Gossip

Στα μαχαίρια οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη – Οι έντονοι διάλογοι στο δικαστήριο

Στα δικαστήρια προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές τους οι δύο κόρες της Ζωής Λάσκαρη  οι οποίες έχουν πάψει να μιλούν μεταξύ τους ακόμη και για να διαχειριστούν τα χρέη που κινδυνεύουν να τις «πνίξουν».

Ανάμεσά τους ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος ο οποίος έχει σταματήσει μετά τα θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία με τη Μάρθα Κουτρουμάνου.

Παρά την προσπάθεια  που κατέβαλε μάλιστα η πρόεδρος  του Μονομελούς Πρωτοδικείου όπου συζητήθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου σε βάρος της αδελφής της Μάρθας Κουτουμάνου, ο  δύο αδελφές δεν κατάφεραν να τα βρουν μεταξύ τους και να σταματήσουν τη δικαστική αντιδικία τους.

Η κόντρα μεταξύ των δυο θυγατέρων της Ζωής Λάσκαρη η οποία, όπως  φαίνεται,  κρατά πολλά χρόνια, τώρα πλέον κορυφώνεται λόγω της δεινής οικονομικής θέσης στην οποία βρίσκονται οι αδελφές λόγω και των χρεών που τους άφησε, μετά το θάνατό της, η μητέρα τους.

Μαζί με τα ακίνητα η Ζωή Λάσκαρη, όπως κατέθεσε στο δικαστήριο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, τους κληροδότησε και χρέη τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσουν.

«Είμαι ο πατέρας της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου. Υπάρχει μια περιουσία από τη μητέρα τους. Υπάρχει ένα σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, μια μεζονέτα που μέναμε εκεί μαζί. Το αντικείμενο της αίτησης είναι το οίκημα και μια θυρίδα τραπέζης στην Πειραιώς. Υπάρχουν μεγάλες πιέσεις από χρέη, έπρεπε να γίνει μια σωστή αξιοποίηση της περιουσίας. Αυτό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Το δικαστήριο όρισε διαχειρίστρια την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου», κατέθεσε ο γνωστός ποινικολόγος και πρόσθεσε: «Σε αυτή τη μεζονέτα μένει η Μάρθα χωρίς να μπορεί κανείς να επικοινωνήσει μαζί της. Ανήκει και στα δυο παιδιά το σπίτι. Υπάρχει θέμα συνεννόησης και πρέπει να γίνει αξιοποίηση».

Πρόεδρος: Πρέπει να φύγει από το σπίτι;

Λυκουρέζος: Πρέπει να δέχεται μεσίτες για να πωληθεί το σπίτι

Πρόεδρος: Είναι λυπηρό να βρίσκονται οι δυο αδελφές στα δικαστήρια.

Λυκουρέζος: Δεν υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας. Αλλάζουν συνεχώς δικηγόρους.

Πρόεδρος: Είχαν προβλήματα και πριν το θάνατο της μητέρας τους;

Λυκουρέζος: Όχι σημαντικά, τα παραδοσιακά. Η συμφωνία ήταν στην αρχή να μένει προσωρινά η Μάρθα μέχρι να πουληθεί. Όσες προσπάθειες έκανε η Μαρία Ελένη για να πάει μεσίτης τα τελευταία δυο χρόνια δεν μπορούσε να την βρει. Οι δικηγόροι της μου έλεγαν ότι δεν απαντάει στα τηλέφωνα. Το σπίτι θα κατασχεθεί αν δεν πληρωθούν τα χρέη της μητέρας τους, τα οποία κληρονόμησαν. Πιέζουν οι τράπεζες. Για την θυρίδα έχει γίνει προσπάθεια να συναντηθούν για να μοιράσουν τα πράγματα και η Μαρθα, απ’ ότι λέει η Μαρία Ελένη, δεν εμφανίζεται ποτέ.

Σχετικά με τα κλειδιά που φέρεται να παρέδωσε η Μάρθα Κουτουμάνου στην Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, ο πατέρας της τελευταίας ανέφερε ότι «παρουσία αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι έχουν αλλάξει κλειδαριές, δεν μπορούσαν να ανοίξουν. Η Μαρία Ελένη αυτό που θέλει είναι να αξιοποιηθεί η περιουσία γιατί αλλιώς μιλάμε για οικονομική καταστροφή και για τα δυο παιδιά».

Ο γνωστός ποινικολόγος εξήγησε επίσης ότι σε άλλο ακίνητο στο Κολωνάκι, έπειτα από παραχώρηση της Μαρίας Ελένης, μένει η κόρη της Μάρθας Κουτουμάνου, Ζένια. «Η Μαρία Ελένη έχει κάθε διάθεση να τα βρουν. Το είχε πάρει η Ζωίτσα το ακίνητο για Γραφείο, είναι ένα ημιυπόγειο 30 – 40 τμ το οποίο αποφάσισαν να μείνει η Ζένια».

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, η σχέση του πλέον  με την Μάρθα Κουτουμανου είναι ανύπαρκτη, αφού σύμφωνα με όσα ανέφερε «κάποιο καιρό μετά το θάνατο της Ζωίτσας σταμάτησε η επικοινωνία μας». Μάλιστα, όπως εξήγησε «προχθές πήγε μια μεσίτρια με τα κλειδιά και δεν μπόρεσε να μπει».

Η απάντηση της Μάρθας Κουτρουμάνου ήταν άμεση. «Μου είχε στείλει μήνυμα ότι πλέον θα μιλάω με τον δικηγόρο της. Το έχω κρατήσει», είπε, αναφερόμενη στην αδελφή της.  .

Πρόεδρος: Μαλώνατε;

Κουτρουμάνου: Απλώς δεν είχαμε σχέσεις φοβερές. Είχε στείλει πριν το θάνατο της μητέρας μου μήνυμα στην κόρη μου και της έγραφε «όταν πεθάνουν οι γονείς μου θα δεις τι θα πάθεις».

Πρόεδρος: Η μητέρα σας δεν θα ήθελε να είστε έτσι.

Κουτρουμάνου: Όχι δεν θα ήθελε. Εγώ πάντως θέλω να πουληθεί το σπίτι. Κάποια στιγμή ένας μεσίτης που είχε έρθει το είπε στην τηλεόραση ότι ξεπουλάμε τα πράγματα της μητέρας μας. Εγώ δεν το ήθελα αυτό. Σταμάτησε για λίγο να κάτσει ο θόρυβος.

Πρόεδρος: Από το φθινόπωρο του 2017 που σας έστειλε το μήνυμα που λέτε δεν έχετε μιλήσει, ούτε ήρθε στο Πόρτο Ράφτη.

Κουτρουμάνου: Όχι, ποτέ. Και άλλαξα κλειδαριές γιατί μας έκλεψαν.

Πρόεδρος: Με τα κλειδιά τι γίνεται;

Κουτρουμάνου: Δεν άλλαξα όλες τις κλειδαριές γιατί δεν είχα την οικονομική δυνατότητα. Μόνο της εξωτερικής πόρτας και της κουζίνας. Είχα δώσει κλειδιά από τις αποθήκες και πήγε και πήρε όλα τα πράγματα. Ρούχα, έπιπλα, κουστούμια! Δεν είχα εμπιστοσύνη  πια.

Στις επίμονες ερωτήσεις της προέδρου του δικαστηρίου  γιατί υπάρχει η κόντρα, η Μαρθα Κουτουμάνου απάντησε: «Εγώ θέλω να πουληθεί πρώτη απ όλους, αλλά δεν υπάρχει συνεννόηση. Είναι 500 τμ και έχω όλα τα βάρη μόνη μου. Κανείς δεν βοηθάει. Εγώ θέλω να πουληθεί και μακάρι να βρεθεί, αλλά είναι δύσκολο, είναι μεγάλο σπίτι».

Η δίκη τελείωσε με έκκληση της Προέδρου για συνεννόηση μεταξύ δυο πλευρών. «Δεν μπορείτε να τα βρείτε πια!».

govastileto.gr

Related posts

Δημήτρης Ουγγαρέζος| Σοβαρό τροχαίο για τον παρουσιαστή στην Εθνική οδό!

Iωάννα Μπράχου

Είδαμε τα… ατελείωτα πόδια της σε βόλτα της στη Γλυφάδα και… πάθαμε πλάκα!

Iωάννα Μπράχου

Η Ειρήνη Καζαριάν αποκαλύπτει ποια θέλει να είναι η νικήτρια του GNTM 2!

Iωάννα Μπράχου

Αφήστε ένα σχόλιο

X