Καφές Παρουσιάσεις

Στο Altruist το «εγώ» γίνεται «εμείς»!

Συζητιόταν καιρό, σίγουρα το είχες ακούσει και έχεις μιλήσει για αυτό. Το Altruist άνοιξε τις πόρτες του πριν περίπου 2 μήνες, στην Πλατεία Ταχυδρομείου, στον πιο κεντρικό και πολυσύχναστο πεζόδρομο της πόλης. Αυτόν της Παπακυριαζή!

Σε μια πιάτσα που είχε χάσει για λίγο καιρό την παλιά της αίγλη, το Altruist βρέθηκε εκεί για να γίνει το στολίδι και ο προορισμός πολλών Λαρισαίων.

NIQ_6808

Ας μιλήσουμε όμως για τις φορές που το προτίμησα για την έξοδό μου, που τώρα τελευταία έχουν αρχίσει και γίνονται ακόμη περισσότερες.

NIQ_6814

Το γιατί γίνονται περισσότερες; Προφανές! Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στο μαγαζί, λέγοντας καλές δουλειές σε παιδιά που τόσα χρόνια ζούσαμε και δουλεύαμε στην ίδια πόλη, ένιωσα αυτό το όμορφο κλίμα που υπάρχει στο Altruist.

NIQ_6800

Πριν ακόμη επιλέξεις το σημείο του μαγαζιού που θα ξοδέψεις ευχάριστα το χρόνο σου, η ευγένεια, το ήθος και η εξυπηρέτηση σε εκπλήσσουν ευχάριστα.

NIQ_6712

Η πρώτη φορά που το επισκέφθηκα, ήταν για καφέ. Την ώρα που όλοι βρίσκονται στην αγορά. Πολύς κόσμος όμως η εξυπηρέτηση βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο γνωστό level που προανέφερα. Ο καφές περιποιημένος και καλοφτιαγμένος, από τύπους που έχουν το know-how πάνω στο κομμάτι. Επέλεξα τα πάσο, στη «φάτσα» του μαγαζιού, ώστε να μπορώ να έχω ορατότητα στην πλατεία. Κάτι που προφανώς θέλουμε όλοι.

NIQ_6716

Το σλόγκαν στον τίτλο είναι το χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας του Altruist και ο βασικός λόγος που επιλέχθηκε το παρόν όνομα. Για να αποδειχθεί για ακόμη μια φορά ότι μόνοι μας μπορούμε να πάμε μακριά, μαζί μπορούμε πιο γρήγορα!

NIQ_6729

Το Altruist με κέρδισε την πρώτη φορά και με ικανοποίησε πλήρως. Επιλέγω όμως να δώσω στον εαυτό μου την ευκαιρία να απολαύσει ένα cocktail στο μπαρ, καθότι άνθρωπος της μπάρας.

NIQ_6775

Παρασκευή βράδυ, όλοι έξω, όλοι εκεί. Με δυσκολία και με τη βοήθεια των υπευθύνων βρίσκουμε χώρο στο μπαρ και ερχόμαστε τετ-α-τετ με τον άνθρωπό μας. Φυσικά μιλάω για τον εξυπηρετικότατο barman.

NIQ_6791

Από την αρχή φιλικός και χαμογελαστός, έτοιμος να μας αποδείξει ότι ο λόγος για τον οποίο ήρθαμε, είναι πέρα για πέρα σωστός.

Τον αφήνω να μου προτείνει από τον ψαγμένο κατάλογο των cocktail, δίνοντας του μόνο ένα στοιχείο. Το gin.

NIQ_6761

Μαγικό! Ένα από τα καλύτερα cocktail που έχω δοκιμάσει τον τελευταίο χρόνο. Η υπόλοιπη παρέα –όντας γυναικεία- προτίμησε τις casual επιλογές (Margarita & Daquiri) που όμως τις δικαίωσαν και αυτές.

NIQ_6825

Φυσικά μαζί με τα cocktail είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια ενδεικτικά μεζεδάκια, που όμως μετατρέπονται σε χορταστικά πιάτα με μια ματιά στον κατάλογο του Altruist.

Με μια ματιά στις δίπλα παρέες βλέπω όμορφα πρόσωπα και ανθρώπους που ότι κι αν κάνουν περνάνε καλά. Άλλοι με μπύρες, άλλοι με κρασί και κάποιοι με ποτά, έτοιμοι να παρασυρθούν από τη μαγεία μιας νύχτας στο Altruist.

Τέλος, η μουσική ήταν η νότα που έλειπε από τη βραδιά, όμως όταν ο dj πήρε θέση μέσα στο booth, οδήγησε τη νύχτα μας ακριβώς εκεί που έπρεπε, φροντίζοντας να δέσει με το feeling του καταστήματος.

NIQ_6740

Φεύγοντας, συνειδητοποιώ ότι και εγώ αυτό το σλόγκαν θα έδινα και στις δύο επισκέψεις μου: Στο Altruist το «εγώ» γίνεται «εμείς»!

Φωτογραφίες: Βάσω Γιαννίκη

Related posts

Στο Bb Creations ανακαλύπτεις τη μαγεία του χειροποίητου!

larisaevents

Τι καφές είσαι εσύ; ΔΩΡΟ!

larisaevents

Το Press Tease είναι τρόπος να ζεις!

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X