ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ, 2018

09ΣΕΠ17:3023:59Outer Walls στη Δημοτική Πινακοθήκη-Μουσείο Κατσίγρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Το Outer Walls βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το επόμενο event του χρησιμοποιώντας έναν χώρο όπου θα σφραγίσει τον χαρακτήρα και τους στόχους της διοργάνωσης, για ένα πολυμορφικό γεγονός γεμάτο εκπλήξεις, υψηλές ιδέες και καινοτόμες ευαισθησίες, χαρίζοντας ένα ανοιχτό πεδίο ώστε να εφαρμοστούν τέχνες και αντιλήψεις με ένα ξεχωριστό τρόπο προσέγγισης!

Μια ακόμη μεγάλη μέρα έρχεται την Κυριακή στις 9 Σεπτεμβρίου ενσωματώνοντας διαφορετικά θέματα με κοινό στόχο, ένα καλύτερο αύριο και μία ακόμη όμορφη ανάμνηση!

Οι Scot Dech και Unickue (It’s Raw) θα στιγματίσουν ως διοργανωτές τη βραδιά εκείνη και θα δώσουν το μουσικό χαρακτήρα που διαδίδουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σύνθετων και ενδιαφέρον κομματιών χωρίς στερεότυπα, άλλοτε χαρούμενα και άλλοτε ιδιόρρυθμα!

Από τις 17:30 – 18:30 ένα τμήμα γιόγκα που θα διδάξει η Melody Zoe θα βρίσκεται εξωτερικά του κτιρίου και θα παρουσιάσει ασκήσεις μέσα από την παράδοση και την ιστορία για σωματική και ψυχική υγεία, ενώ θα μπορεί ελεύθερα ο καθένας να παρευρεθεί και να το παρακολουθήσει. Ο Scot Dech για τον συγκεκριμένο σκοπό θα επιλέξει ambient και οργανική μουσική.

Μια εικαστική παρέμβαση με video art από τον Κωστή Τσιάχα θα προβληθεί στην πρόσοψη του κτιρίου, με ένα θέμα όπου θα επιλέξει ο ίδιος να εκφράσει.

Ο Giannis Petrou μας ζωγράφισε για ακόμη μία φορά ένα μοναδικό και εκκεντρικό πόστερ, αποδίδοντας χαρακτηριστικά του ίδιου που τον κάνουν ξεχωριστό!

Τέλος το Kubrick – Pure Social Club και οι ειδικοί πίσω από αυτό θα παρουσιάσουν ένα θεματικό με τροπικά κοκτέιλς για την απόλαυση ιδιαίτερων γεύσεων, μία διαδικασία όπου καθιέρωσαν στη Λάρισα και συνεχώς εξελίσσουν με κορυφαία στιγμή αυτή του Bar Engage – Αγκαζέ.

Ο χώρος θα δεχθεί παρέμβαση και θα διαμορφωθεί κατάλληλα γι αυτό το γεγονός!

Ελάτε από νωρίς και χαρείτε το!!

ΩΡΑ

(ΚΥΡΙΑΚΗ) 17:30 - 23:59

Αφήστε ένα σχόλιο

X