Πολιτισμός Σινεμά

Ο πιο αδικημένος των Looney Tunes παίρνει επιτέλους την ταινία που του αξίζει

Είναι ίσως ο χαρακτήρας που λυπούμαστε περισσότερο από όλους. Πιο πολύ και από τον Silvester που δεν χωρά στο κλουβί του Tweety. Ποτέ κανείς δεν πόνεσε με την ψυχή του βλέποντάς τον να προσπαθεί να πιάσει το πουλί-αστραπή και να αποτυγχάνει παταγωδώς κάθε φορά. Αυτός είναι ο γκαφατζής της παρέας του Bugs Bunny και του Daffy Duck. Ο τύπος «δεν σταματάω ποτέ να λιγουρεύομαι τον Road Runner και ας φάω όλα μου τα νιάτα και γεράματα» είναι λατρεία και ας μην τα καταφέρει ποτέ. Είναι ο ήρωας της θέλησης. Ο δικός μας Coyote.

coyote

Πρόκειται για τον πλέον αδικημένο χαρακτήρα στην ιστορία των Looney Tunes, το Θανάση Βέγγο των καρτούν που πολλοί  έτρεξαν να υπερασπιστούν μισώντας θανάσιμα το άπιαστο θύμα του, Road Runner. Κάποιοι μάλιστα έδωσαν ένα διαφορετικό τέλος στον ατέρμονο βρόγχο της ζωής του, καθώς τον έδειξαν επιτέλους μετά από τόσες αναποδιές να τον ρίχνει επιτέλους στην παγίδα του.

Όσους φίλους και αν είχε δημιουργήσει ο αγαπημένος μας Wile E. Coyote δεν έλαβε ποτέ την αναγνώριση που του άξιζε. Κάτι τέτοιο όμως αναμένεται να αλλάξει καθώς σύντομα η Warner Bros. θα του δώσει δική του ταινία.

Έτσι λοιπόν το τρεχαντήρι μας θα γίνει ο δεύτερος ήρωας μετά τον Daffy Duck για τον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ξεφύγει από τη σκιά του Bugs Bunny και αν σκεφτούμε μάλιστα ότι από πίσω βρίσκεται ο αρχιτέκτονας του ιδιαίτερα επιτυχημένου «Lego Batman», Chris McKay οι απαιτήσεις είναι μεγάλες.

Το αν θα είναι μόνο με κινούμενα σχέδια ή όπως το Space Jam –κανονικός κόσμος σε μείξη με καρτούν- κανείς δεν γνωρίζει. Αυτό που θα πρέπει να μας απασχολεί είναι άλλο.

 

Πηγή: ratpack.gr

Related posts

10 celebrities που εμφανίστηκαν εντελώς γuμνοί σε ταινίες

larisaevents

«Elite» | Η νέα ισπανική σειρά του Netflix, που θα γίνει χωρίς αμφιβολία το νέο μας κόλλημα!

larisaevents

Οι 8 πιο άρρωστα επικίνδυνες σκηνές που έχει γυρίσει ο Τομ Κρουζ στα Mission: Impossible!

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X