Καλλυντικά

Δες πώς θα έχεις τέλειες βλεφαρίδες για την παραλία!

Το καλοκαίρι οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν στα ύψη και οι βόλτες στη θάλασσα γίνονται εβδομαδιαίες, ίσως και καθημερινές για κάποιες από εμάς. Ως αποτέλεσμα, η έντονη εφίδρωση, τα θαλάσσια σπορ, η υγρασία και πολλά ακόμα μπορούν να κάνουν τη μάσκαρα πιο ευαίσθητη στο τρέξιμο, ωστόσο ως γυναίκες, αρνούμαστε να την αποχωριστούμε, ακόμα και στην παραλία ή στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Ποια θα μπορούσε να είναι η λύση στο παραπάνω πρόβλημα;

Μα φυσικά, η αδιάβροχη μάσκαρα, που προσφέρει σταθερό, πλούσιο χρώμα στις βλεφαρίδες, με μεγάλη διάρκεια και αντοχή!

Στην αγορά και τα καταστήματα καλλυντικών BEAUTY FREE, υπάρχει πια μια τεράστια ποικιλία από αδιάβροχες μάσκαρα, ενώ πολλές μάσκαρα που ήδη ξεχωρίζουμε και αγαπάμε έχουν waterproof version, ώστε να τις προτιμάμε και το καλοκαίρι!

Ιδιαίτερη προσοχή όταν χρησιμοποιείς αδιάβροχη μάσκαρα στο ντεμακιγιάζ, καθώς θα χρειαστείς κάτι περισσότερο από ένα απλό υγρό ντεμακιγιάζ. Ιδανικό είναι κάποιο που θα περιέχει έλαια, ώστε να μπορεί να διαλύσει τη σύστασή της εύκολα. Για να μην τρίβεις για ώρα τις βλεφαρίδες σου, πάρε δύο δίσκους ντεμακιγιάζ ποτισμένους με ειδικό υγρό και τοποθετήσε τους πάνω στα μάτια, πατώντας πολύ ελαφρά. Περίμενε ένα λεπτό, ώστε να μαλακώσει η μάσκαρα και μετά σκούπισε τις βλεφαρίδες σου με κυκλικές και απαλές κινήσεις.

Εάν και εσύ λοιπόν θέλεις να έχεις τέλειες βλεφαρίδες ακόμα και στην παραλία, τότε δεν έχεις παρά να επισκεφτείς τα καταστήματα καλλυντικών BEAUTY FREE! Εκεί θα μπορέσεις να βρεις μία τεράστια ποικιλία από μάσκαρα, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, ώστε να μην αποχωριστείς την αγαπημένη σου μάσκαρα αυτό το καλοκαίρι!

Related posts

Μάθε πώς θα κάνεις τις πιο όμορφες μπούκλες μαλλιών σε 5 μόλις λεπτά!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΜΟΥΛΗ

Αυτή είναι η αλλαγή που πρέπει να κάνεις στα μαλλιά σου το καλοκαίρι!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΜΟΥΛΗ

Βρήκαμε την αλλαγή που πρέπει να κάνεις στα μαλλιά σου αυτό το καλοκαίρι!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΜΟΥΛΗ

Αφήστε ένα σχόλιο

X