Citylife

«Λαρισαίοι: 10 λόγοι για να τους ερωτευτείς κι εσύ!»

Η Λάρισα είναι μια πόλη με φλογερό ταπεραμέντο, ζεστούς και φιλόξενους κατοίκους  που διαθέτουν ομορφιά και αγάπη.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που χιλιάδες Λαρισαίοι κλέβουν τις καρδιές τόσων κοριτσιών και αυτά όχι απλά το χαίρονται, αλλά είναι και πολύ τυχερά!

Πάμε, όμως, να δούμε τους λόγους που οι Λαρισαίοι παίζουν «μπαλίτσα» και εντός και εκτός γηπέδων:

  1. Είναι παιδιά δουλεμένα και σκληραγωγημένα. Άπειρα στρέμματα ο θεσσαλικός μας κάμπος έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές..και όχι μόνο. Έχει δημιουργήσει άντρες που καταπιάνονται με τις χειρωνακτικές εργασίες και στύβουν την πέτρα! Κορίτσια, ο κάμπος «δουλεύει» για εσάς.
  2. Ξέρουν να ζουν καλά και το επιδιώκουν. Σε μια πόλη σαν τη Λάρισα που τα συνδυάζει όλα, βουνό και θάλασσα, λαϊκά και ροκ στέκια, οι Λαρισαίοι έχουν μάθει να ζουν την κάθε μέρα σα να μην υπάρχει αύριο. Δεν κάνουν καμία και κανέναν να πλήττει, γιατί και ένα μπουζούκι για «σβήσιμο» όλοι το θέλουν.
  3. Προσέχουν το ντύσιμό τους και οι στυλιστικές τους επιλογές είναι πάντα η τελευταία λέξη της μόδας. Εξάλλου, τους αρέσει να τους θαυμάζουν και να ολοκληρώνουν έτσι το «πακέτο» του ωραίου γαμπρού. Μια βόλτα από τα καφέ της πόλης θα σας πείσει.
  4. Τους απασχολεί η φυσική τους κατάσταση και γι’ αυτό ιδρώνουν και ξοδεύουν εργατοώρες στα γυμναστήρια για να γίνουν φέτες (και ντόπιας ονομασίας προέλευσης). Τους ευγνωμονούν τα γυμναστήρια της πόλης που ανοίγουν κατά δεκάδες! Οι καλύτεροι πελάτες ξεκάθαρα.
  5. Είναι άντρες με αρχές και αξίες, αφού έχουν μεγαλώσει σε μια κλειστή κοινωνία και ο σεβασμός είναι πρωτεύον στοιχείο. Είναι παραδοσιακοί άντρες με μοντέρνες απόψεις και θέλουν οικογένεια και παιδιά! Κορώνα στο κεφάλι τους, κορίτσια!
  6. Έχουν το επιχειρηματικό δαιμόνιο κρυμμένο μέσα τους. Έχουν κότσια και κάνουν ανοίγματα που μόνο σε καλό τους βγαίνει! Θέλουν να είναι ισχυροί, εμπνέουν εμπιστοσύνη και με άλλον αέρα περπατάνε και σείεται η Πλατεία Ταχυδρομείου.
  7. Έχουν χιούμορ και ξέρουν να εκτιμάνε την εξυπνάδα και την ευφυΐα. Αυτοσαρκάζονται ακόμα και για τον τρόπο που μιλούν και δεν είναι τυχαίο ότι είναι η ψυχή της παρέας.
  8. Ξέρουν να φλερτάρουν με στυλ, να διεκδικούν σαν γνήσια αρσενικά και να παίρνουν το 10 το καλό! Αρνητική απάντηση δέχονται αλλά θα την ανατρέψουν ο κόσμος να χαλάσει.
  9. Σπατάλη και Λαρισαίοι είναι δύο έννοιες ταυτόσημες! Εξάλλου, αυτοί πληρώνουν τα μάτια που αγαπούν..και άμα κρίνουμε από το μέγεθος της οικονομικής καταστροφής τους σε μία μόνο μέρα είναι πολλά τα λεφτά, Άρη!
  10. Το τελευταίο που αφήσαμε για το κλείσιμο είναι και το πιο σημαντικό: είναι λαϊκά παιδιά, απλά και ντόμπρα! Και μεις οι γυναίκες τα αγαπάμε τα παιδιά αυτά, τα ωραία παιδιά του χωριού.

 

Related posts

Αλλαγές στο επιχειρηματικό τοπίο στο κέντρο της Λάρισας

larisaevents

Μεγάλη έκθεση με τοπικές γεύσεις από όλη την Ελλάδα στη Λάρισα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΝΟΣ

ECO Fashion Film Festival στη Λάρισα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΝΟΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

X