Καλλυντικά

Έτσι θα πετύχεις μανικιούρ με διάρκεια και αντοχή!

Η περιποίηση και φροντίδα των άκρων αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές προτεραιότητες κάθε γυναίκας, που ποτέ δεν θα πρέπει να παραμελεί. Τα τελευταία χρόνια, οι περισσότερες γυναίκες έχουν γίνει φανατικές θαυμάστριες του ημιμόνιμου μανικιούρ, που έχει αυξηθεί σημαντικά σε ζήτηση, ενώ δεν είναι λίγες και εκείνες που αποφασίζουν να αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία, προκειμένου να κάνουν μόνες τους το δικό τους μανικιούρ ή πεντικιούρ στο σπίτι.

Οι λόγοι που τις οδηγούν σε αυτή την απόφαση είναι πολλοί, αφού κάνοντας μόνη σου ημιμόνιμο μακινιούρ ή πεντικιούρ, μπορείς να εξοικονομήσεις αρκετά χρήματα, ενώ μέρα με την ημέρα, τα νέα εργαλεία που κυκλοφορούν στην αγορά μπορούν να σε βοηθήσουν στο να δημιουργήσεις τα νύχια που θέλεις γρήγορα και εύκολα. Επιπλέον, το ημιμόνιμο μανικιούρ στο σπίτι μπορεί για κάποιες να αποτελέσει μια ευκαιρία για δημιουργικότητα, χαλάρωση και σημαντική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους!

Αυτό που πολλές γυναίκες δεν γνωρίζουν είναι πως το κόστος των απαραίτητων προϊόντων ονυχοπλαστικής είναι πολύ μικρότερο απ’ όσο φαντάζονται, ιδιαίτερα αν επιλέξουν τα  BEAUTY FREE για τις αγορές τους! Εκτός από τη βάση, τα βερνίκια, το top coat, το λαδάκια, τις λίμες και το buffer, η πιο σημαντική αγορά είναι φυσικά το φουρνάκι LED.

Πρόκειται για ένα ειδικό εργαλείο, το οποίο πολυμερίζει το χρώμα, προκειμένου να σταθεροποιεί και που χρησιμοποιείται ανάμεσα στις στρώσεις της βάσης, του βερνικιού και του top coat, ενώ είναι εκείνο που ευθύνεται και για την μεγάλη διάρξεια του αποτελέσματος.

Εάν και εσύ θέλεις να πειραματιστείς με το ημιμόνιμο μανικιούρ στο σπίτι και να δημιουργήσεις πρωτότυπα σχέδια με όμορφους συνδιασμούς χρωμάτων, τότε δεν έχεις παρά να επισκεφτείς τα καταστήματα BEAUTY FREE, όπου σε περιμένει η μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων ονυχοπλαστικής στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Ακόμα, μην ξεχνάς πως στα καταστήματα BEAUTY FREE οι προσφορές σε φουρνάκια LED UV είναι συνεχείς, ώστε να βρεις σίγουρα εκείνο καλύπτει τις απαιτήσεις σου on budget!

Related posts

Μάσκες προσώπου | Τα trends και πώς να επιλέξεις εκείνη που σου ταιριάζει!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΜΟΥΛΗ

Μάθε πώς θα κάνεις μόνη σου αποτρίχωση στο σπίτι!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΜΟΥΛΗ

Highlighter | Τι είναι και πώς το χρησιμοποιείς;

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΜΟΥΛΗ

Αφήστε ένα σχόλιο

X