Καφές Παρουσιάσεις

Εν Καρπώ: Καρπός ευλογημένος, με χρώμα, με ιδιαίτερο άρωμα….

Η εταιρία ξεκίνησε με δειλά αλλά αποφασιστικά βήματα  στο  χώρο του λιανικού και χονδρικού εμπορίου καφέ, ροφημάτων, ξηρών καρπών και συναφών ειδών από το 2004. 

Από τότε πέρασαν 12 χρόνια, συνεχούς και ανοδικής πορείας, παρά τις δύσκολες και αντίξοες οικονομικές συγκυρίες. Η ποιότητα των παρεχομένων προϊόντων της εταιρίας, η δυναμική των στελεχών της και η αποδοχή του κοινού την κατέταξαν ανάμεσα στις

πιο ενημερωμένες και έγκυρες προμηθευτικές εταιρίες καφέ, απλώνοντας το δίκτυο των πελατών και συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας σε αυτούς πάνω από 30 μάρκες καφέ.

NIQ_7585

Και βέβαια η ιστορία της επιτυχημένης εταιρίας δεν θα μπορούσε να σταματήσει εδώ…

NIQ_7597

Από το 2006 χάρη στις επίμονες και επίπονες προσπάθειες των στελεχών της επιχείρησης  σε συνεργασία με ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, πέτυχε να  παρασκευάζει το δικό της χαρμάνι ελληνικού καφέ τόσο αλεσμένου όσο και σε σπυρί.

NIQ_7514

Το 2012  στα πλαίσια της δημιουργικής επιχειρηματικότητας που την διακρίνει, η εταιρία πειραματίστηκε ξεκινώντας ένα νέο πεδίο δράσης,  πέρασε στον χώρο της παρασκευής  καφέ espresso αλλά και ροφημάτων  (σοκολάτα, πουρέ φρούτων, γρανίτα, καφέ φίλτρου) , πείραμα που αποδείχτηκε εξαιρετικά πετυχημένο  από την αποδοχή της αγοράς.

NIQ_7454

Η εταιρία για την καλύτερη και ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών της, διαθέτει επαγγελματικά οχήματα που καλύπτουν τις ανάγκες του νομού  και  επιπλέον οχήματα για την κάλυψη των ex-van πωλήσεων εντός και εκτός νομού.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι η εταιρία «Εν καρπώ coffee» πρωταγωνιστεί στο αγοραστικό τοπίο με την ποιότητα των παρεχομένων προϊόντων και υπηρεσιών.

Related posts

BEAUTY BAZAAR: Η μεγαλύτερη γιορτή στο χώρο των καλλυντικών ξεκίνησε

larisaevents

e-book: Το νέο ψηφιακό trend στη Λάρισα!

ΘΑΝΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ

Οι πιο Vintage γεύσεις της Λάρισας είναι εδώ!

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X