Τι μπορούν να κάνουν οι Λαρισαίοι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος;
Your City

Τι μπορούν να κάνουν οι Λαρισαίοι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος;

Έρχεται μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία για ένα τριήμερο, το οποίο θα είναι μια πολύ σημαντική ευκαιρία για ξεκούραση και χαλάρωση.

Οι επιλογές είναι πολλές και οι Λάρισαίοι πολύ τυχεροί που μπορούν να το απολαύσουν:

  • Βόλτα στις κοντινές παραλίες. Πρόκειται για μια ιδανική εκδρομή γιατί θα είναι εύκολο να συνδυάσει κάποιος και το μπάνιο του- για τους ετοιμοπόλεμους- και τον καφέ του. Θα βρίσκεται πλάι στο κύμα, θα μυρίζει το ιώδιο της θάλασσας και θα ξεφύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Υπάρχουν τόσα beach bars στα οποία θα μπορέσει να πιει το cocktail του και να επιδοθεί, γιατί όχι, και σε θαλάσσια sports. Εξάλλου, το καλοκαίρι όλα είναι πιο χαλαρά και εκφράζουν έναν αέρα ανανέωσης. Κοντινές παραλίες αυτές του Αγιοκάμπου, Σωτηρίτσας, Βελίκας, Κουτσουπιάς, Στομίου αλλά και Νέων Πόρων, Πλαταμώνα και Λεπτοκαρυάς.
  • Εκδρομή στα χωριά. Υπάρχουν κάποιοι πιο παραδοσιακοί που επιθυμούν να επιστρέψουν έστω για το τριήμερο στις ρίζες τους. Θέλουν, δηλαδή, να έρθουν σε επαφή με τη φύση, να χαλαρώσουν και να γευτούν παραδοσιακά εδέσματα είτε απο γονείς είτε απο παππούδες και να νιώσουν το χρόνο οτι σταματάει εκεί. Η αύρα του χωριού φυσικά είναι ιδιαίτερη και σε όποιον την έχει συνηθίσει, δύσκολα την αρνείται.
  • Άγρια φύση και βουνό. Εδώ κυρίως αναφερόμαστε στους πιο extreme Λαρισαίους που επιθυμούν διακαώς να γεμίσουν με οξυγόνο τα πνευμόνια τους σε μια αρκετά μεγάλη υψομετρική διαφορά με την πόλη της Λάρισας. Είτε με μηχανές είτε με αυτοκίνητα ξεκινούν να απολαύσουν την μοναδική σε ομορφιά διαδρομή, όπου η άγρια φύση συναντά τη μαγεία.
  • Παραμονή στην πόλη της Λάρισας. Υπάρχουν και οι προνομοιούχοι μεν, όπως είδαμε παραπάνω, αλλά και οι άτυχοι της υπόθεσης. Κάποιοι θα εργάζονται και δε θα μπορούν να απουσιάσουν για άλλη γη, για άλλα μέρη σύμφωνα με το άσμα. Τους καταλαβαίνουμε, τους συμπονούμε και ευχόμαστε καλή δύναμη

Related posts

Καλοκαίρι στο Θέρος Cafè Bar & Restaurant

larisaevents

Διήμερο φεστιβάλ αρχαιολογικού ντοκιμαντέρ

larisaevents

Αλήθεια, πώς πίνει ο Λαρισαίος τον καφέ του;

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΜΟΥΛΗ

Αφήστε ένα σχόλιο

X