ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ, 2018

25ΣΕΠ21:0022:00Πορτραίτα Γυναικών | 5ος Μύλος Παραστατικών Τεχνών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΑΞΗ 1Η
Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 9.00 μ.μ.
Στο θέατρο του Μύλου
στα πλαίσια του φεστιβάλ Μύλος Παραστατικών Τεχνών που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων ι για 5η συνεχή χρονιά , υπό τον καλλιτεχνικό συντονισμό του Συνεργείου Μουσικού Θεάτρου – ΣΜουΘ .
Το φετινό φεστιβάλ ξεκινάει στις 13 Σεπτεμβρίου με την τετραήμερη Συνάντηση Θιάσων της Περιφέρειας που οργανώνεται από την Εθνική Λυρική Σκηνή και τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων μουσικού θεάτρου από τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, την Άμφισσα και τη Λάρισα.

Όταν μέσα στα λίγα τετραγωνικά του σπιτιού σου προσπαθείς να χωρέσεις αναμνήσεις και όνειρα, ανακαλύπτεις γυναίκες που αποτελούν πρότυπο, έργα τους που ταυτίστηκες και ερμηνείες που σε συγκλόνισαν. Το «πορτραίτο γυναικών» της ομάδας χορού ‘in Actu’ ταλαντεύεται ανάμεσα σ’ εκείνες τις υπέροχες γυναίκες που έδωσαν το στίγμα τους αφήνοντας την ιστορία να μιλά για εκείνες ….. και σε όλες εμάς που τις ενέπνευσαν.

Χορογραφία : Αθηνά Μανώλη
Ερμηνεύει η Αλεξάνδρα Γραβάνη
Χορεύουν:
Αβτζηασλάν Ανδρονίκη
Κάτσικα Μαρίτα
Καπρίνη Μαρία
Κυρμά Μαρία
Λιόντου Χαριτίνη
Μουσαβερέ Χριστιάνα
Μπατζαλέξη Νικολέτα
Πίκουλα Ρούλα
Σουλτούκη Βασιλική.

ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΟΥ
ΙΝ ACTU

H ομάδα χορού IN ACTU είναι η συνάντηση χορευτών και καθηγητών χορού που ζουν και δραστηριοποιούνται στη Λάρισα με στόχο της ύπαρξη ενός πλαισίου συνεχούς αναζήτησης, επιπλέον εκπαίδευσης και πρωτότυπης δημιουργίας. Η παράσταση Πορτραίτα Γυναικών Πράξη 1η αποτελεί την πρώτη παρουσία της ομάδας.

Είσοδος δωρεάν
Πληροφορίες-κρατήσεις: καθημερινά από 9 το πρωί μέχρι 2 το μεσημέρι στο τηλέφωνο 2410 614449

ΩΡΑ

(ΤΡΙΤΗ) 21:00 - 22:00

Αφήστε ένα σχόλιο

X