Ομορφιά

Απόκτησε εύκολα και γρήγορα μακριές βλεφαρίδες για εντυπωσιακό βλέμμα

Οι βλεφαρίδες με όγκο είναι πάντα ένα άπιαστο όνειρο για κάθε γυναίκα γιατί κάνουν το βλέμμα να δείχνει ασυναγώνιστο.

Πάμε, όμως, να δούμε τους τρόπους με τον οποίους θα καταφέρουμε να αποκτήσουμε εντυπωσιακές βλεφαρίδες σα ψεύτικες.

  1. Χτενίστε τις βλεφαρίδες σας. Όσο παράξενο και αν ακούγεται, αυτό είναι ένα βήμα πολύ σημαντικό. Ξεμπερδεύεις τις βλεφαρίδες μεταξύ τους και αποφεύγεται το σπάσιμο της τρίχας. Αυτό θα το καταφέρετε αν πάρετε ένα παλιό αλλά καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα που σας έχει τελειώσει.
  2. Ενυδάτωσε τις βλεφαρίδες σου. Υπάρχουν πολλές θεραπείες αλλά και λαδάκια τα οποία μπορείς να τα εφαρμόσεις και να δώσουν όγκο ίσως και μήκος. Τόσο το ελαιόλαδο όσο και το καστορέλαιο είναι λάδια τα οποία είναι πολύ ευεργετικά για την ποιότητα της τρίχας στην βλεφαρίδα.
  3. Ας μην ξεχνάμε και τη χρήση βαζελίνης. Πρόκειται για ένα απίστευτο προϊόν που θα δώσει στις βλεφαρίδες άλλη εικόνα και όψη. Βέβαια, θέλει πολλή προσοχή γιατί μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στα μάτια και να οδηγήσει σε απίστευτο τσούξιμο.
  4. Αφαίρεσε το μακιγιάζ σου αποτελεσματικά και με προσοχή. Οι βλεφαρίδες ως ζωντανός οργανισμός μπορούν να μεγαλώσουν και να αναπνεύσουν μόνο όταν δεν θα έχουν ίχνος μακιγιάζ. Ειδάλλως το αποτέλεσμα θα είναι πλήρως απογοητευτικό, δηλαδή βλεφαρίδες αδύναμες και πολύ λεπτές.
  5. Αν συνηθίζετε να φοράτε ψεύτικες βλεφαρίδες, προσέξτε την κόλλα που χρησιμοποιείτε. Αρχικά, πρέπει να είναι μια κόλλα που να είναι ποιοτική για να μην δημιουργήσει προβλήματα στο θύλακα της βλεφαρίδας και οδηγήσει ακόμη και στο να τον «κάψει».  Επίσης, θα πρέπει να αφαιρούνται το βράδυ γιατί η κόλλα και τα χημικά στοιχεία απο τα οποία είναι φτιαγμένη, επιβαρύνουν την ποιότητα και την υγεία της τρίχας.

Ακολουθήστε τις συμβουλές αυτές και οι βλεφαρίδες σας θα έχουν μια μαγική όψη!

Related posts

Παλέτες μακιγιάζ: Η μοναδική value for money λύση!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΜΟΥΛΗ

Ήρθε ο καιρός να αποκτήσεις όλα τα απαραίτητα για τα μαλλιά σου στην μισή τιμή!

larisaevents

Τα καλύτερα make up tips για το εορταστικό μακιγιάζ από τη Στέλλα Ζήρνα

Iωάννα Μπράχου

Αφήστε ένα σχόλιο

X