Αφιερώματα

Delivery & take away καφές στη Λάρισα!

Είσαι στη δουλειά; Στο γραφείο; Μένεις σπίτι με φίλους; Ένας καφές αποτελεί πάντα την καλύτερη σου συντροφιά! 

Το larisaevents.gr σου προτείνει καταστήματα για να παραγγείλεις καφέ ή ακόμη και να τον πάρεις take away

Enjoy

Βρίσκεται στην οδό Ανθίμου Γαζή 23-27, σε έναν δρόμο που διασχίζεται καθημερινά από χιλιάδες Λαρισαίους! Δίνει έμφαση στο προιόν που προσφέρει, αλλά και στην εξυπηρέτηση του, ενώ το delivery είναι γρήγορο, άμεσο και η παράδοση χαμογελαστή και φιλική. Η διανομή του εξυπηρετεί όλη την πόλη καθημερινά, ενώ θα το συναντήσεις και σε όλα τα online delivery. Μια προσιτή και αξιόλογη επιλογή όταν θέλεις να παραγγείλεις καφέ στο σπίτι, στο γραφείο ή στη δουλειά!

Fogg

Στην οδό Αγιάς 91 βρίσκεται εδώ και περίπου 1.5 χρόνο το Mr Fogg’s café. Ένα καλοστημένο καφέ, με αξιοπρόσεκτο καφέ, ροφήματα και επιλεγμένα snack. Φυσικά όλα μπορείς να τα προμηθευτείς από το κατάστημα ή να τα απολαύσεις στο χώρο σου με ένα τηλεφώνημα ή με μια επίσκεψη στα  online delivery. Άλλωστε σίγουρα θα το έχεις δει, θα έχεις ακούσει ή θα το έχεις επισκεφθεί. Ακόμη κι αν δεν έχει τύχει κάτι από τα παραπάνω, τώρα είναι η ώρα να το επιλέξεις.

La Noi

Το La Noi έχει δημιουργήσει τη δική του τάση πάνω στο delivery και το take away, προσελκύοντας καθημερινά μεγάλο πλήθος Λαρισαίων. Βρίσκεται στην Ηρώων Πολυτεχνείου & Κομνηνών γωνία στο μεγαλύτερο (σε επισκεψιμότητα) δρόμο της πόλης. Το delivery του εξυπηρετεί όλη την πόλη, καθώς με ένα τηλέφωνο απολαμβάνεις το αγαπημένο σου ρόφημα, καφέ ή snack στο χώρο σου. Μπορείς επίσης, να τον παραλάβεις από το κατάστημα το οποίο παραμένει ανοιχτό όλο το 24ωρο!

Λευκό

Σε ένα σημείο αναφοράς για την πόλη, στο παλιό νοσοκομείο βρίσκεται εδώ και περίπου 1 χρόνο το Λευκό Café. Ένας περιποιημένος χώρος, με προσεγμένη διακόσμηση, ποιότητα στο προιον και βέλτιστη εξυπηρέτηση. Το delivery του λειτουργεί καθημερινά από νωρίς το πρωί ως το απόγευμα και εξυπηρετεί όλη την πόλη, με το εξειδικευμένο προσωπικό να παραδίδει την παραγγελία σου άμεσα και με χαμόγελο. Επίσης μπορείς να παραγγείλεις το αγαπημένο σου ρόφημα και μέσω των online delivery αλλά και να το προμηθευτείς από το κατάστημα που σίγουρα θα σου κάνει εντύπωση.

Mio

Το Mio Cafe έχει γράψει πλέον τη δική του ιστορία στην πόλη της Λάρισας και συγκεκριμένα στο delivery του καφέ. Καθημερινά εξυπηρετεί εκατοντάδες ανθρώπους που παραγγέλνουν το αγαπημένο τους ρόφημα στο χώρο τους, ενώ το delivery team του είναι πάντα με χαμόγελο. Σε όποιο σημείο της πόλης και αν βρίσκεσαι το Mio Café σου φέρνει τον καφέ, τσαι ή snack σου, άμεσα και γρήγορα. Μπορείς να παραγγείλεις μέσω τηλεφώνου, ενώ θα το βρεις και σε όλα τα online delivery, ώστε να επιλέξεις άνετα και εύκολα την παραγγελία σου.

Related posts

Στόμιο -Κουτσουπιά – Πλατιά Άμμος: Αυτά τα μαγαζιά πρέπει να τα δεις!

admin

Φοιτητής στη Λάρισα; Αυτά είναι τα στέκια πρέπει να γνωρίσεις πρώτα!

admin

Ψάχνεις κομμωτήριο στη Λάρισα;

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΜΟΥΛΗ

Αφήστε ένα σχόλιο

X