Καλλυντικά Παρουσιάσεις

GBG | Ο Όμιλος ευρωπαϊκών προτύπων που πρωταγωνιστεί στο χώρο της ομορφιάς

Η επιχειρηματικότητα στη Λάρισα, έχει κατά καιρούς δείξει ότι βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Εν πολλοίς αυτό οφείλεται και στον Όμιλο Gkisakis Beauty Group, ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα της Λάρισας.

Ο Όμιλος GBG δεν θεωρείται άδικα πρωταγωνιστής στο χώρο της ομορφιάς. Διαθέτοντας 5 ισχυρά brand names, στα οποία εργάζονται πάνω από 50 άτομα, εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση χιλιάδες καταναλωτές προσφέροντας τους πάνω από 80.000 επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές. Οι προσφορές, τα δώρα και οι εκπτώσεις διαρκούν όλο το χρόνο ώστε να ακολουθείται πάντα αυτό που επιτάσσει η φιλοσοφία του Ομίλου: «Προσιτή πολυτέλεια».

Η αρχή έγινε το 1975 με το πρώτο κατάστημα καλλυντικών, όταν ο Γιάννης και η Σούλα Γκισάκη, αποφάσισαν να επενδύσουν στο χώρο της ομορφιάς. Έναν χώρο που σε λίγο καιρό θα γινόταν η ζωή τους και η καθημερινότητα τους.

Το κατάστημα SOULA γράφει ιστορία στη Λάρισας εξυπηρετώντας καθημερινά χιλιάδες καταναλωτές. Η κα Σούλα  βρίσκεται καθημερινά «στις επάλξεις» και αποδεικνύει πως μια γυναίκα μπορεί να τα καταφέρει περίφημα στο τιμόνι μιας επιχείρησης. Ειδικά σε έναν ανδροκρατούμενο κλάδο όπως είναι αυτός της ομορφιάς, όπου η συντριπτική πλειοψηφία των μεγάλων εταιριών καλλυντικών ηγείται από άντρες, η κα Σούλα Γκισάκη κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του καταναλωτικού κοινού και να ξεχωρίσει!

Το μικρόβιο της επιχειρηματικότητας πάνω στο χώρο της ομορφιάς  μεταφέρεται και στον γιό τους Δημήτρη, ο οποίος αναλαμβάνει το 2010 να υλοποιήσει ένα νέο μεγαλόπνοο σχέδιο: το BEAUTY FREE. Το όνειρο ενός πρωτότυπου και νεανικού πολυκαταστήματος καλλυντικών γίνεται πραγματικότητα. Ένα μοντέρνο και ξεχωριστό concept κάνει την εμφάνισή του στον πιο κεντρικό πεζόδρομο της Λάρισας, στην οδό Ρούσβελτ 6, και κατακτά την προτίμηση του κοινού καθώς εκεί μπορεί να βρει τη μεγαλύτερη ποικιλία καλλυντικών, αρωμάτων, προϊόντων μακιγιάζ και ειδών κομμωτηρίου στις πιο προσιτές τιμές και με την πιο φιλική εξυπηρέτηση.

Ο Όμιλος GBG δεν σταματά όμως εκεί… συνεχίζει να «ομορφαίνει» τη ζωή μας ιδρύοντας:

  • Το 2012 το BEAUTY BAZAAR, το πιο δημοφιλές εκπτωτικό event καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς για καταναλωτές και επαγγελματίες.
  • Το 2013 το BEAUTY MARKETS, ένα κεντρικό, σύγχρονο πολυκατάστημα με προϊόντα σπιτιού, καθημερινής φροντίδας και ομορφιάς.
  • Το 2014 το BEAUTY SALON, ενός επαγγελματικού χώρου χονδρικής και λιανικής πώλησης προϊόντων ομορφιάς ο οποίος αποτέλεσε και Ακαδημία ομορφιάς.

Μέσα στα χρόνια που πέρασαν ήρθαν πολλές επιτυχίες αλλά οι αρχές στις οποίες βασίζεται ο Όμιλος Gkisakis Beauty Group παρέμειναν ακέραιες. Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, η αξιοπιστία, η ειλικρίνεια, η αφοσίωση και η ευθύνη προς τους καταναλωτές είναι το Α και το Ω της συνεχώς εξελισσόμενης πορείας των brand names του Ομίλου.

Βασικός άξονας γύρω από τον οποίο εργάζονται καθημερινά τα στελέχη του Ομίλου GBG είναι η συνεχής ανάπτυξη με επίκεντρο τη γυναίκα.

Μέσα από το Franchise Concept που ξεκίνησε το 2016, στόχος του Ομίλου είναι η δημιουργία ενός καταστήματος καλλυντικών του σε κάθε σημείο της Ελλάδος, το οποίο θα ξεχωρίζει στην αγορά της ομορφιάς.

Εν κατακλείδι, αυτό το αναπτυξιακό πλάνο έχει ήδη ξεκινήσει να πραγματώνεται, με το πρώτο BEAUTY FREE Franchise Concept κατάστημα να αρχίζει τη λειτουργία του ως τα τέλη του Οκτώβρη στο Βόλο. Η οδός Δημητριάδος θα «ομορφαίνει» ακόμη περισσότερο με το BEAUTY FREE, το οποίο έρχεται για να δώσει ακόμα περισσότερη ζωντάνια στο νεανικό παλμό της πόλης!

Τα BEAUTY FREE πάνε Βόλο λοιπόν και εμείς ανυπομονούμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά ο Όμιλος Gkisakis Beauty Group!

 

Related posts

Las Ramblas the Lab: Ένα minimal Coffee Lab δίπλα στον Πηνειό!

larisaevents

5 Λαρισαίες make up artists μας συμβουλεύουν για το καλοκαιρινό μας μακιγιάζ!

larisaevents

Πάσχα στη Λάρισα; Per Mano και…έφαγες!

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X