in

Χρήστος Κουρδής: Ένας dj γάμων μας λύνει όλες τις απορίες!

Ο Χρήστος Κουρδής είναι από τους πλέον γνωστούς dj της πόλης. Εδώ και μερικά χρόνια ασχολείται έντονα με τη μουσική και ηχητική επιμέλεια γάμων και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία! 

Έτσι, αποφασίσαμε να μιλήσουμε μαζί του και να μας μιλήσει για την πορεία του αλλά και τη διαδικασία του γαμήλιου πάρτι.

  • Πως ασχολήθηκες με τη μουσική; Ποια τα ερεθίσματα σου;

Με την μουσική ασχολήθηκα από την ηλικία των 16, όταν ξεκινήσαμε να διοργανώνουμε τις πρώτες εξωσχολικές εκδηλώσεις.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο αδερφός μου, καθώς και αυτός σαν Dj μου έμαθε τον σωστό τρόπο εναλλαγής και επιλογής τραγουδιών όπως επίσης να χειρίζομαι και τα κατάλληλα μηχανήματα.

  • Ποια είναι η έως τώρα πορεία σου και πως αποφάσισες να ασχοληθείς επαγγελματικά με το djing γάμων;

Αυτά τα 13 χρόνια έχω εργαστεί σε διάφορα bars, clubs, beach bars και καφετέριες ,στην Λάρισα αλλά και σε άλλες πόλεις της Θεσσαλίας. Τα τελευταία 2 χρόνια ασχολούμαι επαγγελματικά με το djing γαμήλιων δεξιώσεων. Η απόφαση πάρθηκε όταν μ ζήτησε ένα φιλικό ζευγάρι να καλύψω την γαμήλια δεξίωσή τους με τις μουσικές μου επιλογές. Άμαθος τότε και αρκετά αγχωμένος κατάφερα να βγάλω ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Η ύπαρξη της γεμάτης πίστας από κόσμο για πολλές ώρες μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

  • Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται στο κλείσιμο των γάμων;

Αφού υπάρξει επικοινωνία με το ζευγάρι το 1ο βήμα είναι να βρεθούμε από κοντά ώστε να με κατατοπίσουν για το ύφος της εκδήλωσης. Το 2ο βήμα είναι να τους δώσω ένα έντυπο-σχεδιάγραμμα, όπου συμπληρώνονται τα απαραίτητα στοιχεία του γαμήλιου πάρτυ. Αυτό το σχεδιάγραμμα είναι ο βασικός οδηγός μου για την υλοποίηση της βραδιάς.

  • Τι πρέπει να προσέξει ένα ζευγάρι στην επιλογή του dj;

Είναι σημαντικό να συμβάλλεις και να συμμετέχεις στη χαρά 2 οικογενειών έστω και με αυτόν τον τρόπο, γι’αυτό τον λόγο ο συνδυασμός κατάλληλου ήχου με την μοναδική ατμόσφαιρα που διαμορφώνει ο σωστός φωτισμός έρχονται να επισφραγίσουν την επιτυχία ενός γαμήλιου πάρτυ και να ξεχωρίσουν τον επαγγελματισμό ενός Dj.

  • Ποια η διαφορά για σένα του dj με την ορχήστρα;

Ένα live σαφώς και είναι μια καλή επιλογή και ειδικά όταν μιλάμε για παραδοσιακή μουσική. Από την άλλη το ρεπερτόριο πολλές φορές δεν μπορεί να καλύψει όλα τα γούστα, γι’αυτόν τον λόγο πολλές φορές συνεργαζόμαστε με ορχήστρες. Για μένα ένας Dj θα σε ικανοποιήσει στο 100%  σε όλα τα είδη της μουσικής.

  • Περιέγραψε μας μια τυπική μέρα σε γαμήλιο party για σένα;

Το γαμήλιο πάρτυ για μένα ξεκινάει με την προσέλευση των πρώτων καλεσμένων. Αρχικά θα ξεκινήσω με χαλαρή μουσική ώστε να απολαύσουν το γεύμα τους, στην συνέχεια αφού κάνει δυναμική είσοδο το ζευγάρι μπαίνουμε στην ατμόσφαιρα του ερωτικού μπλουζ. Ο ρυθμός ανεβαίνει με την συμμετοχή τις  οικογένειας στην πίστα και των υπολοίπων συγγενών.

Το πάρτυ έχει ήδη αρχίσει με τους συγγενείς και φίλους να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

  • Ποιοι είναι οι στόχοι σου μέσα από αυτή την εργασία;

Ο στόχος παραμένει πάντα ο ίδιος, να περάσουν όλοι φανταστικά. Με βάση τις προτάσεις και έμφαση στις προσωπικές επιθυμίες του κάθε ζευγαριού, να μεταμορφώσω μια απλή μέρα σε όμορφες αναμνήσεις.

  • Και τέλος πως μπορεί να σε βρει κάποιος που ενδιαφέρεται;

Η επικοινωνία μπορεί να γίνει μέσω του προσωπικού μου λογαριασμού στο Facebook ή instagram. Καθώς και στο κατάστημα που απασχολούμαι στην οργάνωση εκδηλώσεων στην Φαλάνη Λάρισας το Belle Arte.

Facebook profile: https://www.facebook.com/xristos.kourdis.3

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6986714350

Written by larisaevents

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πασάγιο θα πει διασκέδαση!

Θέση Εργασίας: Τηλεφωνήτρια