Παρουσιάσεις

Λευκό Cafe: Η νέα σου καθημερινή συνήθεια!

Λίγο μόνο καιρό πριν οι ιδιοκτήτες του Λευκό, έβαλαν το κλειδί στην πόρτα και πραγματοποίησαν μια κίνηση ματ στην εστίαση της πόλης. Μια ιδέα που υπήρχε χρόνια τώρα, πήρε σάρκα και οστά στο νέο κατάστημα του Λευκό στη Λάρισα, απέναντι από το Παλιό Νοσοκομείο.

Ένας καλοστημένος χώρος, με το ξύλο να υπερισχύει και με φυσικές λεπτομέρειες να δεσπόζουν στο χώρο, με το τούβλο να κάνει τη διαφορά στους τοίχους, θα λέγαμε πως αισθητικά η εμπειρία σου είναι άριστη!

Φυσικά όμως δεν μένουν εκεί!

2

Οι ιδιοκτήτες του Λευκό αποφάσισαν πως θέλουν να προσφέρουν στους θαμώνες και περαστικούς μια αξέχαστη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με άριστο προϊόν και τα κατάφεραν!

6

Με τον καφέ πρώτο μέλημά τους, σε συνδυασμό με όλων των ειδών τα ροφήματα, χαρίζουν στον επισκέπτη μια ευρεία γκάμα επιλογών ώστε να ικανοποιηθεί και ο πιο απαιτητικός!

Και για τους πεινασμένους το Λευκό έχει ετοιμάσει αρκετά snacks, sandwich και σφολιατοειδή, χωρίς ωστόσο να λείπουν και οι σαλάτες με ιδιαίτερη μνεία στη Ceasar’s που δηλώνει αγαπημένη όλων!

5

Για εσάς που δουλεύετε ή μένετε σπίτι; Φυσικά και υπάρχει υπηρεσία delivery!

Με πολύ προσιτές τιμές αλλά και άμεση εξυπηρέτηση, απολαμβάνεις το αγαπημένο σου ρόφημα ή snack στον προσωπικό σου χώρο με ένα τηλέφωνο στο 2410554429.

7

Εν κατακλείδι, το Λευκό αποτελεί μια από τις καλύτερες και σοβαρές κινήσεις που έχουμε συναντήσει το τελευταίο διάστημα και ήδη κάνει τη διαφορά!

Μόλις ανακάλυψες τη νέα σου καθημερινή συνήθεια…

Related posts

Playhouse: Κάτι παίζεται στο κέντρο της Λάρισας

admin

SONS Language School: Οι πιο καινοτόμες μέθοδοι σε ένα φροντιστήριο δίπλα μας!

admin

Νέο parking στην Λάρισα!

admin

Αφήστε ένα σχόλιο

X