Παρουσιάσεις

Εάν δεν είναι ήδη το στέκι σου, σίγουρα θα γίνει!

Ανάμεσα στην πληθώρα επιλογών έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, κερδίζοντας την πρώτη θέση στην προτίμηση πολλών Λαρισαίων!

Φυσικά μιλάμε για το Πόρτεγο! Αθόρυβα, προσεκτικά και με πολύ μεράκι, καταφέρνει καθημερινά να διακριθεί και να ξεχωρίσει.

Το αποτέλεσμα; Καθημερινά όλο και περισσότεροι το προτιμούν, ενώ ο αριθμός των θαμώνων αυξάνεται θεαματικά.

NIQ_6596

Όπως όλοι ξέρουμε εξάλλου, τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Έτσι και οι ιδιοκτήτες του Πόρτεγο με μεγάλη αγάπη και τεχνογνωσία πάνω στο αντικείμενο, κατάφεραν να δημιουργήσουν μια τάση που ξεφεύγει από τα γνωστά mainstream μονοπάτια και χαρίζει στην πόλη μια ιδιαίτερη αίγλη.

NIQ_6582

Η μέρα ξεκινάει και τελειώνει εδώ. Ένα σημείο για όλες τις ώρες της ημέρας, που θα σε εκπλήξει με την αυθεντικότητα και τη δημιουργία.

Από νωρίς το πρωί, το Πόρτεγο γίνεται το σημείο συνάντησης πολλών επαγγελματιών, καθώς βρίσκεται στον πιο κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, την Παπακυριαζή. Η επισκεψιμότητα του δρόμου εντυπωσιάζει, ενώ το Πόρτεγο ξεχωρίζει και διακρίνεται, από πλήθος κόσμου.

NIQ_6579

Ποιότητα στον καφέ, εξυπηρέτηση, θετικό κλίμα και όμορφα πρόσωπα, θα συναντήσει κάποιος καθημερινά στο Πόρτεγο τις πρωινές ώρες. Από την πρώτη στιγμή που βρίσκεσαι στο μαγαζί, καταλαβαίνεις ότι οι υπεύθυνοι έχουν δώσει μεγάλη βάση στη φιλική εξυπηρέτηση αλλά και στην ποιότητα πάνω στην παροχή υπηρεσιών.

Όσο η μέρα προχωράει, τη θέση στο τραπέζι παίρνουν οι μπύρες και το κρασί, που σου φτιάχνουν τη διάθεση και δημιουργούν παρείστικο κλιμα. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα μεζεδάκια που ταιριάζουν απόλυτα στη φιλοσοφία του Πορτεγο.

Μπορείς ακόμη να κάνεις μια ιδιαίτερη επιλογή στο συνοδευτικό σου, από τον ενημερωμένο κατάλογό του, που σίγουρα δε σε αφήνει ανέκφραστο.

Το βράδυ πάλι το Πόρτεγο συνδυάζει το όμορφο ποτό με δυνατές στιγμές! Εάν σε ψάχνει η παρέα σου, σίγουρα θα σε βρει εκεί και το αντίστροφο.

NIQ_6577

Αν πάλι δεν σου φτάνουν αυτά, μη ξεχνάς πως στο Πόρτεγο ακούγονται ήχοι που γνωρίζεις σίγουρα καλά, με τα Retro και Lounge ακούσματα να έχουν ξεχωριστή θέση.

Αφήνοντας το καλύτερο για το τέλος, δεν θα μπορούσα να μη μιλήσω για την υψηλής αισθητικής διακόσμηση, που θυμίζει άλλες εποχές έχοντας παράλληλα και αρκετά σύγχρονα στοιχεία.

NIQ_6574

Εν κατακλείδι, το Πόρτεγο ήταν, είναι και θα είναι το στέκι σου για όλη τη μέρα!

Related posts

Η πόλη μας ψηλά! Η μοναδική επιχείρηση της Λάρισας στα βραβεία Franchise 2018!

admin

GBG | Ο Όμιλος ευρωπαϊκών προτύπων που πρωταγωνιστεί στο χώρο της ομορφιάς

admin

Megasun Solarium: Η πιο έξυπνη λύση για να σε βρει έτοιμο το καλοκαίρι

admin

Αφήστε ένα σχόλιο

X