Συνεντεύξεις

Χορέψτε με την Μαραντίνα Στεργιούλη

Η Μαραντίνα Στεργιούλη κατάγεται από τη Λάρισα και είναι η όμορφη χορεύτρια που θα ήθελες να σου διδάξει χορό. Σπούδασε Νοσηλευτική στο ΤΕΙ Λάρισας και έχει τελειώσει την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Μπαλέτου στη Λάρισα, ενώ είναι μόλις 27 χρονών. Σήμερα, μπορεί να τη συναντήσει κάποιος στην Καρδίτσα όπου εδώ και 7 χρόνια, χορεύει. διδάσκει κ χορογραφεί αλλά και στη Λάρισα. Στον ελεύθερο χρόνο της, επείδη είναι λίγος και ελάχιστος λόγω του επαγγέλματός της, προτιμάει να τον περνάει στο σπίτι με ταινίες, με φίλους ή να παίζει bowling.

Η Λάρισα είναι όμορφη όλες τις εποχές του χρόνου. Όπως λέει η ίδια «Στην Λάρισα μου αρέσει που δεν χρειάζεται να έρθουν γιορτές για να βγει ο κόσμος . Όπου κ να πας σίγουρα θα περάσεις καλά. Τον τελευταίο καιρό βγαίνω μόνο για καφέ. Αν κ κάποια στιγμή θα ‘ήθελα να επισκεφτώ κ τα νυχτερινά καινούργια μαγαζιά που έχουν ανοίξει. Το ομορφότερο πράγμα σε αυτή την πόλη είναι ο κόσμος, η ζεστασιά και σίγουρα το στυλ τους» 

Σαν Υδροχόος, όπως μας αποκαλύπτει, έχει πάρα πολλά σχέδια για το μέλλον. Θέλει να κάνει και να μάθει και κυρίως τα παιδιά να χορεύουν σε μία ιδανική σχολή χορού, πρότυπο για τη Λάρισα. Σα χορεύτρια, δασκάλα και χορογράφος, ο χορός που την εκφράζει και αυτός που είναι η βάση για όλα και φυσικά ο πιο δύσκολος, είναι ο κλασσικός χορός.

Στην ερώτηση για το τι λείπει από τη Λάρισα για να γίνει ακόμα πιο όμορφη, μας είπε «Η πόλη αυτή αν και έχει τα πάντα από διασκέδαση, της λείπει κάτι από ψυχαγωγία. Μακάρι να δούλευαν τα θέατρα και οι κινηματογράφοι όπως θα τους άρμοζαν . Θα την αναβάθμιζε κ εκτός από πόλη του καφέ, μακάρι να γινόταν και η πόλη του χορού κάποτε» 

Related posts

Λάρισα – Μεξικό: Ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες για το Λαρισαίο επιχειρηματία!

larisaevents

Οι Λαρισαίες διαιτολόγοι απαντούν: Ζωή Σαμαρά

larisaevents

Οι trainers της Λάρισας απαντούν: Μιχάλης Κυριάκος

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X