ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ, 2018

18ΟΚΤ18:3020:59The Smartphone Festival 2018 by Huawei στη Λάρισα: Πέμπτη 18 Οκτωβρίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου σας περιμένουμε όλους σε ένα μεγάλο event τεχνολογίας στη Λάρισα παρέα με την Huawei στα πλαίσια του φετινού Smartphone Festival 2018 για να γνωριστείτε με την ομάδα του Techblog και να κερδίσετε δώρα smartphones και wearables από την Huawei.

Λίγες μέρες μετά τα μεγάλα event στην Κρήτη με Ηράκλειο και Χανιά να συγκεντρώνουν συνολικά περισσότερα από 750 άτομα, το Techblog πάει Λάρισα σε ένα event που θα προσπαθήσουμε να είναι απο τα πιο δυνατά της πόλης!

Ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από ειδικούς της φωτογραφίας, live unboxing, φαγητό – ποτό και πολλά smartphones και wearables Huawei σε κλήρωση, σε ένα super event τεχνολογίας παρέα με το Techblog! Κανείς δεν μπορεί να το χάσει.

The Smartphone Festival 2018 by Huawei στη Λάρισα
• Πότε: Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, 18:30-20:30
• Που: Stage Club, Ήρας 21 (χάρτης)
• Πόσο: Δωρεάν είσοδος, δωρεάν ποτό, δωρεάν finger food και στις 20:00 η κλήρωση με δώρα smartphones και smartband Huawei!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Workshop θα πρέπει να αφήσετε ένα σχόλιο συμμετοχή σε αυτό εδώ το άρθρο και να μας στείλτε email στο techblogGR @ gmail.com αναφέροντας πόσο άτομα σκοπεύετε να έρθετε, ώστε ο χώρος που θα μας φιλοξενήσει να μας περιποιηθεί καλύτερα.

ΩΡΑ

(ΠΕΜΠΤΗ) 18:30 - 20:59

Αφήστε ένα σχόλιο

X