Θέατρο

«Ένα μύθο θα πουν» στις 6 & 7 Μαρτίου στο ΔΩΛ για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Η  Παιδική Εικαστική Σκηνή της Κάκιας Χαλήμαγα-Χατζή ανεβάζει και φέτος ένα έργο για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και το αφιερώνει στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Ένα μύθο θα σας πω»: πρόκειται για μια μυθοπλασία, με στοιχεία παραδοσιακών παραμυθιών, η οποία περιγράφει την ιστορία της πριγκηπέσας Περήφανης και πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και τη στήριξη της Δημιουργικής Πόρτας.

Οι πρωινές παραστάσεις στις 6 και 7 Μαρτίου αφορούν τα σχολεία και οι απογευματινές, με ώρα έναρξης στις 19:00, το γενικό κοινό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, φέτος όμως θα υπάρχει ο κουμπαράς από τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να στηρίξουν όσοι θέλουν, αντί εισιτηρίου, το έργο του και να χαρίσουν στα παιδιά τα χαμόγελα που τους αξίζουν.

Με την παράσταση αυτή, η θεατρική ομάδα γιορτάζει τη «Διεθνή ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού και της ενδοσχολικής βίας» στις 7 Μαρτίου.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι της Κάκιας Χαλήμαγα-Χατζή και συμμετέχουν οι μαθήτριες Θεανώ Γρηγορίου, Δάφνη Γκουνταροπούλου, Κατιάνα Ευσταθίου, Βάλια Ζυκήρη, Όλγα Ζυκήρη, Μαρία-Ξένια Καλλιώρα, Ελένη Καραδήμου, Κατερίνα Μπαργιώτα, Εριέτα Ντούφα, Έρη Τσιάρα και Ευαγγελία Τσιούφη.

 

Related posts

Το πολυβραβευμένο έργο «Φεγγίτης» μόνο για τρεις παραστάσεις στο VICTORIA CINEMAS στην Λάρισα

larisaevents

«ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!» από τους μαθητές του 5ου και του 10ου Γυμνασίου Λάρισας

larisaevents

Οι Θεσμοφοριάζουσες «ταξιδεύουν» σε όλη την Ελλάδα

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X