Ομορφιά

Δες πώς μπορείς να κρατήσεις ενυδατωμένη την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που το δέρμα μας δεν είναι στα καλύτερά του!

Η έντονη εφίδρωση, οι υψηλές θερμοκρασίες και πολλοί άλλοι παράγοντες προκαλούν αφυδάτωση, κάτι το οποίο αποτυπώνεται άμεσα στην όψη του δέρματός μας.επιδερμίδα

Υπάρχουν, όμως, κάποια tips με τα οποία θα δώσεις και εσύ λύση στο πρόβλημα αυτό:

  1. Το νερό θα σώσει την κατάσταση! Όσο πιο πολύ νερό πίνουμε, τόσο πιο πολλή ενυδάτωση θα πετυχαίνουμε εσωτερικά και αυτό θα μας βοηθήσει γιατί το δέρμα μας και στο σώμα και στο πρόσωπο θα δείχνει υγιές.
  2. Στο πρόσωπο μπορούμε να χρησιμοποιούμε κρέμες με ενυδατικά στοιχεία, ίσως και εκχυλίσματα από έλαια- σε μικρότερη ποσότητα για να μην δείχνει πολύ λιπαρό το αποτέλεσμα- . Το δέρμα μας θα νιώσει την ανάγκη για απαιτούμενη υγρασία και θα απορροφήσει όλα εκείνα τα λιπαρά στοιχεία των προϊόντων που  θα χρησιμοποιήσουμε.

 

Δες πώς μπορείς να κρατήσεις ενυδατωμένη την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι
Ακόμη, οι μάσκες θα μας βοηθήσουν πολύ, γιατί έχουν συστατικά κατάλληλα που στοχεύουν σε συγκεκριμένες ανάγκες!

3. Στο σώμα μας μπορούμε αρχικά να ξεκινήσουμε με κάποιο scrub, για να φύγουν κατά την απολέπιση όλα τα νεκρά κύτταρα. Αυτό θα είναι τόσο ωφέλιμο για το επόμενό μας βήμα που είναι η επάλειψη με κρέμες. Υπάρχουν 2 είδη ενυδατικών κρεμών, οι body lotions και τα body butters. Η κύρια διαφορά βρίσκεται στην υφή, αφού οι body lotions δεν είναι τόσο παχύρρευστες και δεν είναι η ενυδάτωση τόσο έντονη! Υπάρχουν και τα body oils που είναι μια τελευταία μόδα και είναι αρκετά χρήσιμα ως προϊόντα, αφού πέραν της ενυδάτωσης έχουν μέσα και κάποιο shimmer , που κάνει την ηλιοκαμμένη επιδερμίδα να ακτινοβολεί. Στα προϊόντα σώματος μπορείς να διαλέξεις τις μυρωδιές που επιθυμείς και να μοσχοβολάς!

 

4. Φυσικά πέρα απο τη χρήση αντηλιακού με δείκτη προστασίας ανάλογο με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας, πρέπει να ενυδατωνόμαστε και με κάποια facial mists. Αυτά θα μας δώσουν μια δροσιά και κάποιες σταγόνες ενυδάτωσης στο πρόσωπό μας, χωρίς να χρειάζεται συνεχώς να ανανεώνουμε την ενυδατική μας!

Οι παραπάνω τρόποι είναι οι λύσεις στο πρόβλημα της αφυδατωμένης επιδερμίδας και με τόσα εύκολα και γρήγορα tips όλο αυτό μπορεί να αλλάξει!

Related posts

Franchise Καλλυντικών: Γιατί αποτελεί την #1 επιλογή για επένδυση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα;

larisaevents

Παλέτες Profusion| Oι αγαπημένες του instagram και που θα τις βρεις!

larisaevents

Απόκτησε και εσύ όλα τα απαραίτητα για το μακιγιάζ σου με μικρό budget και ξεχώρισε!

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X