Καλλυντικά Παρουσιάσεις

Επιτέλους BEAUTY FREE και στην Κατερίνη!

Το beauty shopping αποκτά νέα διάσταση στο νομό Πιερίας, καθώς το BEAUTY FREE Κατερίνης είναι πλέον γεγονός! Το αγαπημένο κατάστημα καλλυντικών ολόκληρης της Θεσσαλίας ανοίγει τις πόρτες του στην καρδιά του κέντρου της Κατερίνης, στον πεζόδρομο Αβέρωφ 14.
Αυτή τη φορά η πεταλούδα των BEAUTY FREE ανοίγει τα φτερά της για πρώτη φορά εκτός Θεσσαλίας και προσγειώνεται στη Μακεδονία. Πρόκειται για το τρίτο κατάστημα BEAUTY FREE, το οποίο έρχεται λίγους μόλις μήνες μετά το άκρως επιτυχημένο κατάστημα στο Βόλο.

Σ’έναν άκρως μοντέρνο χώρο των 400+ τ.μ., ο οποίος διαμορφώθηκε με βάση τη σύγχρονη open φιλοσοφία για να χωρέσει πάνω από 30.000 επώνυμα ομορφιάς, δημιουργήθηκε ένας πραγματικός παράδεισος καλλυντικών! Στο BEAUTY FREE Κατερίνης μπορεί να βρει κανείς καλλυντικά, αρώματα, προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, είδη κομμωτηρίου και προϊόντα ονυχοπλαστικής στις χαμηλότερες δυνατές τιμές! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που το μότο των BEAUTY FREE, από το 2010 που ξεκίνησαν τη συνεχώς ανοδική πορεία τους στο χώρο της ομορφιάς, είναι «BIG BRANDS. LOW PRICES.»! Οι προσφορές διαρκούν όλο το χρόνο, ενώ οι εκπτώσεις αγγίζουν πάντα τα υψηλότερα ποσοστά!

Το επίσημο opening του BEAUTY FREE Κατερίνης είναι αύριο, Παρασκευή 16 Μαρτίου. Από τις 18:00 έως τις 21:00 ο πεζόδρομος Αβέρωφ θα μεταραπεί σε ένα μεγάλο party ομορφιάς, με πολλές εκπλήξεις, δώρα, μπαλόνια και φυσικά live μουσική! Μην το χάσετε λοιπόν!

Ανυπομονούμε να δούμε τι μας επιφυλάσσουν τα BEAUTY FREE για τη συνέχεια της χρονιάς, καθώς το μέλλον τους διαγράφεται λαμπρό!

BEAUTY FREE Facebook Page
BEAUTY FREE Instagram Profile

Ωράριο BEAUTY FREE Κατερίνης:

Δευτέρα & Τετάρτη 09:00-16:00
Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 09:00-15:30 & 17:30-21:00
Σάββατο 09:00-17:00

Related posts

Οι πιο Vintage γεύσεις της Λάρισας είναι εδώ!

larisaevents

Elephante Natural Juices & Coffe Bar | Το στέκι του φρέσκου χυμού στην Λάρισα!

larisaevents

iL Fiore: Ιταλικές γεύσεις στην παραλία της Βελίκας

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X