Καλλυντικά

Πώς θα αποφύγεις την λιπαρότητα στο πρόσωπο σου!

Ένα από τα προβλήματα που δυστυχώς απασχολεί μεγάλη μερίδα των γυναικών, είναι η λιπαρότητα του προσώπου τους, καθώς είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθεί η όψη του δέρματος καθαρή και φρέσκια, ειδικά όταν η επιδερμίδα εκκρίνει συνέχεια σμήγμα. Πολύ περισσότερο, το μακιγιάζ αποτελεί για αυτές μια δύσκολη αποστολή, αφού μετά από κάποιες ώρες το μέτωπο, η μύτη και το πιγούνι αρχίσουν και γυαλίζουν. Οι πόροι ανοίγουν, το μακιγιάζ «λιώνει» και ως αποτέλεσμα, οι ατέλειες έρχονται στην επιφάνεια, καταλήγοντας στο τέλος της μέρας με ελάχιστο μακιγιάζ στο πρόσωπο τους και έντονη λιπαρότητα.

Ο μεγαλύτερος στόχος των γυναικών που εμφανίζουν λιπαρότητα είναι φυσικά να πετύχουν ματ αποτέλεσμα στο μακιγιάζ τους. Ωστόσο, είναι γεγονός, πως οι λιπαρές επιδερμίδες δεν μακιγιάρονται με τον ίδιο τρόπο που μακιγιάρονται οι υπόλοιπες, και συνήθως ξεχνάμε πως χρειάζονται προϊόντα ειδικά για αυτόν τον τύπο επιδερμίδας και κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις, ώστε να αποφύγουμε να καταστραφεί το μακιγιάζ μας από τις πρώτες κιόλας ώρες της ημέρας.

Αρχικά, είναι λάθος να πιστεύουμε πως η λιπαρή επιδερμίδα δεν χρειάζεται ενυδάτωση. Ένα ταλαιπωρημένο δέρμα, που δεν έχει ενυδατωθεί, έχει την τάση να παράγει ακόμα περισσότερο σμήγμα και με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνονται τα αντίθετα ακριβώς αποτελέσματα από τα επιθυμητά. Εκτός από την καθημερινή ενυδάτωση, πολύ σημαντικός είναι και ο καθαρισμός του προσώπου τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ. Επιπλέον, ιδανικός για τις λιπαρές επιδερμίδες είναι ο πράσινος άργιλος σε μορφή μάσκας (είτε αποκλειστικά στη ζώνη Τ του προσώπου είτε σε όλη την επιφάνεια) μία με δύο φορές την εβδομάδα, ο οποίος βοηθά σημαντικά στην μείωση έκκρισης σμήγματος.

Στο κομμάτι του μακιγιάζ, το πιο σημαντικό καλλυντικό είναι φυσικά η πούδρα, με την οποία μπορείς να τελειοποιήσεις το αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου, ενώ παράλληλα να το σταθεροποιήσεις, χαρίζοντας διάρκεια και ματ αποτέλεσμα. Ένα υγρό και ελαφρύ foundation,σε συνδυασμό με μια ουδέτερη και διάφανη πούδρα αποτελούν την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσες να έχεις! Τέλος, μην ξεχνάς, πως η πούδρα είναι ένα προϊόν που θα πρέπει να έχεις πάντα και παντού μαζί σου, ώστε να την χρησιμοποιείς στα σημεία του προσώπου σου που ξέρεις ότι γυαλίζουν και έτσι με μια μόνο κίνηση να είσαι πάλι λαμπερή και φρέσκια.

Εάν λοιπόν και εσύ ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα λιπαρότητας στο πρόσωπο τους, τότε δεν έχεις παρά να επισκεφτείς τα καταστήματα BEAUTY FREE για να ενημερώσεις το νεσεσέρ σου με όλα τα απαραίτητα που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα! Εκεί θα ανακαλύψεις την μεγαλύτερη ποικιλία σε πούδρες πολλών διαφορετικών εταιριών σε κάθε μορφή, oil free foundations αλλά και μάσκες αργίλου, όλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Το εξειδικευμένο προσωπικό των BEAUTY FREE θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις όλα όσα χρειάζεσαι, δίνοντας σου όλα τα απαραίτητα make up tricks!

Related posts

Τα BEAUTY FREE αποχαιρετούν το καλοκαίρι: ΟΛΑ – 50%

larisaevents

Beauty Bazaar: Ο απόλυτος εκπτωτικός προορισμός των Λαρισαίων!

larisaevents

Λάρισα: Σε αυτό το κατάστημα κάνουν πράξη την «Προσιτή Πολυτέλεια»!

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X