Αρχική ΦαγητόΓεύσεις Παγωτό σάντουιτς

Παγωτό σάντουιτς

by larisaevents

Θέλεις να απολαύσεις εύκολα και γρήγορα παγωτό σάντουιτς που να είναι φτιαγμένο με τα υλικά και τη γέμιση που εσύ θες;

Ακολούθησε την παρακάτω συνταγή και θα το απολαύσεις όσο κανένα άλλο.

  • Στον κάδο του μίξερ βάζουμε την παγωμένη κρέμα γάλακτος και τη χτυπάμε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να πήξει.
  • Η κρέμα θα αρχίζει να πήζει σιγά σιγά και στην αρχή θα πάρει την υφή ενός αραιού γιαουρτιού.
  • Προσοχή, δεν την ανακατεύουμε παραπάνω γιατί θα κόψει.
  • Αφαιρούμε από το μίξερ και βάζουμε τη σαντιγί σε ένα μπολ.
  • Βάζουμε μέσα στον κάδο το ζαχαρούχο γάλα και το μασκαρπόνε. Τα χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  • Αφαιρούμε τον κάδο από το μίξερ και προσθέτουμε τη σαντιγί στο μείγμα με το μασκαρπόνε.
  • Ανακατεύουμε ελαφρά με τη βοήθεια μιας σπάτουλας προσέχοντας να μην χάσουμε όγκο από τη σαντιγί μας.
  • Το μείγμα του παγωτού μας είναι έτοιμο!
  • Στρώνουμε σε ένα ταψάκι (25×35) μία μεμβράνη και βάζουμε τα μπισκότα με την καλή όψη προς τον πάτο το ένα δίπλα στο άλλο αφήνοντας ένα μικρό κενό ανάμεσά τους.
  • Απλώνουμε από πάνω το μείγμα του παγωτού.
  • Ενδιάμεσα βάζουμε μπισκότα της προτίμισής μας και τα καλύπτουμε με την κρέμα.
  • Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα και καλύπτουμε με μια μεμβράνη.
  • Βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει για 10 ώρες.
  • Όταν είναι έτοιμο κόβουμε το παγωτό με ένα μαχαίρι στα χωρίσματα των μπισκότων.
  • Για να τα σερβίρουμε, βουτάμε τη μία άκρη του κάθε κομματιού στη λιωμένη σοκολάτα και μετά στα κονφετί ώστε να κολλήσουν πάνω στη σοκολάτα.
  • Τέλος, τα ξαναβάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει η σοκολάτα μας.

akispetretzikis.com

 

Ακολουθήστε το Larisaevents στα Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

Το #1 νεανικό ηλεκτρονικό περιοδικό της Λάρισας!

Mail: info[at]larisaevents.gr
Διαφημιστικό τμήμα: advertise[at]larisaevents.gr
Δελτία τύπου: dt[at]larisaevents.gr

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00