Καφές Παρουσιάσεις Ποτό

Το Press Tease είναι τρόπος να ζεις!

Με ανανεωμένο αέρα το Press Tease, και με νέο εξωτερικό χώρο σε υποδέχεται για την απόλαυση του καφέ σου!

Στον νέο χώρο και ανανεωμένο σε περιμένουν απίστευτα παιχνίδια και επιτραπέζια που θα εκτοξεύσουν την εμπειρία της παρέας σου στα ύψη.

Πρωί, χαλαρά με την παρέα σου για καφέ στον όμορφο διαμορφωμένο χώρο που συνδυάζει το ήσυχο του ξύλου με την όμορφη αισθητική των minimal επίπλων.. O ήρεμος συνδυασμός των χρωμάτων σε προδιαθέτει να διαβάσεις την εφημερίδα σου ήσυχα αλλά και να απολαύσεις τον καφέ σου με την παρέα σου συνδυάζοντας παιχνίδια και την ενημέρωση σου.

Απόγευμα, δεν θα μείνεις και πάλι παραπονεμένος με live streaming αγώνες με την παρέα, αλλά και το βραδάκι με ποτά και cocktail της επιλογής σου.  O χώρος διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας οθόνες,κάνοντας την ψυχαγωγία σου μοναδική!

Αν πάλι είσαι βραδινός τύπος το καφέ διαθέτει και την επιλογή του εξωτερικού μπαρ, για  μια πιο ήσυχη έξοδο σου με άνετα καθίσματα που τον κάνει αυτόματα τον απόλυτο χώρο για να ζεις τα βράδια σου. Όμορφα φαναράκια και vintage επιγραφές στολίζουν τον χώρο συμπληρώνοντας έτσι την καλαισθησία του καφέ.

Το Press Tease διαθέτει άνετο και εύκολο πάρκινγκ κάνοντάς το, το πιο In καφέ της γειτονιάς σου. Σήμα κατατεθέν είναι ο εξωτερικός του χώρος όπου διαθέτει ανοιγόμενες τέντες και πολύ όμορφο φωτισμό με ιδιαίτερα μοντέρνα φωτιστικά.

Το «παιχνιδιάρικο» καφέ σου είναι εδώ για όλες τις ώρες τις ημέρας φέρνοντας όλα τα νέα της πόλης, για να την δική σου μοναδική ενημέρωση και ψυχαγωγία!

Press Tease

Καραόλη Δημητρίου 10, Λαρισα

2410-626875

Facebook: Press Tease

 

Related posts

Retro Coffee House & Spirits: Η αγαπημένη γωνιά της κάθε μέρας μας!

larisaevents

To BEAUTY BAZAAR μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Λαρισαίων!

larisaevents

Kiddo: Βρεφικά νέας γενιάς

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X