Μόδα

NADINE: Το μαγαζί που θα λατρέψεις για τις πιο sexy εμφανίσεις στη παραλία

Μπορεί ο καιρός τις τελευταίες μέρες να μη θυμίζει και τόσο καλοκαίρι, όμως είναι μέσα Ιουνίου και αυτό σίγουρα μας φτιάχνει τη διάθεση. Και τι χρειαζόμαστε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές;  Μα εννοείται μαγιό.

Αυτό πιστεύω είναι το αγαπημένο μου άρθρο με διαφορά. Αγαπάω τα μαγιό και τις πολλές εναλλακτικές που έχω. Θεωρώ ότι η αγορά του δεν είναι μια απλή δουλειά. Στην αγορά υπάρχουν κάθε χρόνο πάρα πολλά χρώματα και σχέδια μέσα από τα οποία θα μπορέσεις να επιλέξεις. Παρόλα αυτά πρέπει να βρεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο δικό σου σωματότυπο.

Εγώ λοιπόν έψαξα και σου βρήκα το καταλληλότερο μαγαζί στο κέντρο της πόλης, στο οποίο είναι σχεδόν αδιανόητο να μη βρεις αυτό ακριβώς που ζητάς και που σου πάει. Και εννοείται αναφέρομαι στο NADINE.

Πρόκειται για ένα μαγαζί που σίγουρα θα λατρέψεις. Και ξέρεις γιατί;  Γιατί το έμπειρο προσωπικό του θα σε κατευθύνει και θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το μαγιό που θα αγκαλιάζει το σώμα σου και θα αναδεικνύει τις καμπύλες σου. Μάλιστα το θετικό είναι ότι έχει και πιο μεγάλα μεγέθη για εμάς που αγαπάμε τις καμπύλες μας. Επίσης εκεί θα βρεις  από ολόσωμα, μπικίνι, μέχρι και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς προκειμένου να δημιουργήσεις το πιο εντυπωσιακό look  για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις στην παραλία.

Στο NADINE τέλος, θα βρεις μια τεράστια γκάμα από μάρκες, όπως οι:  Lucero, Solano, Miss Crool, Self Collection και Promise.

Εμπιστεύσου με και να είσαι σίγουρη ότι θα εντυπωσιάσεις!!!

Για ρίξε μια γρήγορη ματιά…

 

 

 

 

 

 

 NADINE, Ασκληπιού 26

Related posts

Οι πιο stylish προτάσεις, για το τι να φορέσεις σε ένα γάμο και που να το βρεις στη Λάρισα

larisaevents

Οι πιο stylish προτάσεις, για το τι να φορέσεις σε ένα γάμο και που να το βρεις στη Λάρισα

larisaevents

Get the look | Τα στυλ που είδαμε και μπορείς να αντιγράψεις αυτή την εβδομάδα!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΜΟΥΛΗ

Αφήστε ένα σχόλιο

X