ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ, 2018

07ΟΚΤ10:0013:00Σεμινάριο για τους νέους κανονισμούς μπάσκετ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Σεμινάριο για ενημέρωση επί των νέων κανονισμών μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί από τον Εθνικό Καθηγητή Διαιτησίας και Μέλος ΚΕΔ/ΕΟΚ κ. Κώστα Κορομηλά στο Επιμελητήριο του Βόλου την Κυριακή 7 Οκτωβρίου με σκοπό τη συμμετοχή σε αυτό Σωματείων, Προπονητών, Παικτών, Παραγόντων και Διαιτητών-Κριτών που προέρχονται από τη Θεσσαλία.

Σε σχετική επιστολή επισημαίνονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Με την ευκαιρία της έναρξης των Πρωταθλημάτων ΕΣΚΑΘ περιόδου 2018-19, σας καλούμε σε συνάντηση-ενημέρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 07/10/2018  και ώρα 10:00 στο Βόλο (ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΛΟΥ, Δημητριάδος 176).

Σκοπός της συνάντησης, εκτός της γνωριμίας όλων των διαιτητών και κριτών αρμοδιότητας ΕΣΚΑΘ,  είναι η ανάλυση των τελευταίων αλλαγών κανονισμού από τον έγκριτο Εθνικό  Καθηγητή Διαιτησίας κ. ΚΟΡΟΜΗΛΑ  ΚΩΝ/ΝΟ  και η ανακοίνωση κοινών οδηγιών, σύμφωνα με τους υπάρχοντες νόμους και κανονισμούς που διέπουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Μετά την ανάλυση των νέων κανονισμών και των υπαρχόντων ερωτήσεων, θα ακολουθήσει γραπτή εξέταση. (Να έχετε μαζί σας ένα στυλό και ένα ντοσιέ ή κάτι άλλο, για να γράψετε το ερωτηματολόγιο.)

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι η παρουσία όλων στην συγκέντρωση αυτή, είναι υποχρεωτική και το κοινό μας ενδιαφέρον, θα μας οδηγήσει στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και στην προστασία της αξιοπρέπειας του αθλήματος.

Τέλος σας γνωρίζουμε ότι η συνάντηση-ενημέρωση είναι ανοικτή για Προπονητές-αθλητές και παράγοντες Ομάδων καλαθοσφαίρισης».

ΩΡΑ

(ΚΥΡΙΑΚΗ) 10:00 - 13:00

Αφήστε ένα σχόλιο

X