Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (1/4/2019)

Τα ζώδια σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, φόβοι και ανασφάλειες σε κάνουν να απομακρύνεσαι από τους γύρω σου και επηρεάζουν την διάθεσή σου στην δουλειά. Όμορφη και αισιόδοξη ημέρα για εσένα και το ταίρι σου, τα θετικά σας συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια προχωράς μαζί του αισιόδοξα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολλή ευνοϊκή μέρα για νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει μέσω των συνεργασιών σου.

Μπορεί η σημερινή μέρα να ξεκινά με τις καλύτερες συνθήκες για τα αισθηματικά σου, αγαπημένε μου Κριέ, αφού η Σελήνη θα κινείται ακόμη στον Υδροχόο, το απόγευμα όμως που θα περάσει στους Ιχθύες σχηματίζοντας και τετράγωνο με τον Άρη, ίσως να αρχίσεις να κλείνεσαι κάπως στον εαυτό σου, αποφεύγοντας τις πολλές επαφές! Γι’ αυτό καλύτερα να προτιμήσεις να συναντηθείς με το ταίρι σου στο πρώτο μισό της ημέρας, καθώς μετά μπορεί να προκύψουν εντάσεις μεταξύ σας. Εσύ που ακόμη δεν έχεις σχέση, καλό θα είναι να μη βιαστείς να κρίνεις αρνητικά μια νέα γνωριμία, αφού ειδικά σήμερα μπορεί να πέσεις έξω στις εκτιμήσεις σου και να απομακρύνεις ένα άτομο που πραγματικά αξίζει!

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού σου σε απασχολούν. Η καλή σου διάθεση και η θετική προσέγγιση που έχεις σε κάνουν να τα αντιμετωπίζεις επιτυχημένα. Εξαιρετική ημέρα να ασχοληθείς με την διακόσμηση του χώρου σου, αλλά και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες στην εργασία σου με θετικό πρόσημο για εσένα. Η καθημερινότητα είναι δύσκολη αλλά το κέφι σου δεν χάνεται και μπορείς να προσφέρεις ώρες απόλαυσης στο ταίρι σου που θα σας ενώσουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσω της εργασίας σου μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που να έχει να σου δώσει πολλά.

Μπορεί το πρώτο μισό της μέρας, αγαπημένε μου Ταύρε, να είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στα επαγγελματικά σου και στην προώθηση της καριέρας σου, από το απόγευμα και μετά όμως, που θα περάσει στους Ιχθύες, το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλήσει η προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη δεν αποκλείεται να προκαλέσει εντάσεις ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσέξεις πώς θα αντιμετωπίσεις μια διαφωνία που μπορεί να έχετε! Από την άλλη, εσύ που δεν έχεις σχέση σήμερα καλύτερα να προσεγγίσεις ευθέως κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει και να μη χρησιμοποιήσεις πλάγιους τρόπους ή βάζοντας ένα τρίτο άτομο να μεσολαβήσει…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι στο αποκορύφωμα. Η μέρα σε κάνει να προγραμματίζεις εξόδους για διασκέδαση ή μικρές αποδράσεις με φίλους που σου ανεβάζουν το κέφι. Πάρε το ταίρι σου και διασκέδασε μαζί του, έτσι θα περάσετε καλά συναναστρεφόμενοι με δικού σας ανθρώπους και θα εκτιμήσετε τις ώρες που περνάτε μαζί. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, σήμερα θα έχεις εξαιρετικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που θα είναι άκρως ευνοϊκές για εσένα.

Η Δευτέρα δεν αρέσει σε κανέναν, αγαπημένε μου Δίδυμε, καθώς μας επαναφέρει στη ρουτίνα της καθημερινότητας, όμως με την Σελήνη στον Υδροχόο εσύ ίσως να το παρακάνεις λίγο και να παραμελήσεις κάθε επαγγελματική σου υποχρέωση. Έτσι, το απόγευμα που θα περάσει στους Ιχθύες σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιό σου, ό,τι άφησες σε εκκρεμότητα θα το βρεις μπροστά σου, θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις και ο εκνευρισμός σου… δεν θα κρύβεται! Μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου όμως, γιατί δεν σου φταίει σε τίποτα. Καλύτερα να του εξηγήσεις την κατάσταση και να κανονίσετε να βρεθείτε αύριο, που να νεύρα σου θα έχουν επανέλθει στη θέση τους! Αν πάλι είσαι μόνος/η, εσύ θα μπορέσεις να συγκεντρωθείς στη δουλειά σου απερίσπαστος/η, αφήνοντας τα φλερτ στην… άκρη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, αυτό που σε απασχολεί περισσότερο είναι οικονομικά ζητήματα που προκύπτουν. Η διαχείρισή τους σε κάνει να θολώνεις και να χάνεις προσωρινά τα αυτοπεποίθησή σου. Η μέρα σε κάνει να πατήσεις γερά στα πόδια σου, να βρεις την αισιοδοξία σου και να αντιμετωπίσεις και να βρεις λύσεις επωφελείς για εσένα. Το ταίρι σου σε στηρίζει και σου φτιάχνει την διάθεση και η επικοινωνία μαζί του είναι ευεργετική. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, λύνοντας οικονομικές εκκρεμότητες μπορεί να υπάρξει πολλή ανανεωτική νέα γνωριμία.

Μπορεί σήμερα να μην ξυπνήσεις και με πολλά κέφια, αγαπημένε μου Καρκίνε, όσο όμως θα περνούν οι ώρες και ειδικά από το απόγευμα και μετά, που η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες, θα ανακτήσεις την καλή σου διάθεση και θα απολαύσεις τις επαφές σου με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Ωστόσο, στα αισθηματικά σου απαιτείται λίγη προσοχή, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να προκαλέσει μια εριστική συμπεριφορά είτε από σένα είτε από το ταίρι σου, που εύκολα θα οδηγήσει σε καυγάδες… Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η οφείλεις να είσαι προσεκτικός/ή στον τρόπο με τον οποίο θα πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, καθώς η διακριτικότητα που συνήθως σε διακρίνει, σήμερα ίσως να έχει… εξαφανιστεί!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, οι συναισθηματικές σου ανάγκες βρίσκονται στο προσκήνιο. Η μέρα σε κάνει επικοινωνήσεις έντονα με τους στενούς σου ανθρώπους και να περάσεις την ημέρα σου μαζί τους. Εξαιρετική συγκυρία η σημερινή για εσένα που ασχολείσαι με το εμπόριο ή τις δημόσιες σχέσεις. Το ταίρι σου είναι δίπλα σου να σε στηρίξει σε ότι και αν κάνεις. Οργάνωσε μία μικρή απόδραση για δύο που θα σας ανανεώσει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από παρέες με στενούς συγγενείς και φίλους θα προκύψει νέα γνωριμία που θα σε γεμίσει αισιοδοξία.

Με την Σελήνη να μετακινείται από τον Υδροχόο στους Ιχθύες το απόγευμα σχηματίζοντας μάλιστα και τετράγωνο με τον Άρη, αγαπημένε μου Λέοντα, μάλλον η σημερινή μέρα δεν χαρακτηρίζεται και ιδανική για τον αισθηματικό σου τομέα. Οι εντάσεις μέσα στη σχέση σου μπορεί να προκύπτουν ακόμα και για ασήμαντες αφορμές και θα χρειαστεί να επιδείξεις αρκετή υπομονή και ψυχραιμία για να ξεπεράσεις τους… σκοπέλους! Από την άλλη, αν είσαι μόνος/η καλό θα είναι σήμερα να μη βιαστείς να κάνεις κάποια κίνηση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί μπορεί να είναι εντελώς λάθος και να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η κακή σου διάθεση είναι κάτι που σε προβληματίζει. Η μέρα σε κάνει να βρίσκεις ξανά την αυτοπεποίθησή σου και την αισιοδοξία σου και διώχνει άσχημες αναμνήσεις και ανασφάλειες που σε ταλανίζουν αυτές τις μέρες. Ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως τον κεριών είναι ότι χρειάζεται για εσένα και για το ταίρι σου για να περάσετε όμορφα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, φτιάχνοντας η διάθεσή σου είσαι ανοιχτός σε νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει.

Η σημερινή μέρα, αγαπημένε μου Παρθένε, και ειδικά το δεύτερο μισό της απαιτεί αρκετή προσοχή στον αισθηματικό σου τομέα, καθώς ναι μεν η Σελήνη θα έχει περάσει στους Ιχθύες, όμως το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Διδύμους μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες και τσακωμούς με το ταίρι σου, αν ανοίξετε θέματα που αφορούν στο παρελθόν και που δεν έχουν ακόμα ξεκαθαριστεί απόλυτα! Αλλά κι εσύ που είσαι ελεύθερος/η καλό θα είναι σήμερα να κρατήσεις μια στάση αναμονής στα ερωτικά σου και να μη βιαστείς να κάνεις κάποια κίνηση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί ο εκνευρισμός σου δεν θα βοηθήσει και πολύ…

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, οι ομαδικές δραστηριότητες που ασχολείσαι και οι κοινοί στόχοι με φίλους είναι πρώτη προτεραιότητα. Ο τρόπος που κινείσαι και χειρίζεσαι θέματα που αφορούν στις παραπάνω δραστηριότητές σου σε κάνουν να ξεχωρίζεις, βγαίνεις κερδισμένος και είσαι αισιόδοξος για το μέλλον ότι θα καταφέρεις να κάνεις πραγματικότητα ότι ονειρεύεσαι. Σύλλογοι και ομάδες μπορεί να φιλοξενήσουν την κοινή σου δράση με το ταίρι σου, με σκοπό το να απολαύσετε στιγμές μαζί σε πράγματα που σας ενδιαφέρουν από κοινού. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει και το μέλλον θα είναι θετικό.

Με πολύ καλή διάθεση ξεκινά η σημερινή μέρα για σένα, αγαπημένε μου Ζυγέ, γι’ αυτό αξιοποίησε το πρώτο μισό της μέρας για να τακτοποιήσεις κάποιες κοινές υποθέσεις που έχεις με το ταίρι σου ή κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Κι αυτό γιατί το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και καθώς θα σχηματίσει και τετράγωνο με τον Άρη, δεν αποκλείεται να μην καταφέρετε να… συνεννοηθείτε και αν υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες, το μπαλάκι των ευθυνών μεταξύ σας θα δημιουργήσει τριβές κι εντάσεις! Αν δεν έχεις σχέση, αν σκοπεύεις να κάνεις κάποια κίνηση προς το άτομο που θες, καλό θα είναι να την έχεις μελετήσει προσεκτικά, για να μην εκτεθείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, η επαγγελματική σου ζωή έχει μπει σε γρήγορους ρυθμούς. Η μέρα σου δίνει τύχη και έχεις έναν φύλακα άγγελο που σε αποτρέπει από τις δυσκολίες και τις κακοτοπιές που αντιμετωπίζεις στα επαγγελματικά σου. Έτσι, βρίσκεις την εσωτερική δύναμη να καταφέρεις να ξεχωρίσεις και να αναγνωριστεί η προσωπική σου αξία. Τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν, όμως δώσε χρόνο στο ταίρι σου γιατί θα σε βοηθήσει να κρατήσεις το ηθικό σου ακμαίο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που ακόμα δεν είναι έτοιμες οι συνθήκες για να την κοινοποιήσεις.

Με την Σελήνη να περνά στους Ιχθύες το απόγευμα, σχηματίζοντας μάλιστα και τετράγωνο με τον Άρη, αγαπημένε μου Σκορπιέ, σήμερα και ειδικά στο δεύτερο μισό της μέρας καλό θα είναι να πάρεις το ταίρι σου και να κάνετε μαζί κάτι που σας ευχαριστεί και τους δυο. Αν αποφασίσετε να μείνετε μέσα στο σπίτι και μάλιστα χωρίς μια ενδιαφέρουσα απασχόληση, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βρείτε μια αφορμή για να στήσετε έναν καυγά, κάτι που όπως αντιλαμβάνεσαι δεν θα κάνει καλό στη σχέση σας… Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως να χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλα τα αποθέματα… ψυχραιμίας που διαθέτεις, προκειμένου να μην αντιδράσεις σπασμωδικά σε μια κίνηση του προσώπου που σε ενδιαφέρει, η οποία θα σε ξαφνιάσει…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η διάθεσή σου για αυτοβελτίωση μέσω σπουδών και ταξιδιών είναι ανεπτυγμένη. Η μέρα σου δίνει νέους ορίζοντες μάθησης μέσω ομαδικών δραστηριοτήτων που θα βοηθήσουν να αναπτύξεις την πνευματικότητά σου και να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου. Μια βόλτα με το ταίρι σου, θα λειτουργήσει ευεργετικά στην σχέση σας, αφού θα περάσετε πολύτιμο χρόνο μαζί και θα ανανεώσετε τον έρωτά σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, φίλοι από τα παλιά εμφανίζονται και μέσω αυτών προκύπτει νέα γνωριμία με πολύ θετικές προοπτικές.

Καλύτερα σήμερα να αξιοποιήσεις όσο περισσότερο μπορείς το πρώτο μισό της μέρας για να βρεθείς με το ταίρι σου ή για να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, αγαπημένε μου Τοξότη, καθώς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και με το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη απέναντί σου, ο εκνευρισμός που θα αισθάνεσαι δεν θα είναι… καλός σύμβουλος. Μην ξεσπάσεις τα νεύρα σου στο ταίρι σου, γιατί κατά βάθος ξέρεις πολύ καλά πως δεν φταίει εκείνο σε τίποτα, ενώ κι εσύ που είσαι μόνος μη βιαστείς να αντιδράσεις σε μια ενέργεια που θα κάνει το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί μάλλον δεν θα σου βγει σε καλό…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η μέρα σε κάνει να βρεις την ισορροπία σου και να διεκδικήσεις με τους καλύτερους όρους την αναγνώριση που επιζητάς στον επαγγελματικό σου χώρο. Η αισιοδοξία σου είναι πια εμφανής. Εξέφρασε στο ταίρι σου τα βαθύτερα συναισθήματά σου και θα ανταποκριθεί. Θα νιώσεις ότι το πάθος που έχεις γι’ αυτό είναι αμοιβαίο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσω οικονομικών επαγγελματικών συναλλαγών προκύπτει νέα γνωριμία που σου κόβει την ανάσα.

Μπορεί το δεύτερο μισό της μέρας να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις από το τρέξιμο και τις υποχρεώσεις που θα φέρει στο προσκήνιο η Σελήνη από τον Υδροχόο, αγαπημένε μου Αιγόκερε, ωστόσο και πάλι απαιτείται μια προσοχή από την μεριά σου, τουλάχιστον στον αισθηματικό τομέα. Η Σελήνη θα έχει περάσει στους Ιχθύες, αλλά το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Διδύμους απαιτεί αυτοσυγκράτηση από την μεριά σου, ώστε να αποφύγεις τις διενέξεις με το ταίρι σου, που μπορεί να προκύπτουν ακόμα και χωρίς ορατή αφορμή! Αλλά κι εσύ που δεν έχεις κάποιο δεσμό, καλό θα είναι να προσέξεις πώς θα πλησιάσεις και πώς θα φλερτάρεις το άτομο που θέλεις, γιατί η συμπεριφορά σου μπορεί πολύ εύκολα να παρεξηγηθεί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, θέλεις να ικανοποιήσεις και να γίνεις αποδεκτός από το περιβάλλον σου. Η μέρα σε ωθεί να δεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σε ένα ανώτερο φιλοσοφικό επίπεδο. Προσπαθείς να δώσεις και να πάρεις γνώση που θα σε βελτιώσει σαν άτομο και τα καταφέρνεις ικανοποιώντας και αυτούς. Το ταίρι σου είναι η προτεραιότητά σου σήμερα και είσαι αισιόδοξος ότι μπορείς να ικανοποιήσεις όλες του τις συναισθηματικές ανάγκες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσω συνεργασιών εξαιρετική νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, γι΄αυτό να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Με την Σελήνη να εγκαταλείπει το ζώδιό σου για να περάσει στους Ιχθύες το απόγευμα, σχηματίζοντας μάλιστα και τετράγωνο με τον Άρη, αγαπημένε μου Υδροχόε, οι οικονομικές ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και στις εξελίξεις των αισθηματικών σου! Μάλλον τα νεύρα σου θα είναι… πάνω απ’ το κεφάλι σου και την νύφη θα την πληρώσει το ταίρι σου, ωστόσο να ξέρεις πως δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα να ακούει τον… εξάψαλμο και μάλιστα χωρίς να φταίει, γι’ αυτό πρόσεξε και… μάζεψε λίγο τη γλώσσα σου! Όσο για σένα που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις πως μια αυθόρμητη και παρορμητική κίνηση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει, μπορεί να σου… κοστίσει, όχι οικονομικά αλλά… συναισθηματικά!

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, η καθημερινότητά σου είναι έντονη. Η μέρα σου δίνει την εσωτερική δύναμη και την αισιοδοξία να ανταπεξέλθεις σε καθημερινές και εργασιακές υποχρεώσεις με πολύ επιτυχημένο τρόπο. Υπάρχει πιθανότητα αύξησης των οικονομικών σου απολαβών. Η κούραση δεν σε πτοεί και στα πλάνα σου είναι μία νύχτα πάθους που θα ξετρελάνει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, οι συνθήκες είναι εξαιρετικά ευνοϊκές και νέα γνωριμία που προκύπτει σε κάνει να νιώσεις πολύ έντονα συναισθήματα.

Μπορεί σήμερα να ξυπνήσεις κυριολεκτικά… κουρασμένος, αγαπημένε μου Ιχθύ, αφού η Σελήνη θα εξακολουθεί να κινείται στον Υδροχόο, στην πορεία όμως, και ειδικά από το απόγευμα και μετά που θα περάσει στο δικό σου ζώδιο, θα νοιώσεις την ενέργειά σου να επανέρχεται στα… φυσιολογικά επίπεδα! Πρόσεξε όμως, γιατί το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα… μαχητικό/ή όταν νοιώθεις πως αδικείσαι και αυτό ισχύει κυρίως στα αισθηματικά σου και στη σχέση με το ταίρι σου! Αξιοποίησε τη γοητεία σου για να περάσεις μια αισθησιακή βραδιά μαζί του και απόφυγε τις εντάσεις! Αν δεν έχεις κάποιο ταίρι, καλό θα είναι σήμερα να προσέξεις τον τρόπο που φλερτάρεις, γιατί ο αυθορμητισμός και η ανυπομονησία σου μπορεί να μην φέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα…

zwdia24.gr

Related posts

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (2/11)

Iωάννα Μπράχου

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (3/11)

Iωάννα Μπράχου

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (9/11)

Iωάννα Μπράχου

Αφήστε ένα σχόλιο

X