ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ, 2018

09ΣΕΠ20:0023:59Εκείνος και Εκείνος Rock Night Στο Κηποθέατρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Η πανθεσσαλική ένωση ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας σε συνεργασία με την τοπική σκήνη διοργανώνουν μια ROCK συναυλία στον απόηχο του καλοκαιριού .

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στο κηποθέατρο <<Αλκαζάρ>> Λάρισας στις 20:00 και σκοπό έχει την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

Μεγάλοι μας καλεσμένοι ένα συγκρότημα που μετράει 30 χρόνια στο χώρο με μεγάλες επιτυχίες αγαπημένα τραγούδια που όλοι έχουμε τραγουδήσει ο λόγος για τους ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ .

Το συγκρότημα ταξιδέυει σε όλη την Ελλάδα με μια παράσταση σαν γιορτή που ο Νίκος Καλλίνης και ο Κώστας Λογοθετίδης μοιράζονται με τους παλιούς και νέους φίλους ,ερμηνέυοντας τα κλασσικά τους τραγούδια : » χειμωνιάτικα μπάρ», «χρώματα», «Δέν θυμάσαι», «Είσαι ότι έχω», «παραισθήσεις», «Αγάπη τι δύσκολο πράγμα», «Τα λόγια κομμάτια «, τα τραγούδια απο τον νέο τους δίσκο <<Μέτρα με Τέχνη τον Καιρό>> το καινούριο single << Γίνε Αγάπη>> αλλά και αγαπημένα τους τραγούδια άλλων δημιουργών. Μαζί τους ο Γιάννης Γρυπαίος -Μπάσο και ο Δημήτρης Αιγινίτης -Τύμπανα & φωνητικά . Την τοπική σκηνή θα εκπροσωπήσουν οι Distortion ( classic Rock) οι Rockόμελω (Ελληνική ρόκ) και οι Εναλλάξ (Ελληνική pop/rock).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5 ευρώ για εισιτήριο προπώλησης και 7 ευρώ στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας.

Σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΩΡΑ

(ΚΥΡΙΑΚΗ) 20:00 - 23:59

Αφήστε ένα σχόλιο

X