https://www.instagram.com/p/Bo_yj5-gY1b/?utm_source=ig_embed
Όπως βλέπουμε στο βίντεο της σελίδας στο Instagram, ο σωστός τρόπος ή έστω εκείνος που προτείνουν, είναι να έχουμε τον τρίφτη ξαπλωμένο και να τρίβουμε έτσι το τυρί ή τα λαχανικά. Με αυτόν τον τρόπο το τριμμένο προϊόν μένει μέσα στον τρίφτη και δεν δημιουργείται ένας χαμός στην κουζίνα, ενώ παράλληλα δεν υπάρχει και κίνδυνος να γλιστρήσει ο τρίφτης και να τραυματιστούμε, όπως συχνά συμβαίνει με τον κλασικό τρόπο. Άσε που με το νέο αυτό τρόπο χρήσης, το χέρι πονά λιγότερο!
Πηγή: olivemagazine.gr