Σχέσεις

Σε έρευνα, το 30% απάντησε πως θα έμενε χωρίς σεξ για ένα χρόνο αντί για Νέτφλιξ!

Αμερικανοί + Netflix = L.F.E.

Μια πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Αμερικανούς συνδρομητές ηλικίας 18-54, με το 56% να είναι γυναίκες και το 44% άνδρες, από τον παροχέα υπηρεσιών Ίντερνετ HSI, αποκάλυψε την σχέση που έχουν εκείνοι με το Netflix. Η οποία, μεταξύ μας, δεν διαφέρει και πάρα πολύ από αυτήν που έχουν και οι Ευρωπαίοι με την πλατφόρμα.

Ειδικότερα, το θέμα της έρευνας είχε στόχο να συγκρίνει την ερωτική ζωή των Αμερικανών σε σχέση με τις ώρες που περνούν βλέποντας Netflix.

Δεν γνωρίζουμε αν το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, αλλά με μια κάποια λύπη θέλουμε να σου πούμε πως στην ερώτηση για το αν θα προτιμούσαν να μείνουν για έναν χρόνο χωρίς σεξ ή χωρίς Netflix, το 30% απάντησε πως θα έμενε χωρίς σεξ.

Σε πιο γενικά ζητήματα, το 33% έχει χρησιμοποιήσει τον κωδικό του/της πρώην του, ενώ το 36% δήλωσε πως ένας/μία πρώην χρησιμοποιεί τον δικό του κωδικό.

Μάλιστα, ένα 10% αποκάλυψε ότι βγαίνει ραντεβού με κάποιον/α μόνο και μόνο για να μπορεί να πάρει τον κωδικό του NetflixΕνταααααξει, υπερβολή.

Εν τω μεταξύ, για να καταλάβετε πόσο σημαντικό μπορεί να είναι το Netflix σε μία σχέση, το 67% των ερωτηθέντων ισχυρίζεται ότι πριν δεσμευθεί εξασφάλισε ότι έχει συμβατά γούστα σε ταινίες, σειρές και εκπομπές της πλατφόρμας, διαφορετικά ακυράκι.

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. 

Εκεί που λέτε, χρησιμοποιούν πολύ και την ατάκα «απιστία Netflix«. Αυτό είναι όταν ένας από τους δύο παρακολουθεί μόνος του επεισόδια σειράς που υποτίθεται ότι θα έβλεπαν μαζί. Πάνω από τους μισούς παραδέχτηκαν πως το κάνουν, ενώ το 92% δήλωσε πως συγχωρεί αυτό το είδος «απιστίας», όχι όμως και ένα 8% που το θεωρεί μέχρι και αιτία χωρισμού.

Εεεε, ξεφεύγουν τα πράγματα…

neopolis.gr

Related posts

Κομενάκι alert | 7 τρόποι να γνωρίσεις εκείνον τον κούκλο γείτονά σου!

admin

Ανανέωση εξπρές στον γάμο σας με απλά 20 βήματα

admin

Τι άλλο είσαι διατεθειμένος να ξεπουλήσεις για μια χούφτα likes;

admin

Αφήστε ένα σχόλιο

X