Κομμωτήρια Παρουσιάσεις

Touch Hair Salloon: Γιατί εδώ;

Γιατί εδώ συνδυάζονται η διαχρονική αξία με όλες τις νέες τάσεις!

Τα Τouch Hair Salloon ξεκινώντας από το 1987 κατάφεραν να χτίσουν ένα μεγάλο όνομα που ηγείται- όχι τυχαία- του κλάδου των κομμωτηρίων στη Λάρισα και για αυτό είναι και η μοναδική Θεσσαλική αλυσίδα κομμωτηρίων.

Άψογος χώρος που ανανεώνεται συνεχώς, πολυετής εμπειρία, εξειδικευμένες θεραπείες για όλες τις ανάγκες, συνεχής κατάρτιση του προσωπικού για όλες τις νέες τεχνικές και υπηρεσίες, συνεργασία με τα μεγαλύτερα brands του χώρου είναι λίγοι μόνο από τους λόγους που κάνουν το Τouch Hair Salloon την μόνη επιλογή σας για να δείτε τα μαλλιά σας στα καλύτερά τους.

 

Γιατί το Τouch Hair Salloon άντεξε και εξελίχθηκε στο πέρασμα των χρόνων; Η Μαίρη Γκρούμτσια, η «πρωταγωνίστρια» της επιχείρησης είναι κάθετη στην απάντησή της: Η κομμωτική είναι τέχνη. Πρέπει να έχεις πάθος για την τέχνη σου, να είσαι σε εγρήγορση, να αγαπάς αυτό που κάνεις κάθε στιγμή και να βάζεις την ψυχή σου για να πετύχεις. Δεν χωράει στασιμότητα και ρουτίνα. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την προσοχή και το σεβασμό που δείχνουμε στους πελάτες μας, την επένδυση στα εξελιγμένα προϊόντα που χρησιμοποιούμε και στην συνεχόμενη εκπαίδευση του προσωπικού, μας κρατάνε στην πρώτη γραμμή.

Στο Touch Hair Sallon άντρες και γυναίκες έχουν τον δικό τους χώρο περιποίησης εξοπλισμένο με τα καλύτερα προϊόντα για μοναδικά αποτελέσματα.Στόχος του προσωπικού είναι η τέλεια επικοινωνία με τον πελάτη ώστε να καταλήξουν σε όσα του ταιριάζουν και αναδεικνύουν τον καλύτερό του εαυτό μέσα από μια πληθώρα επιλογών και τεχνικών για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς περιορισμούς!

Εδώ θα βρείτε θεραπείες για μαλλιά αλλά και δέρμα που θα λύσουν το πρόβλημα σας. Θεραπεία κερατίνης για ενδυνάμωση, θρέψη και αποκατάσταση, θεραπεία botox Τrinity Hair Care, θεραπεία με αερογράφο είναι κάποια από όσα εφαρμόζονται στα Touch Hair Salloon και που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα των μαλλιών σας.

Και το Touch Hair Salloon δεν σταματά εδώ. Έχει συμπληρώσει το πακέτο των υπηρεσιών του με κάθε πιθανή επιθυμία των γυναικών. Μανικιούρ, Πεντικιούρ, Βλεφαρίδες extension τρίχα τρίχα με τη μέθοδο express, Επαγγελματικό Μακιγιάζ για να είστε με ένα ραντεβού πανέτοιμη για κάθε περίσταση!

 

 

 

 

 

Related posts

Όλοι οι φοιτητές τρώνε στο “Fatto στο χέρι”!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΜΟΥΛΗ

Ψητοπωλείο «Αδάμος»: Η ιστορία στα ψητά τώρα και με διανομή κατ’ οίκον!

larisaevents

Κλουζώ | Θα τα φας όλα!

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X