Your City

Οδηγός: Πως να βρίσκεις παντού θέση για να παρκάρεις στη Λάρισα

Το τρώμε όλοι στη μάπα κάθε μέρα αγαπητές φίλες και φίλοι. Το παρκάρισμα σε αυτή την πόλη που λέγεται Λάρισα είναι ένας καθημερινός Γολγοθάς.

Δε μασάμε όμως και ερχόμαστε να καταθέσουμε τους καλύτερους τρόπος για να παρκάρεις εκεί που οι άλλοι βασανίζονται. Στην άγρια φύση του παρκαρίσματος θα επικρατήσετε σαν αρπακτικά αντιγράφοντας τους καλύτερους εκεί έξω. Για να επικρατήσουν οι καλύτεροι και ικανότεροι και να έχουμε μια κοινωνία πιο δυνατή στο παρκάρισμα συνολικά.

Έχουμε και λέμε:

Σε απότομη στροφή

Βλέπεις απότομη γωνία σε κωλόστενο; Πας και το βάζεις ακριβώς εκεί, ούτε πιο πάνω ούτε πιο κάτω. Σαν bonus δεν θα μπορεί να στρίψει κανείς, οπότε αποκλείεται και να κολλήσει κανένας στη στροφή, οπότε είναι όλοι κερδισμένοι (μη στο γδάρουν κιόλας, έλεος).

Σε πολύ στενό δρόμο

Βλέπεις πολύ στενό δρόμο που δε χωράς; Δεν ψαρώνουμε, ανέβασε τελείως το αμάξι στο πεζοδρόμιο. Έτσι θα έχει χώρο για να περάσουν και οι υπόλοιποι οδηγοί.

Εκεί που οι άλλοι θα πάρκαραν μόνο Smart (κάθετα)

Βλέπεις πολύ στενό χώρο ανάμεσα σε δυο αμάξια και χρειάζεσαι λέιζερ για να μετρήσεις πόσο απέχουν από μπροστά και πίσω; Επειδή δεν είσαι αδύναμος αλλά δυνατός, θα κοπανήσεις εναλλάξ τα δύο αμάξια μέχρι να το βρεις (ας το ονομάσουμε οδηγικό σύστημα Μπράιγ).

Λεπτομέρεια: Κάντο μία, μείνε για λίγο με παγωμένο βλέμμα μήπως και είναι κοντά κάποιος ιδιοκτήτης. Αν δεν είναι συνεχίζεις άνετος. Υπάρχει μια περίπτωση τελικά να μη χωράς αλλά τουλάχιστον προσπάθησες.

Στο άβατο των Εξαρχείων (και γενικά όπου δεν έρχεται η αστυνομία)

Πήγαινε στα Εξάρχεια. Δεν έρχεται η τροχαία εκεί ούτε με προεδρικό διάταγμα. Πάρκαρε στη θέση του ανάπηρου. Fuck the police.

Προσφέροντας τζάμπα μάθημα

Βλέπεις κάποιον να ζορίζεται άσχημα να παρκάρει; Κολλάς από πίσω και κορνάρεις μέχρι θανάτου. Αυτή ή αυτός θα μάθει να παρκάρει πιο γρήγορα υπό πίεση και εσύ θα πάρεις τη θέση του σαν δίδακτρα για ένα πολύτιμο μάθημα. Τίποτε δεν είναι τζάμπα σε αυτό τον κόσμο, δεν πιστεύουμε να είστε τίποτα κομμουνιστές.

Με τη βοήθεια ΔΕΚΟ

Βλέπεις ταμπέλα για δημόσια έργα ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, του δήμου και τέτοια και όλοι οι άλλοι έχουν αδειάσει το δρόμο; Εσύ θα πας και θα το βάλεις ακριβώς στη μέση. Εξαρτάται που είσαι γιατί εδώ γίνεται λίγο risky η φάση και απαιτεί προσεκτικό χειρισμό, αλλά είναι αρκετά εύκολο να καβατζώσεις άλλο ένα πρωί ή βράδυ πάρκιν (το ακριβές σημείο που φεύγεις είναι λίγο πριν σε τραβήξουν με τη μπουλντόζα). Στο κάτω κάτω τι θα γίνει, θα απολυθεί ο Φωτόπουλος;

Στο γκαράζ του γείτονα

Πας και το κλείνεις. Τι θα σου κάνει ο γείτονας, θα φέρει την τροχαία; Τόσο έχουν αποξενωθεί οι άνθρωποι πια στη μουντή μεγαλούπολη; Φέρνουν την αστυνομία στο γειτονάκι τους;

Υπάρχουν και στα σκουπίδια θησαυροί

Στην Αθήνα ως γνωστόν οι αληθινοί οδηγοί δεν βρίσκουν τη θέση, αλλά τη φτιάχνουν. Πάρε τον κάδο και πήγαινε τον κάπου αλλού που δεν ενοχλεί. Αν πρέπει να διαλέξεις πάρε αυτό της ανακύκλωσης, είναι το πιο πιθανό να τον βρεις άδειο.

Ο Φωτόπουλος είσαι εσύ

Το κράτος είμαστε όλοι. Ένα χαρτάκι που γράφει ότι θα κόψεις κλαδιά, θα επιδιορθώσουν σωλήνες ύδρευσης ή θα ψάξουν για πετρέλαιο θα σου αφήσει αρκετό χώρο για να παρκάρεις like a boss. Άμα αντιγράψεις και επίσημο χαρτί είσαι ακόμη πιο δυνατός παίχτης.

Ουπς, αυτή παίζει και να είναι αληθινή.

Με τον παλιό μπουφέ

Μαλακία δεν είναι να πιάνει χώρο στην αποθήκη το φουρνάκι της προίκας και η ντιβανοκασέλα; Πέταξε τα μπροστά στο σπίτι (προσοχή μην τα σηκώσει κανένας πολύ αφοσιωμένος σκουπιδιάρης) και θα είναι οι φρουροί της δικής σου προσωπικής θέσης με την κατάλληλη μετακίνηση κάθε φορά. Μη βάλεις κασόνια και τέτοιες μαλακίες, τίποτε δε εμπνέει τον ίδιο σεβασμό με έναν μπουφέ.

 

Πηγή: luben.gr

Related posts

Ελεύθερο εργαστήρι κατασκευής λαμπάδας στην πλατεία Ταχυδρομείου

larisaevents

Με Πέννυ Μπαλτατζή και Bailemos αλλάζει ο χρόνος στο Φρούριο!

larisaevents

Λάμπρος Τζούμας: Μία εβδομάδα γεμάτη ζωντανές εμφανίσεις στη Λάρισα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΝΟΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

X