Καλλυντικά

Μάθε πώς θα κάνεις μόνη σου αποτρίχωση στο σπίτι!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που κάθε γυναίκα θα πρέπει να φροντίσει λίγο παραπάνω την αποτρίχωση της, ιδιαίτερα εάν θέλει να είναι αψεγάδιαστη στην παραλία, αλλά και στις καθημερινές εμφανίσεις της. Ανάμεσα στις πολλές μεθόδους αποτρίχωσης, εκείνη που ξεχωρίζει και που αποτελεί τον πιο εύκολο τρόπο για αποτρίχωση στο σπίτι είναι φυσικά το κερί, τόσο το ζεστό, όσο και το κρύο.

Από την μια πλευρά, το ζεστό κερί ξεριζώνει την τρίχα από τον θύλακα, εξασφαλίζοντας έτσι τα πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα από όλες τις προσωρινές μεθόδους αποτρίχωσης. Λόγω της θερμότητας, οι πόροι διαστέλλονται, καθιστώντας την αποτρίχωση πιο ανώδυνη, ενώ το αποτέλεσμα του μπορεί να διαρκέσει, αναλόγως του τύπου δέρματος και τρίχας, έως και 5 εβδομάδες.

Από την άλλη πλευρά, το κρύο κερί, σε πάστα ή σε τζελ, εφαρμόζεται στο δέρμα χωρίς να χρειάζεται λιώσιμο, αλλά απλή θέρμανση με τρίψιμο των χεριών. Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη και το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό, αφού μπορεί να διαρκέσει περίπου 2-3 εβδομάδες.

Αυτό που αποτελεί την πιο εύκολη και οικονομική λύση είναι οι κεριέρες, αφού η κεριέρα αγοράζεται μια μόνο φορά, όπως ακριβώς και οι ρολέτες, ενώ οι ταινίες αποτρίχωσης που απαιτούνται για την χρήση τους είναι και εκείνες με τη σειρά τους πολύ οικονομικές, όπως και οι ταινίες αποτρίχωσης με κρύο κερί.

Πώς όμως θα χρησιμοποιήσεις το ζεστό κερί: Αρχικά, άφησε το να ζεσταθεί, να γίνει ρευστό, χωρίς να καίει και να είναι πολύ “νερουλό”. Πριν το χρησιμοποιήσεις δοκίμασε το σε ένα σημείο του χεριού σου για να αποφύγεις πιθανό έγκαυμα. Άπλωσε το προϊόν κατά μήκος της τρίχας, με φορά ίδια με αυτή των τριχών, σε μια μικρή επιφάνεια.

Αν σε κάποια σημεία δεν έχει απλωθεί καλά το κερί ή έχει μικρή ποσότητα μπορείς να το ξαναπεράσεις από πάνω. Extra tip: Όταν απλώνεις το κερί το δέρμα πρέπει να είναι τεντωμένο και επίπεδο, όχι χαλαρό.

Στη συνέχεια, τοποθέτησε την ταινία και πίεσε την για να κολλήσει και να εφαρμόσει καλά πάνω στο κερί. Οι κινήσεις κατά την πίεση θα πρέπει να είναι ίδιες με τη φορά των τριχών, ενώ πριν τραβήξεις την ταινία τέντωσε καλά το δέρμα τοποθετώντας το χέρι σου ακριβώς κάτω από το σημείο που τελειώνει το κερί και η ταινία. Τράβηξε την ταινία αποτρίχωσης προς την αντίθετη κατεύθυνση των τριχών και συνέχισε επαναλαμβάνοντας τις παραπάνω κινήσεις. Όταν τελειώσεις, μην ξεχάσεις να απλώσεις μια οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα προκειμένου να καταπραΰνεις το δέρμα σου.

Εάν και εσύ θέλεις να μάθεις να κάνεις μόνη σου αποτρίχωση στο σπίτι, τότε δεν έχεις παρά να επισκεφτείς τα καταστήματα BEAUTY FREE! Εκεί θα μπορέσεις να βρεις όλα τα απαραίτητα εργαλεία, όπως κεριέρες, ρολέτες ή ταινίες αποτρίχωσης με κρύο κερί, προκειμένου να μπορέσεις να κάνεις μόνη σου εύκολα και γρήγορα αποτρίχωση σε όποιο σημείο του σώματος σου θέλεις να ξεφορτωθείς την έντονη και περιττή τριχοφυΐα. Μην ξεχνάς πως το εξειδικευμένο προσωπικό των BEAUTY FREE θα σου δείξει ακριβώς πώς να τα χρησιμοποιήσεις και να κάνεις την αποτρίχωση σου παιχνιδάκι!

 

Related posts

Τα σχέδια που θα κυριαρχήσουν στο ημιμόνιμο μανικιούρ αυτό το καλοκαίρι!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΜΟΥΛΗ

Πώς θα κάνεις μόνη σου μανικιούρ και πεντικιούρ στο σπίτι!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΜΟΥΛΗ

THEANGELIS: Η εμπειρία ενός spa έρχεται στο σπίτι σου!

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X