Διασκέδαση

Μεσημεριανό Clubbing στο Bookali!

Όχι φυσικά, δεν είναι αυτό που νομίζεις. Το Bookali μένοντας στη φιλοσοφία που το διέπει όλα τα χρόνια λειτουργίας του, συνεχίζει να επενδύει στο προϊόν του, έξυπνα και με σεβασμό στους θαμώνες!

Συμπληρώνοντας λοιπόν 3 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην πόλη, επιβραβεύει όσους το στήριξαν και συνεχίζουν να το στηρίζουν με μια ιδιαίτερη προσφορά.

Έτσι, φρόντισε για όλους τους φοιτητές και μη, γεμίζοντας τα μεσημέρια τους με γεύσεις, σε πολύ οικονομική τιμή. Κάθε μεσημέρι λοιπόν από τις 15:00 έως τις 17:00, μπορείς να απολαύσεις το πιο λαχταριστό και χορταστικό Club Sandwich της πόλης με μόνο 2,50€ (τιμή κόστους)!

Τελειώνεις το διάβασμα; Κάνεις διάλειμμα από δουλειά; Θέλεις απλά να φας κάτι χορταστικό και γευστικό; Για όλους υπάρχει η λύση στο Bookali!

Χτυπάς club sandwich με 2.50€, ενώ παράλληλα σου προτείνουμε να το συνοδεύσεις με μπύρα, κρασί ή χυμό για ένα πλήρες γεύμα!

Αν πάλι επιθυμείς ένα πιο «γεμάτο» πιάτο, θα βρεις σίγουρα αυτό που ψάχνεις στον κατάλογο του Bookali! (Μην ξεχάσεις να κάνεις scan στον κατάλογο. Θα σου ανοίξει την όρεξη!)

Related posts

Αιώρα Beach Bar: Γιατί εκεί θα νιώσεις τον παλμό του καλοκαιριού

larisaevents

Μαγικές καλοκαιρινές βραδιές στο Pisina Summer Coffee Bar

larisaevents

Οι Πέμπτες στο Caramela ήταν πάντα αλλιώς!

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X