Αφιερώματα

Από πού θα παραγγείλεις κρέπα στη Λάρισα;

Πείνασες. Το σκέφτεσαι. Η κρέπα είναι στο μυαλό σου…

Διάβασε το άρθρο και σίγουρα σε λίγη ώρα δεν θα είναι μόνο στο μυαλό…

HIPPO STYLE

Κάνε like στη σελίδα του Hippo στο Facebook

Βρίσκεται στην Ρούσβελτ σε έναν από τους πιο κεντρικούς πεζοδρόμους της πόλης, σε ένα σημείο προσβάσιμο και με περατζάδα. Αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια μια σταθερή επιλογή όταν πρόκειται για κρέπα στη Λάρισα, με αρκετές από αυτές να γίνονται και τα αγαπημένα γεύματα του κοινού. Ανοιχτά από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, μπορεί να σε εξυπηρετήσει, είτε βρίσκεσαι στο κέντρο και επιλέξεις να περάσεις ο ίδιος από το Hippo, είτε τηλεφωνικά όπου το άριστα οργανωμένο delivery σου παραδίδει την αγαπημένη σου κρέπα.

METRO

Κάνε like στη σελίδα του Metro στο Facebook

Έχει γράψει τη δική του ιστορία στην πόλη μας, κάνοντας βήματα σταθερά ανοδικά, χρόνο με το χρόνο. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 2 μαγαζιά στη Λάρισα, στη Νομαρχία & στην Ηρώων Πολυτεχνείου, εξυπηρετώντας το μεγαλύτερο κομμάτι της πόλης. Με σταθερή ποιότητα τόσο σε γλυκές όσο και αλμυρές κρέπες, θα λέγαμε ότι είναι μια ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες. Η συνεχής πρόοδος και ανάπτυξη είναι χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας του METRO, κάτι που φαίνεται από τη διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων και σε άλλες πόλεις. Τέλος, μη ξεχνάς πως μπορείς να παραγγείλεις την αγαπημένη σου κρέπα και μέσω Facebook μέσω messenger!

QUICK

Κάνε like στη σελίδα του Quick στο Facebook

Αν ζεις χρόνια στην πόλη σίγουρα έχεις δοκιμάσει κάποια στιγμή ή είσαι θαμώνας, αν πάλι δεν έχεις δοκιμάσει θα βρείς το νέο ανανεωμένο Quick στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου & Παπακυριαζή. Με άριστη ποιότητα, χαμογελαστή εξυπηρέτηση και αυστηρή υγιεινή, θεωρείται ως μια από τις καλύτερες επιλογές σου στο κομμάτι της κρέπας. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε κάποια από τον πλήρη κατάλογο του QUICK. Οπότε μη χάνεις χρόνο, μια βόλτα στο κέντρο και μια δοκιμή θα επιβεβαιώσει τα λεγόμενά μας.

Related posts

Φοιτητής στη Λάρισα; Αυτά είναι τα στέκια πρέπει να γνωρίσεις πρώτα!

larisaevents

Summer 2k19: Τα top beach bars σε Αγιόκαμπο-Σωτηρίτσα-Βελίκα

Iωάννα Μπράχου

Οι πιο stylish προτάσεις, για το τι να φορέσεις σε ένα γάμο και που να το βρεις στη Λάρισα

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X