Κάνε και εσύ εύκολα και γρήγορα μόνη το pedicure σου!
Ομορφιά

Κάνε και εσύ εύκολα και γρήγορα μόνη το pedicure σου!

Καλοκαιράκι είναι και τα ραντεβού για περιποίηση νυχιών στα κέντρα αισθητικής δίνουν και παίρνουν!

Για να έχεις ,όμως, μόνιμα περιποιημένα νύχια ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και θα είναι σαν να έχεις επαγγελματικό αποτέλεσμα στα νύχια σου:pedicure

  • Βύθισε τα πόδια σου για κάποια λεπτά σε χλιαρό νερό για να μπορέσουν να δεχτούν την απολέπιση που θα τους κάνεις! Με τη διαδικασία της απολέπισης θα απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα! Ανάλογα με τις ανάγκες σου και τον τύπο του δέρματος σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο απολεπιστικό προϊόν με σκληρούς ή μαλακούς κόκκους. Άμα θες, μπορείς να το φτιάξεις και εσύ από μόνη σου με ζάχαρη ή χοντρό αλάτι και κάποιο έλαιο μαλακτικό, όπως το αμυγδαλέλαιο που ενυδατώνει αρκετά.
  • Για να τελειοποιήσεις το αποτέλεσμα το ιδανικότερο θα ήταν με μια ράσπα να τρίψεις τις φτέρνες σου ώστε να γίνουν πιο μαλακές και να δείχνουν περιποιημένες!
  • Στη συνέχεια παίρνουμε τη λίμα για να κοντύνουμε τα νύχια των ποδιών και να τους δώσουμε σχήμα! Προσοχή!! Επίλεξε ένα πιο οβάλ σχήμα στο pedicure σου για να αποφύγεις πιθανούς τραυματισμούς! Πολλές φορές το νύχι των ποδιών, καθώς μεγαλώνει, πληγώνει την περιοχή τριγύρω στο δέρμα.
  • Τώρα φτάνει σιγά σιγά το βασικό στάδιο στο οποίο βάφουμε τα νύχια! Ασχολούμαστε λίγο με τα πετσάκια, σπρώχνοντάς τα προς τα μέσα, για να είναι το αποτέλεσμα πιο άρτιο!Επιλέγουμε το μανό της αρεσκείας μας, ανάλογα με το στυλ μας, τη διάθεσή μας ή ακόμη και τον τρόπο με τον οποίο ντυνόμαστε, τι χρώματα επιλέγουμε πιο πολύ στα outfits μας!
  • Αφού έχεις ολοκληρώσει τη διαδικασία, μπορείς να βάλεις σε όλο το μήκος του πέλματος και της φτέρνας μια πολύ ενυδατική κρέμα, να την αφήσεις να απορροφηθεί και να πετύχεις την απόλυτη ενυδάτωση!

Εύκολα βήματα για να αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα ένα περιποιημένο pedicure στο σπίτι! Ώρα να το κάνεις και εσύ…pedicure

 

Related posts

Αυτά είναι τα καλύτερα tricks των κομμωτών για τέλεια μαλλιά

Iωάννα Μπράχου

Tips για super λαμπερό δέρμα μέσα στο Χειμώνα

Iωάννα Μπράχου

Τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε με τον αντηλιακό μας

Iωάννα Μπράχου

Αφήστε ένα σχόλιο

X