Συνεντεύξεις

Νάντια Ντρογκούλη: Η Λαρισαία Youtuber εξομολογείται στο larisaevents.gr

Είναι Λαρισαία, είναι όμορφη, alternative τυπάκι αλλά και Youtuber! Ο λόγος για την Νάντια Ντρογκούλη ή αλλιώς Nadia Is Dead Simon. 

Δεν νομίζω να μην την ξέρεις ή έστω να μην την έχεις δει μια φορά στην Λάρισα.  Την έχει κερδίσει ο κόσμος του Youtube,η μόδα (γιατί Λαρισαία χωρίς στιλ δεν υπάρχει!) αλλά και η μουσική. Δες όμως καλύτερα την συνέντευξη της για να τα μάθεις όλα!

Πες μας λοιπόν λίγα πράγματα για σένα και πως σου πρόεκυψε το YouTube στην καθημερινότητα σου;

Πριν περίπου τέσσερα χρόνια παρακολουθούσα διάφορα blogs σε σχέση με fashion όπου μια από τις πιο top bloggers, η Lua P. ανέβαζε πέρα από τις καταπληκτικές της φωτογραφίες και βίντεο στο youtube. Άρχισα λοιπόν κι εγώ ένα fashion blog με τη δική μου πινελιά και σιγά σιγά άρχισα να κάνω και βίντεο στο youtube,καθώς άρχισε να με κερδίζει πέρα από το fashion αλλά και το beauty κομμάτι.

Θεωρείς ότι η Ελληνική κοινότητα του YouTube στο επίπεδο που είναι τώρα μπορεί να  πλησιάσει  το επίπεδου του εξωτερικού; Αν όχι, γιατί κατά την γνώμη σου;

Πιστεύω πως έχει φτάσει σε ένα πολύ καλό σημείο. Το ελληνικό youtube, ειδικότερα τον τελευταίο χρόνο έχει εκτοξευτεί σε ένα σημείο που και ο πιο top youtuber της Ελλάδας,  δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Βεβαία πάλι, δεν συγκρίνεται κατά τη γνώμη μου με το επίπεδο και τα νούμερα του εξωτερικού, αλλά όπως προ είπα είναι σε πολύ καλό σημείο.

Πες μας λίγα λόγια για τον κόσμο της Λάρισας, πως αντιμετώπισε το γεγονός ότι ασχολείσαι με το YouTube; Ξεχωρίζεις κάποια Λαρισαία YouTuber;

Κοίτα, ο κόσμος της Λάρισας που ξέρω εγώ δεν ασχολείται ιδιαίτερα με το youtube και δεν έχουν εξοικείωση  με το θέμα. Στην αρχή έκανε εντύπωση  ούτε καλή ούτε κακή, απλά έκανε εντύπωση. Άτομα που δε γνωρίζω όμως, συχνά έξω με χαιρετάνε και μου λένε πολύ καλά λόγια, πράγμα που μου δίνει μεγάλη χαρά. Δυστυχώς δε γνωρίζω άλλο Λαρισαίο youtuber..

Επειδή το στυλ το έχεις «μέσα»  σου όπως βλέπουμε , τι είναι η μόδα και το στυλ για σένα και για την προσωπικότητα σου;

Αυτό το έχω ξαναπεί.. είναι τρόπος έκφρασης. Γίνεται ένα μπέρδεμα πάντα επειδή το στυλ και η μόδα μας παραπέμπει στο υποφαινόμενο και σε μια πολύ ρηχή οπτική των πραγμάτων, στη  εμφάνιση. Διαφωνώ κάθετα. Όλοι επιλέγουμε να έχουμε ένα στυλ ακόμα και αυτός που δεν έχει κάποιο στυλ. Το στυλ του είναι ακριβώς αυτό , απλό και λιτό κ είναι επιλογή του κ πάντα δηλώνει κάτι. Δεν μου αρέσουν οι χοντροκομμένες υπερβολές ούτε το στυλ «ντύνομαι για να κρύψω τη γύμνια μου» (γέλια). Επίσης δε μου αρέσει να αυτοδηλώνεσαι σε ακραίο βαθμό με αυτό που φοράς. Για μένα ο τρόπος που ντύνεται κάποιος αντικατοπτρίζει ένα κομμάτι του χαρακτήρα του, όχι τον χαρακτήρα του.

Θεωρείς ότι οι Λαρισαίες το έχουν με την μόδα; Πόσο κοκέτες είναι τελικά ;

Θεωρώ πως αν «το έχεις με τη μόδα» έχει να κάνει κατεξοχήν με πολλά πράγματα. Αν το έχεις γενικότερα με την αντίληψη και την αισθητική θα «το έχεις και με τη μόδα» αλλά αν «το έχεις με τη μόδα» δεν θα «το έχεις» απαραίτητα με τα άλλα δυο που σου είπα. Θεωρώ πως αν έδινα ποσοστό οι Λαρισαίες θεωρούνται όπως λες κοκέτες σε ένα καλό ποσοστό. Εγώ θα έδινα ένα 70%.

Διακρίνουμε εντυπωσιακά tattoo που κοσμούν το σώμα σου θα ήθελες να μας μιλήσεις για αυτά; Τι συμβολίζουν;

Αν ξεκινούσα θα τελείωνα το άρθρο μεθαύριο οπότε δεν θα σου πω τι σημαίνει το καθένα, όντως όμως τα περισσότερα έχουν και ένα κομμάτι μου μαζί τους ή ίσως μια αναφορά κάπου. Μου αρέσει πολύ αυτός ο τρόπος έκφρασης, έχω μιλήσει και σε ένα ανάλογο βίντεο στο κανάλι μου για αυτά οπότε σας προσκαλώ όλους να το δείτε!

Ευχαριστούμε πολύ την Νάντια για αυτή την όμορφη συνέντευξη που μας παραχώρησε αποκλειστικά στο larisaevents.gr. Το δικό σου ηλεκτρονικό περιοδικό.

 

Που θα βρείς την Νάντια Info:

Blog page: Nadia Is Dead Simon

Youtube page: Nadia Drogouli

 

Related posts

Χορέψτε με την Μαραντίνα Στεργιούλη

admin

Οι Λαρισαίοι «Παρκουράδες» που συγκίνησαν με την παρουσία τους κοινό και κριτική επιτροπή στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο (Video + επικοινωνία)

admin

Κορυφαίοι προπονητές της Λάρισας απαντούν: Τσέτσιλας Δημήτρης

admin

Αφήστε ένα σχόλιο

X