπροστά και να λάμψεις. Αρκεί βέβαια να το θέλεις αλλά και να τις δεις εγκαίρως. Έχε ωστόσο το νου σου, γιατί υπάρχει παρασκήνιο στον επαγγελματικό σου χώρο και χρειάζεται την προσοχή σου με τον Ποσειδώνα στον 10ο οίκο σου.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 31, 2.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί την προδιάθεση για έντονο προβληματισμό για την πορεία σου με τον Άρη από τον Κριό να επηρεάζει τον 1ο οίκο σου. Ίσως να υπάρξει μια αλλαγή στάσης ή αντιλήψεων σε κάποια σημαντικά θέματα. Είσαι κάπως διχασμένη, με την επαγγελματική και την ερωτική σου ζωή να απαιτούν την ενασχόληση και την προσοχή σου. Θα πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 28, 6.

ΛΕΩΝ
Οι ελπίδες για μια καλύτερη πορεία είναι πολλές σήμερα. Η μέρα χαρακτηρίζεται από μια γενική αισιοδοξία και χαλαρή διάθεση. Το βραδάκι προσφέρεται για χαλάρωση, καλή παρέα και εκτόνωση με την Σελήνη στον Σκορπιό. Φόρτισε τις μπαταρίες σου και αποστασιοποιήσου για λίγο από τα προβλήματα που σε απασχολούν.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 33, 2.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η δημιουργική διάθεσή σου είναι έντονη! Κάνε όμως μετρημένες κινήσεις και μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα. Όλα με μέτρο, με την Αφροδίτη από τον Ταύρο στον 9ο οίκο σου! Προσοχή στο πορτοφόλι σου, μιας και θα είναι η προσφιλής σου διέξοδος για να εκτονωθείς. Εκείνη τη δίαιτα που σκεφτόσουν πότε λες να την ξεκινήσεις; Ίσως ήρθε η κατάλληλη χρονική στιγμή να ανανεωθείς εξωτερικά.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 28, 8.

ΖΥΓΟΣ
Τα επαγγελματικά σου προωθούνται με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να επηρεάζει θετικά τον 4ο οίκο σου! Μην θέτεις όμως στόχους για άμεση απόδοση των προσπαθειών σου γιατί όλα θέλουν το χρόνο τους για να δώσουν τους καρπούς τους. Μια μικρή αδράνεια ή η έλλειψη ξεκάθαρων στόχων στο επαγγελματικό πεδίο ίσως να σε ταλαιπωρήσει. Η μέρα όμως προσφέρεται για κοινωνικές επαφές και διασκέδαση.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 35, 2.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι αναποδιές και τα εμπόδια δεν σε αφήνουν σε ησυχία κατά τη διάρκεια της μέρας. Χαλάρωσε και μην ζορίζεσαι για πράγματα που δεν σου βγαίνουν, γιατί θα τα κάνεις χειρότερα. Θέματα χρημάτων ενδέχεται να σε απασχολήσουν και να σε αγχώσουν με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου. Δείξε σύνεση στη διαχείριση των οικονομικών σου γιατί τα λάθη δεν μένουν ατιμώρητα.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 28, 10.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στον τομέα της καριέρας σου υπάρχουν χαραμάδες διεξόδου για προβλήματα ή θέματα που σε απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν με το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου. Στην προσωπική σου ζωή καλείσαι να βρεις τη χρυσή τομή μεταξύ λογικής και συναισθήματος. Δύσκολο για ένα παρορμητικό άτομο, αλλά θα πρέπει να το κάνεις για να μην πάρεις λανθασμένες αποφάσεις.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 39, 30, 21, 12, 3, 37, 2.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν είναι καλή η μέρα να θίξεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σου με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε πτώση στο ωροσκόπιό σου! Υπάρχει αρκετή νευρικότητα στον αέρα και μπορεί να αιφνιδιαστείς από τις αντιδράσεις του συντρόφου σου. Μια κρίση μπορεί να πυροδοτήσει εξελίξεις! Χειρίσου προσεκτικά τις καταστάσεις που θα προκύψουν για να μην γίνεις έρμαιο των εξελίξεων.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 29, 2.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εστίασε στα επαγγελματικά σου και χειρίσου τις υποθέσεις σου με προσοχή με την θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιό σου! Η διάθεση για κατανόηση και υποστήριξη των συνεργατών ή συναδέλφων δεν πρέπει να βλάψει τα δικά σου συμφέροντα. Επικοινωνιακά είσαι στα πάνω σου αυτό το διάστημα και οι πρωτότυπες ή πρωτοπόρες ιδέες σου μπορούν να προωθήσουν τα επαγγελματικά σου σχέδια.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 30, 2.

ΙΧΘΕΙΣ
Έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις εξελίξεις που θα αναδείξουν τη δουλειά σου και θα προωθήσουν σε μελλοντικό χρόνο την καριέρα σου. Βγαίνουν στην επιφάνεια οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες και μπορεί να συνδυαστούν με τα επαγγελματικά σου πλάνα. Χειρίσου τις υποθέσεις σου με προσοχή και υπευθυνότητα για να μην εκπλαγείς με τον Άρη από τον Καρκίνο να επηρεάζει το ωροσκόπιό σου.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 29, 4.

tlife.gr

Related posts

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (19/3)

larisaevents

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (18/5)

larisaevents

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (25/3)

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X