Λάρισα και Λαρισαίες
Citylife

«Λαρισαίες: 10+1 λόγοι για να τις ερωτευτείς κι εσύ!»

Η Λάρισα είναι μια πόλη με απίστευτη ομορφιά και αυτό οφείλεται και εν μέρει στις όμορφες Λαρισαίες.

Οι γυναίκες της Λάρισας είναι ξεχωριστές και αυτό από μία και μόνο επίσκεψη στην πόλη θα το καταλάβετε. Θα σας εντυπωσιάσουν, θα σας μαγέψουν και μπορεί να σας μαγνητίσουν τόσο που να γίνετε μόνιμοι κάτοικοι Λάρισας.

Ας δούμε, όμως, γιατί είναι τόσο ωραίες και μοιραίες:
 1. Έχουν στυλ και άποψη. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε Λαρισαία out of fashion. Είναι απίθανο και αν ποτέ συμβεί, τότε ίσως και ο κύκλος έχει τετραγωνισθεί. Το ντύσιμο τους είναι το οξυγόνο τους. Ξέρουν ότι μια βόλτα  και ένα βλέμμα θαυμασμού είναι αρκετά για να χαρούν για το συνολάκι τους.
 2. Προσέχουν κάθε λεπτομέρεια και θέλουν να είναι όλα στην εντέλεια. Δεν μπορεί να βγει η Λαρισαία που σέβεται τον εαυτό της απεριποίητη. Είναι κοκέτες και το χαίρονται. Αυτό εξάλλου αποδεικνύει και το γεγονός ότι όλοι τις θαυμάζουν για την ομορφιά τους.
 3. Είναι ετοιμοπόλεμες και πανέτοιμες από έναν καφέ να καταλήξουν στη μεγαλύτερη πίστα της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας…και αυτό γιατί; Γιατί έχουν πρόγραμμα! Πάντα OΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ  θα έχουν μαζί τους ένα φόρεμα με πούλιες ή γόβες για καυτές βραδινές εμφανίσεις. Αν αυτό δεν τις κάνει μοναδικές, τότε τι;; δεν θα παραπονεθεί κανένας άντρας ότι αργεί μια Λαρισαία. Είναι σαν έτοιμες από καιρό , σαν θαρραλέες , που λέει και ο Καβάφης.
 4. Είναι χαμογελαστές και ευδιάθετες και δεν οφείλεται στο νερό του Πηνειού αλλά στην ανοιχτή καρδιά τους και στη γλυκιά «τρέλα» που κουβαλάνε. Η ζωή για αυτές είναι χαρά, την εκμεταλλεύονται δεόντως και χαλάραααα ζουν ζωή χαρισάμενη.
 5. Είναι δυναμικές και έχουν κατακτήσει υψηλές θέσεις. Διεκδικούν, είναι μαχήτριες και δεν τους πτοεί τίποτα και κανένας. Θέλουν να κάνουν υπερήφανη την πόλη τους και όπου βρεθούν και σταθούν με καμάρι υποστηρίζουν την καταγωγή τους.
 6. Είναι γυναίκες μοιραίες και δεν θα ήταν άδικο να τις πούμε και «Σειρήνες». Θέλουν να γοητεύουν τα αρσενικά γύρω τους και το πετυχαίνουν. Λάγνο βλέμμα, εξυπνάδα και ετοιμολογία είναι μερικά στοιχεία που τρελαίνουν τα αγόρια κάθε ηλικίας.
 7. Είναι κορίτσια με προίκα..και δεν εννοούμε χωράφια, ακίνητα και βαρβάτο Ε1. Καλά και αυτά αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό των τιμημένων κοριτσιών από τη Λάρισα έχει σπουδάσει, εξειδικευθεί σε ένα αντικείμενο ή γνωρίζει μια τέχνη. Αν και παραδοσιακή η κοινωνία της Λάρισας, διαθέτει και instagram influencers που σπάνε κόκκαλα!Αξιοθαύμαστο για έναν μικρό τόπο που οι γυναίκες παλιά και ειδικά στα χωριά δεν είχαν καμία ελπίδα. Πάτησαν πόδι (φορώντας γόβα με στρας και γκλίτερ πανάκριβου οίκου).
 8. Είναι παραδοσιακές γυναίκες, νοικοκυρές και αν καταφέρεις να κλέψεις την καρδιά Λαρισαίας είναι σαν να έπιασες το τζόκερ του αιώνα. Αγαπάνε με δύναμη και με πάθος και ξέρουν να θέτουν προτεραιότητες κυρίως οικογενειακού χαρακτήρα.
 9. Δεν θα πλήξει ποτέ κανείς με μια Λαρισαία! Είναι νόμος ή εντολή έστω. Σε μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, όπως η Λαρισάρα μας, οι Λαρισαίες κάνουν τη νύχτα μέρα, τον καφέ, brunc h και αυτό στη συνέχεια cocktailαρα! Και τι δεν θα έδινε κάποιος για μια τέτοια γυναικάρα;
 10. Είναι γυναίκες- διαμάντια.. και όχι επειδή αγαπάνε τη λάμψη, το γκλίτερ, το στράς! Ντόμπρες και ξηγημένες, ειλικρινείς και ώρες ώρες αφοπλιστικές, συναισθηματικές και ψύχραιμες. Σα να λέμε Λάρισα=Νέα Υόρκη! Τόσο αντιθετικά ποθητές.
 11. Και το bonus από τη συντάκτρια με αγάπη για όλες τις φίλες και συμπατριώτισσες: Κορίτσια, μας αγαπάνε και μας ερωτεύονται γιατί είμαστε ο εαυτός μας και δεν αλλάζουμε για κανέναν!Λαρισαίες
Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο από την τελειότητα λοιπόν!!!

 

Related posts

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο ΜΥΛΟ 1927

larisaevents

5 εκθέσεις που μπορείς να επισκεφτείς τον Οκτώβρη στη Λάρισα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΝΟΣ

Με Πέννυ Μπαλτατζή και Bailemos αλλάζει ο χρόνος στο Φρούριο!

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X