Uncategorized

Ζέτα Δούκα: Η επιθυμία να υιοθετήσει ένα παιδί και ο λόγος που δεν παντρεύεται τον σύντροφό της

Η ζωή της Ζέτας Δούκα τα τελευταία χρόνια να θυμίζει παραμύθι,

καθώς η κόρη της, Θάλεια και ο σύντροφός της, Μιχάλης Χατζηαντωνάς, έχουν πλημμυρίσει την καθημερινότητά της με χαμόγελα και της δείχνουν συνεχώς ποιο είναι το πραγματικό νόημα της ζωής. Μπορεί, η ταλαντούχα ηθοποιός να έχει έναν αυξημένο φόρτο εργασίας τόσο με τις θεατρικές της υποχρεώσεις, όσο και με τη νέα τηλεοπτική εκπομπή Thrive που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για εκείνους.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις παραχώρησε συνέντευξη στο TV Έθνος και αποκάλυψε την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδάκι αλλά και τον λόγο που εκείνη και ο αγαπημένος της δεν επιθυμούν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Πόσο άλλαξε η ζωή σου με τον ερχομό της κόρης σου;

Πάρα πολύ. Όταν γίνεσαι γονιός το καταλαβαίνεις. Η Θάλεια είναι ένα υπέροχο δώρο. Ο ερχομός του παιδιού φέρνει στην επιφάνεια όλα τα βαθύτερα ένστικτα του ανθρώπου. Τα καλά και τα κακά. Οφείλεις να έχεις προετοιμαστεί καλά σε προσωπικό και υπαρξιακό επίπεδο για να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο. Όμως και πάλι μπαίνεις σε ένα άγνωστο πεδίο. Κάθε μέρα ανακαλύπτεις πράγματα. Η Θάλεια είναι ένα χαρισματικό παιδί. Το παιδί που πάντα ήθελα να έχων. Ανεξάρτητη, δυναμική, έξυπνη. Είναι ευλογία να την παρακολουθώ να μεγαλώνει. Μου δίνει τη χαρά και την αυτοπεποίθηση ότι έκανα κάτι πολύ ωραίο στη ζωή μου.

Ως χαρακτήρας μοιάζει περισσότερο σε σένα ή στον Μιχάλη;

Μοιάζουμε πολύ με τον Μιχάλη ως χαρακτήρες. Έχουμε πολλά κοινά. Ίσως ο Μιχάλης είναι περισσότερο της ανάλυσης και του λόγου, εγώ είμαι της ανάλυσης μέχρι να το κάνω πράξη. Ίσως ο Μιχάλης θέλει περισσότερο χρόνο στις αποφάσεις. Είμαστε όμως και οι δύο άνθρωποι που παλεύουμε για τη ζωή, την “πιάνουμε από τα μαλλιά”. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, έχουμε κοινή οπτική στα περισσότερα θέματα. Έχει πάρει λοιπόν πολλά και από τους δύο μας η Θάλεια.

Θα ήθελες ακόμη ένα παιδί;

Θα ήθελα δέκα παιδιά, αλλά δεν μου φτάνουν ο χρόνος και οι δυνάμεις μου. Μάλλον θα μείνω στο ένα, εκτός εάν καταφέρω να υιοθετήσω ένα παιδί. Τώρα που έχει αλλάξει η νομοθεσία.

Το σκέφτεσαι;

Ναι, βέβαια. Αυτό έχει να κάνει πώς σκέφτεσαι τον άνθρωπο. Κάθε άνθρωπος έχει αξίες και ταλέντα που είναι σημαντικό να αναδειχθούν από άλλους ανθρώπους. Τα βιολογικά παιδιά δεν έχουν καμία διαφορά από τα υιοθετημένα. Εγώ τη Θάλεια τη ζω τώρα. Έχω ξεχάσει πως ήταν η εγκυμοσύνη μου και όλη εκείνη η υπέροχη περίοδος τότε. Ζω το παρόν και το ίδιο παρόν μπορεί να το ζήσω και με ένα παιδί που θα με επιλέξει και θα το επιλέξω για να ζήσουμε μια ζωή. Και πριν αποκτήσω τη Θάλεια σκεφτόμουν πως θα ήθελα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί. Ευτυχώς που έχει γίνει πιο ελαστική η νομοθεσία σε αυτό το θέμα.

Ήταν συνειδητή επιλογή να μην προχωρήσετε σε τυπική επισημοποίηση της σχέσης σας με τον Μιχάλη; Δεν νιώσατε την ανάγκη ενός γάμου;

Ποτέ δεν νιώσαμε και δεν θα νιώσουμε. Δεν έχει καμιά αξία στα μυαλά και στις καρδιές μας. Είμαστε ενωμένοι ούτως ή άλλως για όλη μας τη ζωή. Οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο το οποίο θα μας ενώσει περισσότερο.

tlife.gr

Related posts

MasterChef: Το επικό τρολάρισμα του Ράδιο Αρβύλα σε Παντελή – Χαράλαμπο!

larisaevents

6 πράγματα που καταλαβαίνεις όταν είσαι αυτή που στέλνει πάντα πρώτη μήνυμα!

larisaevents

4 TAILORS

Iωάννα Μπράχου

Αφήστε ένα σχόλιο

X