ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ, 2018

13ΟΚΤ17:0020:00Οδοιπόροι - Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων 2018-19 Ανοιχτό Μάθημα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Θέατρο των Οδοιπόρων – Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων 2018-19
Θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων κάθε Σάββατο 5 με 8μμ με την θεατρολόγο/ηθοποιό Σμαράγδα Χατζή από τα μέσα Οκτωβρίου έως και τα τέλη Ιουνίου στο Χατζηγιάννειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων.
Συνεργαζόμενοι εκπαιδευτές στην κινησιολογία σκηνής η χορεύτρια/χορογράφος Ζωή Τζιότζιου και στην ορθοφωνία η μουσικός/τραγουδίστρια Χριστίνα Σάκκα.
1ο τρίωρο ανοιχτό μάθημα γνωριμίας, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου.

Δηλώσεις συμμετοχής – εγγραφές στο εργαστήρι γίνονται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι, στην σκηνή του Χατζηγιαννείου Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου, από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου.
Περαιτέρω πληροφορίες στο 6974186545 και στο [email protected]

Για τις 2 πρώτες εβδομάδες των αρχικών σεμιναρίων του τμήματος που ξεκινάει παρέχεται στους ενδιαφερόμενους η δυνατότητα παρακολούθησης των ανοιχτών μαθημάτων στα πλαίσια της γνωριμίας των υποψήφιων σπουδαστών με την θεωρία και πράξη του προγράμματος του Θεατρικού Εργαστηρίου Ενηλίκων!

Με μεγάλη μας χαρά παλαιοί και νέοι μαθητές θα συμμετάσχουν επί εννέα μήνες Οκτώβριος – Ιούνιος, στα μαθήματα του πιο ολοκληρωμένου προγράμματος σπουδών θεατρικού εργαστηρίου ενηλίκων στον νομό Λάρισας.

Ιστορία Θεάτρου
Δραματουργία κειμένων
Θεατρικό παιχνίδι
Αυτοσχεδιασμός
Υποκριτική
Κινησιολογία σκηνής
Οπλομαχική
Ορθοφωνία
Μουσική

Ακόμη πολλοί θα υπάρξουν οι παλαιοί και νέοι συνεργάτες των Οδοιπόρων, επαγγελματίες στον χώρο του Θεάτρου που ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα παραδώσουν σεμινάρια για την κινησιολογία, την ορθοφωνία, την σκηνογραφία και την σκηνοθεσία.
Το Θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων λοιπόν, της σκηνής Παραστατικών Τεχνών Λάρισας Οδοιπόροι, έρχεται με συνεργάτες-συνΟδοιπόρους επαγγελματίες του χώρου, ο καθένας με την δική του ξεχωριστή διαδρομή για να δείξει, διδάξει, κατευθύνει, απευθύνει, θέσει, αποδείξει, κάνει σαφές στους μαθητές του εργαστηρίου, τις αρχές της τόσο γοητευτικής, μυσταγωγικής, μαγικής και τόσο δύσκολης συνάμα τέχνης της υποκριτικής και του θεάτρου… της αυταπόδεικτης έννοιας της ψυχαγωγίας και παίδευσις-εκπαίδευσης των θεατών καθώς και της αντίληψης ότι υπηρετούμε-είμαστε εργάτες της τέχνης αυτής, εργαζόμενοι για την δική μας ψυχική και νοητική ανάπτυξη όπως και των αποδεκτών!

Το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων ανοίγει την αυλαία για 4η χρονιά
από την αρχή λειτουργίας της ομάδας το ’12 και καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σ’ αυτό μαγικό ταξίδι της παίδευσις στην τέχνη του Θεάτρου να δηλώσουν την συμμετοχή και την εγγραφή τους στα μαθήματα του εργαστηρίου καθημερινά από τις 9πμ έως τις 2μμ στην σκηνή του Χατζηγιαννείου Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου.
Περαιτέρω πληροφορίες στο 6974186545 και στο [email protected]
Στην πλήρωση του τμήματος του εργαστηρίου θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής των εν δυνάμει μαθητών.

Θέατρο των Οδοιπόρων
Το Θέατρο/Σκηνή Παραστατικών Τεχνών Λάρισας – Οδοιπόροι έρχεται να φωτίσει σαν λυχνάρι τις τέχνες για να κυλήσουν ομαλά και γοργά σαν μια ρόδα, ανοίγοντας τις ακτίνες τους μέχρι να φτάσουν στον στόχο τους, το άγγιγμα στις ψυχές των ανθρώπων!

Θέατρο
Μουσική
Χορός
Κινηματογράφος
Εικαστικά
Εκθέσεις
Βιβλιοπαρουσιάσεις
Εργαστήρια

Καλλιτεχνικός υπεύθυνος: Παπαδόπουλος Γιώργος Ηθοποιός-Αρχαιολόγος

ΩΡΑ

(ΣΑΒΒΑΤΟ) 17:00 - 20:00

Αφήστε ένα σχόλιο

X