Καλλυντικά Παρουσιάσεις

Η πόλη μας ψηλά! Η μοναδική επιχείρηση της Λάρισας στα βραβεία Franchise 2018!

Τα τελευταία χρόνια η περιοχή μας έχει καταφέρει να βρίσκεται ανάμεσα στους κυρίαρχους του επιχειρηματικού τομέα, έχοντας αναπτύξει πολλές καινοτόμες ιδέες που κατακτούν την εγχώρια και όχι μόνο αγορά.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή που στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018 ολόκληρη η Θεσσαλία εκπροσωπείται από την αγαπημένη του κοινού και ταχύτατα αναπτυσσόμενη αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών, τα BEAUTY FREE.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE αποτελούν κάθε χρόνο τη μεγαλύτερη γιορτή του franchising, όπου αναδεικνύονται επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει το franchise ως κύρια στρατηγική ανάπτυξης και οι άνθρωποι που ηγούνται της ανάπτυξης του κλάδου, δίνοντας ώθηση στα οράματα όλων των επιχειρηματιών και συνεισφέροντας στην διάδοση του franchising. Πρόκειται για τα μοναδικά βραβεία franchise της χώρας μας, τα οποία διοργανώνονται υπό τις αιγίδες του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).

Για πρώτη φορά φέτος ο Όμιλος GBG είναι υποψήφιος στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE ανάμεσα σε κορυφαία ονόματα όλων των επιχειρηματικών κλάδων, χάρη στο πρωτοποριακό και άκρως νεανικό BEAUTY FREE Franchise Concept, αποτελώντας τη μοναδική υποψηφιότητα από την περιοχή μας! Μετά από 45+ χρόνια παρουσίας στο χώρο της ομορφιάς, το BEAUTY FREE Concept έχει πλέον ωριμάσει και είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, καθώς ο βασικός του στόχος είναι να προσφέρει καθημερινά επώνυμα προϊόντα ομορφιάς στις χαμηλότερες δυνατές τιμές, όπως ακριβώς δηλώνει και το moto του: Big Brands. Low Prices.

Ψηφίζουμε το BEAUTY FREE έως και το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 18:00, στις ακόλουθες κατηγορίες:

• MOST INNOVATIVE CONCEPT
• MOST PROMISING FRANCHISE
• BEST START UP FRANCHISE

κάνοντας click εδώ: http://bit.ly/2rSAy2n

Αξίζει να τονίσουμε πως ψηφίζοντας το BEAUTY FREE στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018 αναδεικνύουμε ολόκληρη τη Θεσσαλία καθώς ενισχύουμε την επιχειρηματικότητα του τόπου μας!

Το larisaevents.gr με χαρά υποστηρίζει αυτή την υποψηφιότητα και εύχεται καλή επιτυχία στους άριστους συνεργάτες του ομίλου GBG!

Related posts

Νυφικό Μακιγιάζ: Κι όμως, μπορείς να το πετύχεις μόνη σου!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΜΟΥΛΗ

BeautyFree | Η ομορφιά στη Λάρισα έχει όνομα!

larisaevents

Η γεύση που τρέλανε τους Λαρισαίους!

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X