Καφές Παρουσιάσεις

Les Amis | Το στέκι των φίλων!

Περνώντας από την πλατεία Α.Τ.Α θα έχεις δει ή θα έχεις κάνει μία στάση στο Les Amis. Η τοποθεσία του, με τα τραπεζάκια πάνω στη πλατεία και το ευχάριστο κλίμα, που παρότι βρίσκεσαι στην πόλη το μέρος σε ξεκουράζει, είναι μερικοί από τους λόγους που το έχεις επιλέξει.

img_4193

Το όνομα δεν είναι τυχαίο, είναι ένα μαγαζί που σε εμπνέει να γίνει το στέκι σου, το στέκι με τους φίλους σου, με την οικογένεια σου.

Η μέρα ξεκινάει από νωρίς το πρωί στο Les Amis και τελειώνει αργά το βράδυ. Σε ένα άνετο και όμορφο σκηνικό, με ρετρό διακόσμηση και ζωηρά χρώματα, με τα περιζήτητα τραπεζάκια του να απλώνονται στην πλατεία Α.Τ.Α, το Les Amis είναι ένας χώρος που μπορείς να ξοδέψεις αρκετές ώρες απολαμβάνοντας εκλεκτό καφέ τα πρωινά σου και δροσερά ποτά τα βράδια σου. Μπορείς να συνεχίσεις με χορταστικά και υγιεινά σνακ και ελαφριά γεύματα μέσα στην μέρα σου.

img_4244

img_4218

img_4277

Λόγω της τοποθεσίας του αποτελεί ένα after work στέκι, μία καλή εναλλακτική για να δεις τους φίλους σου σε ένα εύκολα προσβάσιμο σημείο και το πιο κατάλληλο μέρος για να χαλαρώσεις με τα παιδιά σου αφού ακριβώς δίπλα υπάρχει παιδική χαρά όπου εκεί οι μικροί μας φίλοι μπορούν να σπαταλήσουν όλη τους την ενέργεια!

img_4252                img_4261

Το ανδρικό φύλο το έχει αγαπήσει ιδιαίτερα αφού στο Les Amis μπορούν να απολαύσουν τα διάφορα αθλητικά ματς σε μεγάλη οθόνη τρώγοντας και πίνοντας με τους φίλους τους. Οι μέρες ποδοσφαίρου και μπάσκετ έχουν πλέον καθιερωθεί στο Les Amis.

img_4209

img_4249

Άψογη εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό, ποιότητα και προσιτές τιμές είναι αυτά που χαρακτηρίζουν το γνωστό στέκι.

Την επόμενη φορά, ξέρεις που θα πιείς τον καφέ σου!

Related posts

Καφεκοπτείο Καψιώχα | Ένας επίγειος παράδεισος γεύσεων!

larisaevents

Εν Καρπώ: Καρπός ευλογημένος, με χρώμα, με ιδιαίτερο άρωμα….

larisaevents

Playhouse Living Room: Επιτραπαίζουμε στον πεζόδρομο της Πατρόκλου!

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X